25245
-
G_ArchAngel #13143 Tavaly(előtt?) valaki zergés(mufflon?) képeket linkelt be, ahol felmerült a vakuzás, én a hozzád hasonlóan reagáltam, de egy egykori ex-fórumozó szemberöhögött, hogy hülye vagyok, mert a villámlás sem zavarja Őket...
Na, az ilyeneknek mindig azt kívánom, hogy olyan érzékeny szemmel rendelkezzenek, mint egy vadonélő emlős és abba vakuzzon bele valaki - ha közben lepisálná ijedtében a bokáját, azon sem csodálkoznék... -
Gabo #13142 Pont ezért moderálom magam és inkább nem írok semmit az említett helyekre... -
Amúgy ha világosban mondjuk egy enyhén árnyékos helyet szeretnél jópár méterről, csak lágyan bederíteni, én sem hiszem, hogy az állatot különösebben zavarná.
A dolog a full sötétben, extra közelről történő vakuzásnál válik kényessé. -
"milyen aranyos, milyen édi..."
Nos igen.
No comment, fő a békesség... -
hát igen én se mertem rávakuzni szegénykére, de nem hiszem, hogy akkora trauma érné, ha megtenném. -
Gabo #13138 Szerintem száradjon le a keze (és akkor finoman és választékosan fejeztem ki magam) annak, aki telibe villant vakuval egy állatot, legyen az házi vagy éppen vad.
Ezért is forog a gyomrom egyik másik képtől ami a Fotóink topikban vagy éppen a kedvencekről szóló topikokban látható. A legszánalmasabb az egészben, hogy mindenki agyon dicséri a képet, hogy "milyen aranyos, milyen édi...", de senki nem meri a másik arcába mondani, hogy "te barom, miért villantottad pofán a kedvenced?".
Ehh... Bocs, de ez már kikívánkozott belőlem egy ideje... -
hagytam, majd talán máskor... -
inkább hagyd békén!
-
Másrészt én nem is kedvelem a vakuzott természetfotókat, ha tehetem kerülöm (Persze előfordulhat olyan helyzet is, mikor kell, néha van rá szükség, de inkább emelek az ISO-n) -
madarászok elött ne emlegesd az ilyen akciókat mert tuti berágnak..... -
G_ArchAngel #13133 mérlegelj:
vagy megijed vagy nem, ha nem akkor lesz egy fotód, ami vagy jó vagy nem, ha megijed és elrepül, akkor vagy visszatér vagy nem, ha visszatér, akkor bunkó voltál, ha nem, akkor miattad pusztulnak el a fiókák... -
akkor rávakuzok
-
G_ArchAngel #13131 miközben dugod a barátnődet, akkor bunkóság tőlem, hogy a seggedbe dugok egy működő hegesztőpisztolyt?:) -
a tojásain üldögélő rigóra szerintetek rávakuzzak, vagy az bunkóság? :) -
G_ArchAngel #13129 Köszi srácok,
Ezt jól látjátok a D1 tulaja egyből regisztrálta a csajt és a sminkest, mert mindkettőtől teljesen odavolt - igazából, mi is sejtettük, hogy sokat nem fogjuk már fotózni Zsófit, túl jó fotómodell ahhoz, hogy előbb-utóbb ne csapjon le rá egy nagy ügynökség...
Ráadásul mostanában lesz egy londoni castingja... -

grt! :) -
G_ArchAngel!
jók a képek, bár ilyen modell mellett ez nem is olyan nagy dicsőség! -
Ez nagyon tetszik! A többi is jó, de ez áll a dobogó legfelső fokán. A másodikon ez: #13102. A többi megosztott 3. :D
Grats a képekhez! -
Hát sztem is azok a fotók a királyabbak, érdekesebbek csak azokon meg az utómunka nem tetszik. -
G_ArchAngel #13124 fotózzál Te csak csigamakrót meg panorámát, ahhoz értesz - nekünk elég volt a dícséret a profiktól...:PPP
amúgy meg nálam a természetes portrék (lány lóval) ezerszer jobban tetszenek, mint ezek a műfényes beállított képek: abban van élet, báj, érzelem - ez meg tiszta munka... -
Ebből egy kurvajó portrét lehetne vágni (ruha nélkül, hogy ne látszódjon a gallér)
Ez tetszik, a többi nem fogott meg túlzottan. ;)
-
ROHATTTTT :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
[PLÁGIUMOT KIÁLLT] :-) -
G_ArchAngel #13121 is-is
kapott egy portfóliót, egy önjelölt fotóművész srác készített róla egy sorozatot a házilagos világítástechnikájával, ami elég gázos eredménnyel járt, mindez 9 db A/4-es képet jelentett több tízezer forintért, mi pedig ingyen megcsináltuk neki hárman (2 fotós + sminkes)... -
lassú ^_^ -
jah beugrott, hogy említetted a bérlést...
és ez amodell akart portfóliót, vagy csak tapasztalatszerzés volta a cél? -
Erre beelőz. :C -
Bérelt műterem. -
G_ArchAngel #13116 nem, Keceli Gábor fotós barátommal kibéreltük a D1 stúdiót a Margit körúton, Ő hozta a modellt és a sminekest...
mindenkinek nagyon ajánlom, mert a felszereléshez képest olcsó: 6 óra × 3500ft + 2000 a háttér volt, ez kétfelé osztva, végig segítséggel, TV-n nézhettük egyből vissza a felvételeket, kaptunk kávét, teát, ásványvizet - igazi európai stúdió:) -
ez ilyen "sulis" fotózás?
szépek... -
G_ArchAngel #13114
-
Mér raksz minden képet külön postba? -
G_ArchAngel #13112 ...és akinek iszonyatosan sokat köszönhetünk, Judit a sminkes-fodrász:
[center] -
Huács! :OOO -
G_ArchAngel #13110
-
G_ArchAngel #13109
[center]
-
G_ArchAngel #13108
[center]
-
G_ArchAngel #13107
[center]