25245
-
ha forgatták, valszeg egy film
-
DJviolin #12342 Légcsavar műsor rajongói oldala!
A fenti oldalt én csinálom. Nézd meg.
Egyébként a Légcsavar egy repülős hírműsor, ami kéthetente szombatonként látható az MTV1-en. Nagyon jó.
Off vége. -
És mijaza légcsavar? -
DJviolin #12340 Nem. A Jakabszállási reptéren fotóztam (LHJK-án), a Légcsavar forgatásán. -
ez nem Pécset készült? -
DJviolin #12338 Énsem. :)
Amúgy arra akartam célozni, hogy Kővári feje nem azért van behajlítva, mert ott lenne a szárny. Mert nincs ott a szárny, csak a kamerát nézi be. -
Nemétem :C -
DJviolin #12336 Sziasztok
Kezdeti próbálkozásaim egy kölcsönbe kért kompakt Casio-val. Kéretik nem nagyon leszólni. :) A kép címe:
Optikai csalódás
Üdv:
DJviolin -
Ez nekem új, azt hittem a softboxok színhőmérséklete is 5500K.
Mondjuk igazából lényegtelen. RAW-ba kell fotózni, + szürke fotólap. Utánna raw konverterben 1 gombnyomással meg lehet oldani az ilyen problémákat. -
majd jövőhéten. holnap tanulju kaz elméletet, hogy melyik lámpa mire jó. szal ez most kicsit hülyén jött így ki, hogy minden háttértudás nélkül mentünk stúdióba. -
Lateralus #12333 Softboxok elnyomját a fehéregyensúlyt melegebb irányba. Kicsit korrigálni kell a vakuk eredeti színhőmérsékletéhez képest. Már ha voltak. -
én is észrevettem, de szerintem nem baj, hiszen így jobban összhangban van a kép.
mondjuk ha ez véletlen attól még hiba, de most jól jött ki:)
mellesleg vissza kéne szoknunk a képek kommentálására, mert mostanában minden kép mellett csak úgy elmennek a topiclakók:) -
A színek csak szerintem nem stimmelnek? Minta rossz lett volna a WB beállítás. -
Pedig úgy lett volna banzáj. :C -
Gép saját, 350D, egy-két kép kitobival, volt amit ott kaptam, vmi 100-200 canon, meg fix 50. Hát, a világításba ne menjünk bele. Az nagyjából meg volt csinálva, én már csak a modellt állítottam be, meg max annyit, hogy hol álljon, hogy honnan hogy jöjjön a fény, de konkrétan én vakukat nem szereltem fel sehova. -
mivel fotóztál?(gép, obi, világítás stb...) -
-
-
na, hát megvolt életem első modellfotózása. Nem mondom, hogy olyan baromi nagy fantáziát vittem a dologba, örültem, hogy egyáltalán boldogulok az új objektívekkel. Majd jövőhéten. Pár kép:
-
ma sétálgattam a töltésen:
-
ja, természetfotók... -
http://bens.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://bens.fpn.hu/
pár képem 2000 nyárról -
tegnap esti koncert (kár, hogy nem vittem saját gépet)
-
Azért mész oda hogy megtanuld, nem? Tuti fognak segíteni. -
G_ArchAngel #12319 én ezért kerestem egy gyakorlott társat:) -
ma megyek stúdiófotózásra, tökre parázok. én nem merem irányítgatni a modellt:D azt se tom hogy megy ez az egész... -
mod #12317 Nagyon jók! :o -
praksi #12316 füvészkert :-)
a kis medencében bújt el a könyv szerint Nemecsek :-) -
akos #12315 ezt az ocsmány villódzó logot nem cserélnéd el pls?? no offens...
de kifolyik tőle a szemem, ráadásul epilepsziás rohamot is kapok tőle :) -
Egy jobb képnéző progi megjeleníti az EXIF-et. Pl.: ACDSee, Irfanview, stb. -
Cat 02 #12313 rámész az EREDETI képre és tulajdonságok és összegzés és speciális :D na itt mindent megtudsz róla :D
(én itt jöttem rá hogy régi képem csak az 1/60 at ismerte xD) -
sajna nem vágni angol :) azé köxi :) -
Olvass picit. :D
Az exif tulajdonképpen egyfajta kibővített file információ. Sok mindent ki lehet olvasni belőle. A linkben alul ott van, h miket. -

-
s.o.s. :) ez vmi progi? -
Többek között erre IS jó az EXIF, abban benne van a dátum.
wiki -
exif? ammeg mi?
-
a dátum azért kell,h tudjam mikor készült a kép :) 

amugy igazad van,tényleg égö . . .
-
A dátumozás a képen undorító dolog. :C
Az EXIF infoban viszont benne van a dátum, azt meghagyhattad volna.
-
akos #12304 pálmaház :) ungárischül speak-elve... :-P
bár nem tudom, melyik lehet... tán az állatkerti? vagy füvészkert...?