25245
-
Nemértem a törlést, Reklám volt?
hmm
Szinte minden nap találok itt reklámot... [NEMÉRTI] -
G_ArchAngel #13584 Ne leszedtem a Dékán-féle anyagot, kicsit pofára estem: ez egy rossz vicc, nem a könyv digitalizált változata...
Ettől függetlenül kezdőknek hasznos lehet... -
Nem kizárt, hogy nagy igazságod van ;) -
Gabo #13580 Sonajk:
A fényképezőgép csak eszköz, a fotóson múlik leginkább az, hogy milyen lesz a kép. Lehet valakinek csodás gépe, ha nem képzi magát, ha nem gyakorol, nem foglalkozik azzal, hogy milyen írott és íratlan szabályok vannak a fotózásban és ezeket mikor illik betartani és mikor érdemes megszegni, akkor a fotói semmitmondóak lesznek. Ennek a fordítottja is igaz, ha valakinek van érzéke a fotózáshoz és igyekszik arra odafigyelni, hogy mit fényképez és hogyan, akkor egy kompakt géppel is tud olyan fotókat készíteni, ami valóban hatással van a közönségre.
Ezért kell az, hogy az ember értő kritikát kapjon. Ezért kell az, hogy az ember megválogassa a képeit.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy csak az a kép jó, ami mások elvárásainak megfelel...
A lényeg szerintem érhető. -
durvák -
értem
thx -
Nem feltétlenül visz félre, scupán az egész könyv egy copy-paste halmaz, egyéb, ismert vagy nem ismert fotós könyvekből, netes cikkekből, stb... -
Valóban jól néznek ki. -
Húdefa*zaképeeeeeeeeeek!
(Nekem legalábbis naon bejövősek) -
AnonymouS #13574 Az elsőnek nekem megvan a 2006-os változata, most fejeztem be, szerintem nagyon jó, eddigi legjobb ilyen könyv amit olvastam, szinte mindenre kitér; ebből a sorozatból pedig most olvasom a természetfotózásosat, ami szintén jó. Ezek után szeretnék olvasni NG-osokat. -
nembrogosak -
Izé, kaméleon! :D -
ezek meg kicsodák? -
-
loál, mit találtam Z1-es képek között:
-
G_ArchAngel #13568 nem-nem, azért nem rossz könyv, de nekünk suliban tartott Dékán bemutatót a könyvről és hamar zavarba hoztuk pár kérdéssel...
a legjobbak az NG könyvek, utána a saját tapasztalat a net-tel kiegészítve... -
G_ArchAngel #13567 na ez is egy csoda:)
ennél szerintem jobb Dékán könyve...
ellenben az a Természetfotózás az egy kincs, hülye voltam, hogy nem vettem meg, mikor karácsonyi akcióban volt... -
Jócsak kérdés, h tud-e újat mondani, NG könyvre meg már rég fáj a fogam. :D -
Azt mondod, hogy annyira "félre visz"?
Még csak most töltöm, nem láttam mit tartalmaz. -
G_ArchAngel #13564 annyira nem, csak sok elírás és tartalmi hiba van az első kiadásban...
és aki már olvasta pl. az NG fotóskönyveket az csak mosolyog néha, hogy legalább átszerkeszthették volna copy/paste helyett...
amúgy ingyen messze megéri:))) -
Ezt forgasd inkább, első kiadását olvastam, és nemrossz.
Dékán úrral kapcsolatban fenntartásaim vannak. :C -
Sose láttam még azt a könyvet, nagyon szar? -
G_ArchAngel #13561 attól mentsen meg Jupiter ereje!
bár, ha ez egy javított kiadás, akkor sok hülyeség nem lehet benne már... -
Sziasztok!
Ha érdekel valakit, MP-ra felkerült ma du-n "Dékán István - A digitális fényképezés" c. könyve. Akinek van regisztrációja töltheti. -
Ez pedig valami frenetikus.
Irigyellek a szó jó értelmében:
grt. -
Nagyon jól néz ki ez is. -
Szép kép. -
G_ArchAngel #13556 igaz, hogy 10-es rekesz, de szerintem ár/érték arányban nagyon jó vétel volt ez az objektív...
persze majd ágon, ellenfényben ülő madárnál tudjuk meg, mit tud, de ez egyelőre biztató... -
Tom, énis csak nemrég vettem észre
(lényegében masszív vízpermet van a környéken MINDENHOL ahonnak fotózni lehet... Elég sux a hely ilyen szempontból) -
OK, taníccs meg rája! ;)
(amúgy nem PS-sel panoznék, ha nem fagyna a Realviz...) -
5.3 mega
-
folyamatban -
G_ArchAngel #13551 szép, én is mindig kerítésen ülő madarakon teszteltem régen:)
a full képet linkként feltudod tenni? -
tele-teszt
1/60
f10@300mm
iso200
+alap ps műv.
-
Vizesa zobi :@ -
Rulez!
PS nem panorámázni való, a PTGui viszont de.
[HIÁBA UGAT] -
Shadow_THH #13547 pownzor kép
-
wbtist #13546 "zöldfűlű" - lol
-
wbtist #13545 Ez a kép Dobogókőn készült. Még zöldfűlű voltam a digifotózás terén (bevallom, azóta semmi nem változott...
)
-
AnonymouS #13544 Skócia: