25245
-
sztem itt párszáz pixeles arcról van szó -
G_ArchAngel #10726 létezik olyan , ami a 2-3 megapixeles arcból - számítva hozzá a fényeket, szájmozgást, egyebeket felhasználva felépít egy 3D-s fantom fejmodellt - ez már segítség lehet az elindulásnál... -
mé, Harry nem valós??
-
Lateralus #10724 Így van, ez sokkal használhatóbb megoldás. Mintha lenne valami program, ami több képből átlagolva javít valamit. De olyan csodákat, amiket filmekben látni nem tud egyik sem, közel sem. Harry Potter közelebb áll a valósághoz. -
rakjon fel 20 egymást követő frame-et.lehet minden frame-en más rész felhasználható. -
Lateralus #10722 Képtől függ, méretétől, jellegéről. Élesíteni bizonyos határok között lehet, világosítani is. Olyan szinten mint a filmekben nem, csak szűk határok között.
Ha nem titkos tedd fel a képet ide, vagy a részletét és megmondom, hogy mit kéne vele csinálni. Lehet, hogy reménytelen. A programok többnyire nem túl intelligensek ilyen téren, ezért kell melléjük valaki aki kezeli őket. Ha lehet vele kezdeni valamit, akkor talán meg tudom neked csinálni, de így látatlanban jobb ha arra készülsz fel, hogy kamera képéből nem lesz neked igazán értékelhető állóképed. -
nem létezhet.... ha nincs elég képi adat, akkor már csak saccolni lehet, az meg.... -
ööö... -
NiGhTM4R3 #10719 Valszeg igazad van, de nincs is ilyesmi progi, amivel próbálkozhatnék? -
G_ArchAngel #10718 az a gond, hogy HA létezik ilyan program, akkor egyszerű polgárnak akár itt, akár külföldön hozzáférhetetlen - sajnos jobb felbontású kamrát kellett volna vennetek (vagy jobban elhelyezni...) -
"Filmekben vannak olyanok h homályos képet kiélesítenek, meg fényesítenek "
No comment... -
2Bálint #10716 olyan progi tényleg csak a filmekben van, hogy a 3 pixeles fejéről értékelhető képet kapnak. -
NiGhTM4R3 #10715 Bocs skacok, valszeg rosssz helyre írok, de nem találtam megfelelő topicot; de a segítség meg nagyon kellene:
szal van egy videókamerás (gyenge minőségű) felvételem, amit szeretné k felturbózni, mert van rajta egy alak akit fel kellene ismerni rajta. Filmekben vannak olyanok h homályos képet kiélesítenek, meg fényesítenek stb stb, szal ehhez kellene nekem progi!
(A csávóka épp hozzánk tört be, és nem tom felismerni ki az, ezért lenne sürgős mert párszázezret elrabolt.)
Ha erre van jobb topik pls irányítsatok át! -
Én sem mondtam hogy mondtad másnak hogy mit ne...:) -
én sose mondtam másnak, mit (ne) csináljon ;) -
UFF vazz -
Ez már személyes dolog, mindenki maga dönti el hogy mi az ami érdekli, de a másét is tiszteletben kell tartani, nincs gond vele, ezért is vagyunk "mindannyian különbözőek" :) -
NAGY OFF
friss chates gyöngyszem:
<Evetta> 11 éves fiuk katt rám vagy 11 éves fiuknak a tesolya
ON (sry) -
globálisan értelmezve mindegy
a természetet leszámítva számomra azért értékesebbek a megálmodott, megkreált képek, mert semmi esély rá, hogy bárki hasonlót lásson az életében, csak én láttam "élőben", és már én sem fogom többé
ezzel szemben az utcán fekvő csöves nem érdekel, mert azt minden nap látom, ha tetszik, ha nem... és ha lefotózom, nem mutattam újat senkinek -
hát ez már más lap de ok. :) -
G_ArchAngel #10707 ...és esetenként k*rvajól lehet vele keresni:))) -
Valóság? Hmm táncoló árnyékok a barlang falán? -
Teljesen Jogos, nincs kivetni valóm -
Ez is igaz, vagy csak szeretné újra átélni a képpel az adott élményt, helyzetet. Empátiakézséget, szépérzéket fejleszt, ismertet, szemléltet, de mégis csak egy lenyomat, a valóság egy torz de jól körvonalazott szelete... Szal a téma szerintem ha természetesen a közel sem teljes felsorolást nézve szinte mindegy. -
G_ArchAngel #10703 végül is úgy kezdődött a riportfotózás: ünnepek, vadászatok, áldozások falra "exponálásával":) -
Szocio barlangrajz... -
jó esetben azért, mert lát képeket, és szeretné ha más is látná (ez lehet egy pillanat az életből vagy egy teljesen valótlan vízió) -
G_ArchAngel #10700 nem tudom, a barlangrajz már kicsit ciki...:P -
Tulajdonképpen miért is fotózik az ember? -
G_ArchAngel #10698 havonta egyszer előjön belőlünk és mindig ez a vége... -
és akkor itt jön, hogy "mi a valóság", és ezzel a végére is értünk az értelmes vitának :D -

-
tudod hogy ez zsákutca téma (ennek ellenére soha senki nem ért még a végére)
a riport és a művészet két ellentétes dolog, a művészetet a valóság öli meg, a riportot az alkotás
a természet meg alkalmas mindkettőre
-
-
G_ArchAngel #10693 örülök neki, hogy a Te világod csupa virág, madárka, vattacukor, cicis nénik... (tehát totális üresség...)
én fotóriporter szeretnék majd egyszer lenni, engem hidegen hagynak a makró/divat/tárgyfotók...
ezenfelül tetszenek az épület/táj/portré/természet fotók, de igazán a dokumentaritsa/szoció/riport fotóknak van számomra mondanivalója és tartalma
mert egy szőke gumibaba vagy csillogó üvegpohár, vagy összekent fejű, lila tarajú modell számomra a fotózás prostitúciója, sorry...
Számomra a természetes dolog fotozása a fontos: lehet az szép, szomorú, vidám, felháborító, vagy érdektelen - csak TERMÉSZETES legyen!
ami be van állítva, meg van mesterségesen világítva, az számomra HAZUGSÁG... -
Lateralus #10692 Na, menjetek ebédelni !!! -
nem érzem, hogy bármi változott volna bennem -
na ez nálam az igazi MŰ-vészet... és tele van vele a net, feketefehér utcaképek, lámpaoszlopok, koldusok..... nincs mögötte semmi -
G_ArchAngel #10689 Ismerd be: nagy öngólt rúgtál, mint én anno a PhotoShoppal:) -
sose kritizáltam, csak azt, ami max snapshot szinten van
de amögött nincs is művészi megfontolás