25245
-
Na kinek van nagyobb zoomja? Én ezt a képet Debrecenből is megcsinálom... 
-
LOL :DDDDD Nembaj akkor is szép képk :)) -
Csak Sopron-ban volt, csak jo nagy a zoom-ja:))))))))))) -
(Y)
Merre jártál? Ausztria, Németország? -
-
Na egy kis nyáridéző az alpokból, ha pörögjön a topik :-)
-
ha hiszed ha nem, múlt hét csütörtökön egy hapsit fejbelőttek, pénteken az utcán volt lövöldözés, szal:) -
mod #11690 "Nézzed má' kiröhögnek! Hahahaha!"
-
ELADÓ:
Fuji S5500: 4 megapixel, 10x optikai zoom, kitűnő állapotban, eredeti tartozékaival (CD, USB és TV kábel, közgyűrű, XD kártya).
AJÁNDÉKBA adok még 3 garnitúra (12db, 1700-2500 mAh) tölthető ceruza akksit és Hama fotóstáskát.
Ára: 60000Ft
Elérhetőség: [email protected] -
MIért? Mi folyik Gyöngyösön?
-
túl veszélyes az nekem késő este. -
és vonat? -
akkor befizetem, aztán hétfőn majd mondom mi volt. vagyis kedden. az a szar, hogy 9ig tart gyöngyösre meg 8:45kor jön az uccsó busz, szal állandóan fent kell aludnom aztán kedden hajnalban meg hazajönnöm. -
G_ArchAngel #11684 Nézd, elszántad magad, van rá pénzed, tanulni többet fogsz Tőlük, mint a könyvekből - én is sokat tanultam a tanfolyamon, pedig nagy arcom volt, hogy nekem sok újat nem mondanak...
...mondtak, néha nagyon meglepőket, kisebb is lett a mellényem...
Kicsit ezért is kevesebb a kedvem képeket linkelgetni - amúgy sem vagyok egy egoista jellem, de itt letörték mégjobban:)
Én teljesen máshogy nézem már a fotókat, mint eddig és ezt csak gyakorlott fotós tudja Neked átadni... -
Attól még lehet jó tanár, elméletről én is tudok regélni, viszont egy normális képem sincs. Neki van. :D Mondjuk én is nagyobb durranásra számítottam. -
nem tom. nekem az erdélyi képei mondanak vmit a többiből nem sok... -
G_ArchAngel #11681 van akinek bejön ez a kortárs szoció, nekem nem...
ettől függetlenül Ők már nevet szereztek a szakmában... -
Lateralus #11680 A tanársegéd az tanár, felsőoktatási oktatói státusz. Egyfajta rang. -
hááááááááááát..... -
egyedül a jakab zsolt az akiben biztos. mondjuk a PS része érdekelt legkevésbé a dolognak. -
G_ArchAngel #11677 Szalontai Ábel fotói -
na, szalontai ábelre ők azt mondták, hogy az iparművészet egyetem tanára. megnéztem, csak tanársegéd. nem tom, hogy az nagy különbség-e, nem vagyok egyetemista, de csak nem ugyanaz.... -
G_ArchAngel #11675 viszont néztétek az NG fotópályázat megújult oldalát?
azért nem semmi arcok fognak zsűrízni... -
G_ArchAngel #11674 nem akartalak elbizonytalanítani, biztos jó suli, hiszen neves tanárok lesznek az óraadók, de engem csak a dokumentarista/szoció/riport fotózás érdekel...
szerintem ez a tanfolyam jobb, mint a legtöbb általános fotóssuli... -
hát én ezért nem adnék 120e-t
elolvasok pár könyvet és az elmélettel ugyan ott vagyok.
gyakorlatból meg a negyede ha hasznos :)
én inkább vennék ennyi pénzből pár kiegészítőt...(ha lenne :)) -
török györgytől nem találok semmi képet, bár a google szerint van vmi digitális fotózással kapcsolatos könyve. -
na, hát most elbizonytalanítottál. holnap mentem volna fel befizetni, de hát, nem is tudom... -
G_ArchAngel #11670 120e forintot nem fizetek 2 óráért, amit Gárdi tart - ez már egy jó vaku ára... -
"megkert, tartsak naluk egy eloadast. fogok is"
annyira nagy baj nem lehet... -
ops:) -
G_ArchAngel #11667 Én biztos nem, váltottam pár levelet Gárdi Balázzsal, akit itt megjelölnek mint előadót - számomra Ő volt a húzónév, aki miatt mentem volna...
hali,
bocs, de bulgariaban vagyok es a browser a magyar ekezeteket elegge furcsan
jeleniti meg nekem, ugyhogy csak talalgatni tudom pontosan mit irtal. nem
tanitok semmifele fotos suliban. nem is hiszem, hogy fogok a kozeljovoben. egy
iskola (kovezz meg, akkor sem tudom a nevet) megkert, tartsak naluk egy
eloadast. fogok is. de ajanlani nem tudom, mivel meg szemelyes kapcsolatom
nincs az illetovel, aki az eloadasra felkert...
udv,
balazs -
jön vki rajtam kívűl erre a tanfolyamra? -
Gondolom nem véletlen lett "csak" közönségdíjas. Egyébként tényleg hátulról kezdjetek neki a végignézésnek. -
amint látod, nem vmi szakértők járnak oda. nekik csak a csaj tetszett szentem -
G_ArchAngel #11663 ezért a beállításért és a falon lévő árnyékért engem kirúgtak volna a suliból... -
a 4-es számmal jelzett zsűritag nagyon nagy szókinccsel rendelkezik: gratulálok -
nem az a lényeg, hanem a képe. -
Azt én sem tudom, de nézd meg a képét
-
G_ArchAngel #11659 kijazajakabszilárd? -
Számból a szót :)