25245
-
hehe, kéne most egy okos kis koNpakt, nemde? :D well, nemhinném :D nembaj, kezdőknek kijár a segíccség :P
egyébként a négy linkelt képből a harmadik a legjobb sztem (Y)
egyébként meg minek a rövidítése azhogy EOS, kérdem oO -
G_ArchAngel #12742 nem csít, hanem unique trainer:) -
Sux sajnos, saját tárhely + domain nagyon rox dolog én is arra állok át. [Most regelik a doméjnt (sajna 2 hét :C), a tárhely már megvan. :D] -
Van olyanom is, de még nem az igazi. Majd lesz, csiszolom a html tudásom :-) -
Jó, de az csít :-))) -
HÁT SEHOGY :-DDDDD
Érzésre köll csinálni :-)
(de nekem még nem volt olyan kompaktom sem, amin lett vón ilyen segíccség) -
G_ArchAngel #12737 pfff...
14L obivel készült kép megvágva, kész a panoráma...:P -
Amúgy az a harmadik kép a szemem fénye.
Portré állásban csináltam, máshogy nem fért vona bele a teljes udvar, így asszem 6 képből raktam össze és komoly órákat szenvedtem vele (most már negyed annyi idő alatt meglenne :-D) -
miért húszdén hogyvanez?
-
MSN Space, van egy rakat ingyenes tárhely+galéria generátor/egy kis hátéemel tudás, vagy netán az SG galéria, esetleg képfeltöltés.hu
-
Hogylenne má könnyebb, én marhára örülnék egy rohatt panorama assist-nek az EOS-on :-) -
Aham. De azt már EOS-szal. -
Ohhh, teljesen ízibe vagyok ;)
Jah, de sajna MSN csak ekkor képeket enged :/
Majd ha regelek hamarosan saját domain-t és meglesz az oldalam, lesz élvezhető panoráma kolleksün is :-) -
Milyen szűrőre gondolsz?
Amúgy nem használtam, tán csak egy UV volt rajta. -
Te vagy a képen az a loboncos? :) -
holnap megyek és alkotok mester :D de azér húszdével mégiscsak könyebb :) -
G_ArchAngel #12727 Móricz körtéren is csináltál az aluljáróban, nem? -
jegyeztem, to-do listán rajta
-
akos #12725 oké-oké... téjkitízi.
én csak irónikusan a nagy átlag hozzáállását öntöttem pár elektronba alább :)
(amúgy ilyen ikon-méret nagyságban alig-alig létezik elcseszett panoráma) :-P -
nem buzie, hanem trendie :D
egyébként holnap kimegyek dunapartra, mert megjött a kedvem a panorámázáshoz
-
3. képen használtál szűrőt?
amúgy klasszak (Y) -
Minola A2-vel
Szintén A2-vel
Megezis A2-vel
Ezmeg Minolta Z1-gyel
-
akos #12721 "há' húszdével könnyű" -
G_ArchAngel #12720 nekünk suliban panorámát rajzolni is kellett, no, az 1000 Ft sem volt:) -
Én nem így állnék hozzá.
Ha volna egy panorámázásra TÖKÉLETESEN megfelelő fényképezőgépem, akkor azzal gyakorolnék (gyakaroltam is, Minolta Z1, A2 volt a tanulógép). Nem csak DSLR-rel vagy 100 rugó feletti géppel lehet panorámázni. Ha érdekel a dolog, 6-8e ft-os állványt végy, és uccu. -
sry all, így jó?:) -
G_ArchAngel #12717 nem miattam, nekem 1600×1200-ban van a monitorom, de van aki kisebb felbontást használ... -
sry -
G_ArchAngel #12715 irfanview -> image -> resize/resample -> 900×600px -
Loool, nem sok maradhatott a fejéből. :o
Az öreg hátul meg a táskájában turkál. :o -
Akit L-es obival lőttek tarkón...:)
-
-
Cat 02 #12711 1000 forintért van műanyag álvány :P -
Akkor én nyertem, nekem A40-em volt, azzal panoztam. :D -
nem kell hozzá speckó állvány, mert az iszonyat drága, veszel egy csoker hamát 5 rugóért. Ezután barkácsolni kell egy farostlemez 2 furat, 2 csavar és készis. :D -
akos #12708 "száni" "gyaksi"
buzie?! :DD
szerintem a 610-zel nyugodtan tanuld ki a panorámázást is, amennyire lehet - kevesebb nem leszel tőle.
én a kis butus a75-ömmel nyomtam párat és várakozásaimon felül sikerültek... -
már próbálkoztam de elég száni lett a végeredmény ;-( nembaj gyaksizok még
ivjoe: de nekem nem ott van... mondjuk speckó állvánnyal az is megoldható gondolom
Lateralus: igazából nem ezzel a géppel fogok nagyon panorámázni, hanem majd a 20D-vel, így annyira nem izgat most a téma, de az A610-est nem is panorámázáshoz vettem, hanem hogy kitanuljam a legtöbbet a fotózásról, amit ezzel a géppel lehet, és arra tökéletes :) -
Cat 02 #12706 olyan 3DS panormátát hogy lehet csinálni ?
régen reklámozta 1 emberke és megnyitottada és nyílla körbe lehtett menni meg zoomilni meg minden :D -
Lateralus #12705 Tájkép panorámánál tök mindegy hol az állványmenet. Nem lesznek az átfedéseknél olyan torzulások emiatt, hogy nem lehessen illeszteni. Közeli tárgyak panorámázásánál (pl. szobabelsőben) fontos, de ott már egy spec panofej is elkéne.
70 ezres gépnél is van, hogy középen van a menet. Nem árfüggő, hanem tervezéstől/mérettől függ. Általában a kis méret miatt oda teszik, ahol az akku/memókártya ajtók mellett van hely a gép alján. -
Lehet csavarhely az optikai tengely alatt, az a pont ami körül forgatni kell a géped, a gyutáv változásával változik.