25245

• cenobite
    Én most ilyen "elhagyatott helyek" foto-túrát akarok ejteni. Van néhány használaton kívüli raktárépület, gyártelep, stb, errefelé, talán tudok néhány jó képet összehozni. Bicajra fel, azzal még el is tudok iszkolni, ha valami túlbuzgó biztonsági őr esetleg védené a nagy semmit.
  • Galy
    mit tervezel kedves, ki vele! :D
  • Loál János #12901
    Én is vártam a véleményeket, mert, mint helybéli, én nem akartam írni. :O)
  • Blasta
    Május, alpok???
    Hmmm.
    Beszéljük meg!
  • G_ArchAngel #12899
    én is akarok menni májusban Alpokba, csak egyelőre egyedül lennék, az meg nem gazdaságos:)
  • Blasta
    Fog majd menni, csak előbb legyen meg az új oldal.
    (persze addig is megyünk majd, én már tervezek pár trippet, szal no para :-D)
  • cenobite
    Hmmm... 3/4 óráig kellett cserkészni a gyíkodat? És csak ezután lett róla jó fotó? És mégsem aratott sikert? A lányoknál sem?

[tréfa-répát ebédelt]
  • G_ArchAngel #12896
    ez olyan lehet, mint Nekem az ezerszer látott virágok/verebek/Budapest-látképek:)

régebben vártam, hogy menjen a nefotozz.hu trió kirándulni, mert voltak érdekes képek, de mostanában...:(
  • Blasta
    Én az érdekesebb témákhoz hozzászólok, a számomra érdekteleneket kihagyom. Ez nem jelenti azt, hogy russzak, csak nem okoznak semmiféle katarzist :-)
  • bens
    amúgy meg nyugi, mert az én gyíkom sem aratott nagy sikert. pedig kb 3/4 óráig cserkésztem, mire jó képet sikerült csinálnom róla :-)
  • bens
    jóak, de nincs mit kritizálni rajtuk. ezek nem művészfotók.
    amúgy szépek a fények, jó a kompozíció, de ez csak egy hobbifotós véleménye :-)
  • G_ArchAngel #12892
    Talán mert nincsenek profik, én 1 hete linkeltem 3 effektezett fotót, arra is csak a nagy csend jött válaszul:)

a VW bogarak sokkal érdekesebbek, szokj hozzá, mi rosszul választunk témát...:P
  • Gabo
    Azért nem hiszem, hogy annyira nagyon jók lennének a képeim, hogy szóhoz sem juttok. Szóval némi építő jellegű kritikát azért szívesen olvasnék tőletek a #12794 és a #12795 hozzászólásba linkelt fotókról. (Azt tudom, hogy némelyik kicsit ferdére sikerült...)
    Vagy ennyire melléfogásnak bizonyult a témaválasztás, hogy senkit nem érdekel?

/Már a profik sem akarnak darabokra szedni... Hüpp-hüpp... /
  • bens
    na azért... :-)
  • Blasta
    Hóvirágnak hívják, elég ismert növényke :-)
  • Placebó
  • bens
    az elsőn azokról a fehér virágokról miért nem csináltál? jó téma lenne.
  • Placebó
    Egy kis multheti...
    Szigetköz

• Amse
    jah ugyan olyan:)

akkor respect én ráse mentem volna:)
    ma viszont álsétáltam egy 20m magas szakadék felett átdőlt fán :D
    [bátor]
  • Blasta
    A tág rekeszben egyet értek, ráfért volna az uccsó képre.
    De majd next time úgy csinálja :)
  • bens
    lol ez ugyanolyan lepke :-)

az utsó képet többfélképp is leszedtem, de ez lett a legjobb. amia készítés érdekessége, h már igencsak tavaszodott, és eléggé recsegett alattam a téma, szal jobbnak láttam minél előbb kikotorni a partra :-)
  • Amse
    akkor én is.
    1. nekem a téma nem tetszik, de a fotó (ha direkt ott a fókusz akkor) nem rossz.
    2. semmi extra (bárki lekaphatja aki ott jár)
    3. nekem ez tetszik a legjobban, de ahogy Blasta is javasolta egy kis vágás nem ártana.Én álló képpé alakítanám.
    4. egy picit részlettelennek tűnik és nem igazán emelkedik ki a környezetéből.hasonló fotóm csak úgy összehasonlításnak.
    5. tetszik ez is, de valami zavar.máshogy is kipróbáltam volna.(pl. háttéren a fókusz, nagyobb rekesz[azaz több része éles a képnek])
  • Blasta
    Mutathatnál majd egyéb sziklamászás közben készített fotót, kis színt vinnél a topikba!
  • bens
    ja. a gerecsében van amúgy. minden nyáron megyek oda sziklátmászni. meg persze fotózni :-)
  • Blasta
    Neeeeem :-D
    Egy pont ilyen bejáratú barlangba ereszkednek le a szereplők :-)

A virág nem lett rossz, csak nekem jobban tetszene a közelebbi fókuszponttal. ;)
  • bens
    az első képen direkt a viág belsején van a fókusz. azthittem jó lesz...

a filmet nem láttam. miről szól? a béna fotósokról? :-)
  • Blasta
    Az első képen sztem nincs jó helyen a fókusz.
    A másodikról a The Descent c. film ugrott be :-)
    A harmadik kellemes kép, kis vágást elbírna.
    A negyedik hibátlan.
    Az utsó szintén, és ez a legjobb kép, nagyon feelinges.
  • bens
    973-as hsz
  • Blasta
    Kellemes!
  • ivjoe
    Énismá:

(katt a képre, aztán megint)
  • cenobite
    Voltak nagyon tuti gépek.
  • BiG G
    thx! :)
    leültetett katonai nemsemmi
  • cenobite
    Aha itt van a többi "nyers" kép:

Rajzás 2006 - Hungaroring.
  • BiG G
    kafa, énis imádom a bogarakat :)) ki is akartam menni, de nemtudtam kivel :( csináltál még képeket? :))
  • cenobite
    Nem, egy zetorral. :)

Hát persze hogy bogárral. Vele:

• BiG G
    te is bogárral voltál kinn? o-:
  • cenobite
    Köszi mindenkinek! Örülök, ha tetszenek!
  • ivjoe
    Jóak! Negyedik nagyon tetszik.
  • Amse
    visszanéztem a 4 éves minolta kiskompaktos képeimet amit egy ránézésre 10 annyi résztvevős vw találkozón csináltam és ezek sokkal jobbak:)
    a 2. és az uccsó 2 annyira nemteccik te a többihez respect!
  • BiG G
    aztapicsa nagyon jók, gratz!! :D