25245
-
G_ArchAngel #14066 a magánéleted nem érdekel, de most eszembejuttatad gyermekkorom SAT1/PRO7-es német erotikus filmjeit, ahol a főhős zokniban és kalapban/sapkában rakta meg a tehenészlányt:DDDDD -
Hmmm, az előbbit kiegészítem síkban való térlátásra. :D -
Csak evéshez és alváshoz veszem le :-)))) -
Épületeknél biztos versz, de ezek szerint az a látásmód se jó mindenhová, tökösfijúúú. :) -
"nem bassztattam és nem piszkáltam... észrevettem és megtetszett... "
Ez nem neked szólt kiscsirke :-))))) -
Utolsó tippként a fejtor potrohhoz való csatlakozási pontját, illetve a potroh fejtorhoz viszonyított dőlési szögét ajánlom hosszabb elemzésre a negatívon.
Ha ez a pók hanyatt van, akkor szegényke nyomorék. -
G_ArchAngel #14060 azt bevallom, hogy a pókokhoz nem értek, térlátásban nem hinném, hogy a nyomomba érnél, kicsi huszár... -
jelentem véghezvittem és még továbbra is kiállok amellet hogy a hátán van... -
Na, akkor szépen nyomjatok a képen egy negatívot.
Aki ezután is aszongya, hogy hanyattpók, az szégyellje magát, vásároljon pókos természetkönyveket (abból látja, hogy a póknak merre hajlik az összes lába), továbbá vegyen még térlátásfejlesztő gyermekjátékokat is. :-| -
G_ArchAngel #14057 miért, van olyan, mikor nincs rajta?:) -
HÁ HÁÁÁÁ és úgy emlékszem tényleg rajta volt amikor először láttam
-
Köszi te legalább látsz is nem csak nézel 
A beszólásér meg: NU PAGAGYI!!!
-
az csak a fejével együtt tud gurulni, mert rávan nőve :) -
G_ArchAngel #14053 szerintem is a hátán van, kitartok melletted, kiscsirke:))) -
G_ArchAngel #14052 elképzelem, mikor a kedveseddel találkoztál és dobott egy akkora hátast, hogy elgurult a fehér sapija:))) -
nem tom milyen jégmadárról van szó, de nem én voltam... -
nem bassztattam és nem piszkáltam... észrevettem és megtetszett... biztos én is neki és ezért hanyatdobta magáááát 
[SZRÉNY]
-
-
új vadászati technikát próbál???
-
Na kössz... és mi az hogy csirke? 

Egyébiránt a pókpozítciós
képet azért tettem fel mert én is úgy Vélem h háton van a pók... erre a potroh mintázatból és a formákból ill árnyékokból következtetek, valamint a tor szinéből, a pók feje sem így néz ki felülnézetből... én fotóztam de épp akkor kezdet el esni ezért csak kattintottam egyett és mentünk tovább... nem volt időm megfigyelni... [NEM ELMÉXIK]
-
Annyira tuttam, hogy elQrom :-))) -
[hegeszt] -
jatélleg!
Én fotóztam le a kitömött madarat, és a Lyány heggesztette PS-ben :-D -
Pókmakrók RULZ!!! :-)))
(de darazsat (pláne LÓDARAZSAT) makrózni kicsit keményebb cucc ám, az neked is repül, ha megunja a frontlencsédet, a pókok meg csak menekülnek folyton) :-))) -
az majdnem ugyan az
akkor ketten :P -
(téme lezárásaként) a fotót elnézve a pók életben volt és hason.
-
Legutóbb úgy volt, hogy azt én csináltam! :-DDDD -
G_ArchAngel #14039 na, most már elég, engem ennyire nem érdekelnek a pókok, minap is pzs-ben vittem ki egyet, mert asszony sikoltozott, de eszembe sem jutna lefotózni... -
Szvsz ideje lenne napirendre térni a dolog felett, miszerint abban az esetben ha élt, a pók nem hanyattfekve figyelt a virágon, mivel ez nem szokásuk, PONT. -
meg lehet fordítani persze, de majd hülye lesz úgy maradni :)
-
fék az egész.
biztos a jégmadaras képet is Edit csinálta... :C -
De Dzsí, hol írtam, hogy nem LEHET hanyatfektetni??
Én azt mondtam, hogy ÖNSZÁNTÁBÓL, ha nem basztatják vagy piszkálják nem tesz ilyet. -
G_ArchAngel #14034 amennyire engem érdekel a makrózás...
tudod mit, megfordítom úgy, hogy nem érek hozzá...:)
(bár a PS-en nevelkedett generáció kiszúrja) -
-
nemhitelesdokumentáció
-
G_ArchAngel #14031 amint eláll az eső, és találok, esküszöm hanyatfektetem...
(ettől még nem fog sérülni, mert vmilyen növénnyel fogom...) -
DecenS #14030 sztem is... -
Szvsz pók nem fekszik hanyatt, csak ha feldobta a pacskert. -
G_ArchAngel #14028 szerintem inkább Te gondolkod el azon, mit mondasz - nem engem fenyegetnek vacsoramegvonással!:))) -
Joey, láttál már falon pókot??? :D