25245
-
ott nekem sincs pipa.megpróbálom a flattent. -
Image --> Preferences --> File handling
Ignore EXIF-ben NINCS pipa.
Használjátok a layer --> flatten image parancsot, mentsetek save as, ICC profil pipálva.
Egyéb tippem nincs :C -
G_ArchAngel #13421 lehet a save beállításoknál kivan szedve a kis jel... -
jó lenne rájönni, hogy miért van ez, mert nálam (cs2) mindenhogy leszedi az exifet. -
jah látszik, hoyg még pitbabes-t sem volt időd keresni az új f1 bannernak :) -
-
G_ArchAngel #13417 én tippeltem, nem próbáltam, mert dolgozom (ezért nem mentem szavazni egyik ökör bandára sem, mert pénzt kerestem helyette, dögölne meg az összes öltönyös bunkó...) -
Nemigaz. Annak a képnek az EXIF-je marad meg AMIRE a másik képet ráraktad.
Devárj kipróbálom eztis, de tuti, h megmarad az EXIF.
Kép megnyit, összefirkál, másik képt rárak, radíroz, firkál, Flatten image, ment. Ééééés EXIF marad.
Deha akarod képpel prezentálom. + A panorámáknak is van EXIFjük. :o -
G_ArchAngel #13415 de ha nem írja, hanem képként illeszti rá, akkor el kell veszítenie, hiszen két kép exifjét nem lehet összeilleszteni... -
A hiba az ön készülékében van. 4-5 éve használom a PS-t, de még SOHA nem szedte ki az EXIF-et. Most direkt megnéztem: kép megnyit, összefirkál jól (5+ szöveg réteg volt), majd save. Eredmény: EXIF marad.
De nézd meg így talán jó lesz nálad: Jól összefirkálod, majd Layer --> Flatten image. Ez összeolvasztja a rétegeket. Majd mentheted. -
Ez PS verzió függő sztem. Nekem ráírással is megtart minden infót. -
Tényleg? Hát szerintem pedig van :) Most próbaképp fogtam egy képet, két másolat róla, az egyiket megvágtam, a másikra ráírtam. A második elvesztette az exifet. -
Naez iszonyat tetszik!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd apu egy újreg! -
Semmi köze hozzá. -
G_ArchAngel #13409 Mégsem EF 70-300 IS USM lesz?
kicsit csalódtam...:/ -
60alatt meg lehet már kapni, múlt héten rendeltem egyet :)
-
EOS 350D -
és mi van az obi végén(nem ahol a sapka van ;P)? -
Nem tudom most mennyit kóstál, de a körül van...
-

-
az a ~70000ft-os obi? -
ha nincs rajta a neved, akkor is a Tied ;)
-
régebben volt szó valami progiról amivel át lehet írni az exifet, és le is lehet vele menteni, majd hozzáadni a képhez... Blas foglalkozott vele, majd ő kiokít :) -
Mer a ZENYÉÉÉM!
-
szerintem meg lehet oldani, hogy elmentese az exifet akkor is ha ráírsz... -
:) Red Bull Air -en lőttem... kiemelkedett a tömegből... és nem csak mert apuka nyakában ült...:) -
Hát nekem eddig átméretezésnél mindig megmaradt hálistennek :) De ahogy mondtam, a feliratozás tutibiztos hogy leveszi, meg a többi effektezés is, ami valahol érthető. -
miért írsz rá a fotóra? -
lehet, h a feliratozás a hunyó érte... -
ez meg tényleg aranyos :) -
nekem még sose vett le exifet a ps....
-
nekem volt, hogy egy sima átméretezés is leszedte az exifet ps-ben :(
jó lenne tudni, hogyan lehet megtartatni vele. -
Azért, mert ráírtál. A vágáson, és a színekkel történő módosításokon kívül minden egyéb utómunka leradírozza az exifet. -
A nap sütött, csak magas volt a páratartalom és kicsit felhős volt az ég is... hát nem jöhet mindig minden össze :) ,
de ennek ellenére sem tűnik szürke pacának uh. annyira nem érdekel :)
polár még nincsen... most készülök beszerezni, bár azt mondták kit-re felesleges..
exif nem tom mér tünt el... ps kiszedheti magától? -
G_ArchAngel #13389 sorry, de míg Galy-én a FFox lát exif-et, a Tiéden nem...
nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy ez az objektív...
a sirályos kép esetleges, mert sajnos nem Te vagy az Időjárás-tündér, így nem tudtál kék eget varázsolni és így kicsit szegény sirály beleszürkül a háttérbe...
(sajnos mostanában a Balaton felett mindig ilyen az ég, ha ez ott készült)
anno a tanárom erre figyelmeztetett, hogy a téma hiába jó, hiába megfelelő a kompozició (ebben az esetben talán még szerencsés is a középre helyezett szárnyas), ha a színek nem megfelelőek...
személy szerint a sirályos kép akkor lehetett volna tökéletes, ha jó idő van, süt a Nap és esetlegesen polár van az objektíveden...
persze lehet, hogy inkább velem van a gond és a tavasz hozta ki belőlem ezt a színimádatot:)
-
Sigma70-300 1:4-5.6 APO DG
A belinkelt fotót is avval készítettem... -
G_ArchAngel #13387 Aranyos kép:)
A logódon milyen objektív (ágyú?) van a gépeden?:) -
Köszi :) és ha elkapott pillanat, akkor:
-
Nagyon jól elkapott! Tecc! -
jól CSÚZIK rajta :D