25245

• Dichter
    Rakd az extrára. Sok hely, nincs reklám. Nekem most ottvannak az WIP oldalaim.
  • ivjoe
    Ismerem, csak egy bajom van vele, hogy elég instabil. Legalábbis mikor legutóbb néztem még elég kiforratlan volt. Mondjuk ez akkor volt, mikor az oldal indult, nem tudom most mit fakít, azt látom, h nincs reklámcsík nem tom, h adbloc, vagy a tűzfal szedi ki, vagy alapból nincs, de nekem ATW-n, UW-n sincs reklámcsík. :D
  • Blasta
    www.cjb.hu ?
  • ivjoe
    Nem gond átrakni a cuccot, PhpMyAdmin szépen el tudja menteni a full adatbázist SQl parancssorként, így azt csak be kell másolni az SQl parancsértelmezőbe és ugyanazt az adatbázist kapod. Elvileg. Mondjuk, ha elveszik az adatbázis az sem gond, ugyanis az adatbázis-szerkezet a telepítőben van a frissen bekerült adatmennyiség meg szinte annyi, amenyit látsz. Az az egy post, illetve a két link (FAQ ill. képfeltöltés)

Szóval egyáltalán nem gond áttenni máshová. Várom a javaslatokat, hogy hová tegyem. :D Nincs saját tárhelyem + domainem, akkor már rég aldomainen lenne az egész. :C
    Tárhelynek ezt kell tudnia: php + MySQL + PhpMyAdmin
  • Dichter
    Akartam javasolni, hogy ne erre a szutyadék atw-re rakd, de mostmár gondolom nem akarod átírni a mysql eléréseket, és új adatbázist csinálni :)
  • G_ArchAngel #12094
    ez lesz a végleges cím?
    (beteszem, amint végleges az oldal)
  • Galy
    be lehetne rakni a felső bannerbe az oldal linkjét? htx
  • Blasta
    Egyet értek, aki termékeny hát hajrá, de hetente max 1 kép.
    Mivel nem verseny, ezért minél több a fotó, annál jobban járunk, de nem kell képáradat se.
    Havi bontás is kúlos, így van idő a dolgozóknak is (:-D) körüljárni a témát, gondolkozni, tervezni...
  • G_ArchAngel #12091
    legyen havi, de hogy ne büntessük azokat, akik termékenyebbek, ezért lehessen több képet berakni, heti max. 1-et...

így felhasználóként meglesz a havi min. 1 és a szorgalmasabbak sem tesznek fel 4-nél többet...
  • GregSB
    Meg akkor beszéljük meg a rendszert. Ha több embrnek nem jó a heti bontás ki kéne találni vami mást...
  • G_ArchAngel #12089
    szabályhoz írd be az NG fotópályázatét...
  • ivjoe
    Na, akkor workshop.

Oldal nagyjából kész, már csak egy-két kisebb dolog van hátra, mondjuk egy local képfeltöltő script(A mostani a képfeltöltés.hu serverére nyomja fel a képeket. ) meg egy FAQ (ehhez help pls szabályok, stb.) + megcsinálom a kép felkerülésének menetét, de ehhez előbb kép is kéne mutatóba. :D

Szóval ha lesz kép, elkezdek tovább fejleszteni, mert eddig a max mozgás Blasta regje volt. :P
  • Galy

• Dichter
    Családi fotóalbum, part I. Nagyapám:
  • Tomo15
    A patakparton sok mindent lehet találni...

Villany pózna

A képek nincsenek vágva, csak a kontrasztot álitottam.
  • GregSB
    Munka? Az mi? :D

Na aszem megyek is aludni, hosszú volt az éjszaka :DDD

[Soha a büdös életben nem lesz így DSLRje :PP]
  • G_ArchAngel #12083
    (aki meg dolgozik, annak havi bontásban is jó...:P)
  • GregSB
    Szerintem jó lenne a heti bontás. Hétfőn téma megadása, hétvégéig lehet beküldeni, vasárnap össznépi kiértékelés + szavazás vagy hasonló.
  • G_ArchAngel #12081
    ügyi vagy:)
  • ivjoe
    Hát nem kettő lett, de sztem még így is gyors voltam. :D

Link.
  • Vlala #12079
    Kösz a linket, egy emillel megdobálom őket. A honlapon sajna nem találtam utalást a problémám orvoslására.
  • G_ArchAngel #12078
    Náluk kellene megpróbálnod...
  • Vlala #12077
    Szervusztok. Ismeri valaki a Kiev-30-as fényképezőgépet? Nagyon kicsi, kb. cigisdoboz-méretű. A poén az, hogy sehol nem lehet bele kapni filmet... Tudna ebben valaki segíteni?
  • Amse
    meg kell nézini mennyi idő alatt készül el mindenki.
    hát írj ki a mostanit hónap végéig majd átírjuk a következőre kitalálunk vmit.
  • Blasta
    Sajna én most húzok el és ma már nem is leszek, de csak megoldjátok a részleteket nélkülem is ;-)
  • G_ArchAngel #12074
    hajrá, április végéig nélkülem - remélem utána is van kedvetek hozzá... (bár majd meglátjuk mennyi időm lesz...)
  • ivjoe
    Akkor workshop start! Két órán belül megcsinálom az engine-t, majd mutatom, ha beizzítottam.
    Viszont még egy-két részletet tisztázani kéne: pl. határidő?
  • Blasta
    Topikon belüli workshop (nevezzük így, mert nem versenyezni akar senki sztem) mehet, az első téma is OK.
    A többit rád bízom, php nem rossz ötlet ;-)
  • ivjoe
    Nemrég elkezdtünk egy kis photocontestet, nem kéne ezen a szinten hagyni, szóval megvalósítás:

1. DA pályázat, téma: újjászületés.

2. Bőrgyár Kulturális Egyesület pályázata, téma: sötétség
    Info:

"Udvozlet!
    A Bőrgyár Kulturális Egyesület pályázatot hirdet a deviantART.com-on alkotó magyarok számára. Célja, hogy a 7. Kortárs Művészeti Fesztivál ideje alatt zajló csoportos kiállítást valósítson meg a pályázatra érkezett alkotások sorából Székesfehérváron.

A pályamunkák beadásának alapvető feltétele, hogy egyfajta koncepcionális vagy absztrakt módon sötétséget sugalljanak. A kiállítás Székesfehérváron a Bőrgyár kiállítótermében nyílik 2006. május 12-én és 20-áig minden nap nyitva tart.
    A pályázat két részből áll.
    >> Részletek ITT << vagy kérdezd ~k0mit note-ban, vagy pedig ezen az emailcimen!

udv,
    milan"

3. Szó volt ugye a topicon belüli contestről is, csak még témát nem mondott senki. :C Nos, egy ötlet: téma: a mozgás.

4. Ha topic contestre van érdeklődés, beizzítok egy kis php engine-t, ahol meg lehet nézni a képeket együtt, ill. itt lehet commentelni is.
  • Mirázs
    Thx, a 2. jobban tetszik.
    Az elsőnél nekem kicsit erőltetett, hogy mindkét átlós sarokba kifut a levél.
    Más: Van otthon egy Zenit 12 XP gépem, azzal csináltam pár -szerintem- jól sikerült képet és elő szeretném hívatni. Van értelme keresgélni jobbat (ha 400-as filmet használtam) vagy egyszerűen vigyem be egy "1 nap alatt" laborba?
  • ivjoe
    Első inkább.
  • G_ArchAngel #12068
    gondolom meg van az eredeti, abból próbálj hasonlót vágni, ez már túl szűk...

vágás 1

vágás 2
  • G_ArchAngel #12067
    800-as szélességig nem nagy...
  • Mirázs
    jajj, bocs, bazi nagy lett.
  • Mirázs
    Fárasztalak titeket még egy képpel:
  • Mirázs
    Na, jó, elárulom, nem fársztalak vele benneteket, meg egyébként is elég off.

Tegnap este csoki tortát csináltam, ez a bevonat.
  • Mirázs
    Majdnem.
  • Loál János #12062
    Csokipuding.
  • Mirázs
    Nincs megfagyva, éppen ellenkezőleg.
  • Amse
    ez a valami meg van fagyva?