25245
-
Hülyéééééék
-
lightbox nyúlás :| -
nyihhe :DD -
Nemmer tele van a kód border=2-vel ill CSS-ben border: 1px-lel.
SZal a ffx értelmeztejól, IEsux. -
:D! -
a blaszták se az ffx-eket :-D -
ffx roxx, csak nem szereti a blasztákat :-DDDDD -
LOÁL, pedig kicseréltem a bordert 0-ra.
ffx sux, hányszor kell még mondani? :-DDDD -
detto ugyanaz... én sem értem megmondom őszíntén, az oldal forrásában is mindenhol 0-ra van téve a border... ffx suxx? :CC -
Na most csekk ;) -
ffx rulz :-) -
Köcsög ffx, annyira utálom, nem értem minek olyan böngésző amiben minden máshogy néz ki. Le is szarom jól, maxthon rulez :-D -
Sztorno - IE-ben jól néz ki, csak Firefoxban nem jó. Akkor nem tudom :-| -
Szerintem igen... Nézd meg IE-ben, vagy Firefoxban, ott látszik. -
Na, Jocó megbuherte a lájtbákszot, már 100%-os a stuff. -
Vágom, de métvan az, hogy én nem látok semmi bordert?
Maxthon miatt? -
Étem, helyes is. -
Nem tudok értelmesen magyarázni sorry :-| A lényeg hogy állítsd valamilyen HTML szerkesztőben a border értéket 0-ra. -
A HTML nyelvben ha csinálsz egy táblázatot, akkor annak az egyik jellemzője a keret, azaz a border. Ha ez a border=1, akkor asszem 1 pixel széles, ha 0, akkor nincs keret. (nem él, hanem keret, előbb rosszul írtam).
Namost hiába van fekete kerettel a táblázat, hülyesége a netes táblázatoknak hogy a keretük ál-3D-s, azaz ki akar emelkedni a síkból, és ezért látszik. -
Lesz, jövő hónapban, de az nem blasztás lesz, hanem gz-s, mert a meló az első.
Oda csak a fotós munkával kapcsolatos, hivatalos cuccok mennek.
Aztán ha majd úgy érzem regelek egy lapot a hobbi/természetfotóimnak is (ezt még nem döntöttem el milyen néven csinálnám).
De a kettőt semmiképpen nem szeretném keverni (kivéve persze, ha a természetfotózás lesz egyszer a hivatásom :-DDDD) -
Mutassak valamit?
Mintha menne a lightbox. :DDD -
Lesz valamikor saját domained? -
"-kezdőlapon a táblázat éleit vedd sztem nullára, hogy ne látsszanak, így elég csúnya, igaz ez a többi táblázatra is"
Ezt fejtsd ki bővebben plz! :-)
Én nem látok ott semmit, a táblák fekete kerettel és fekete vonalakkal készültek, elvileg semminek nem szabadna láccania!
A lájtbáksz bugot vágjuk, Jocó már kutatja a megoldást.
-
alakul, egy pár észrevétel:
-kezdőlapon a táblázat éleit vedd sztem nullára, hogy ne látsszanak, így elég csúnya, igaz ez a többi táblázatra is
-a lightbox bugzik, pl ha megnyitsz egy képet, akkor a CLOSE felirat helyén egy hiányzó kép pirox X-e díszelek, csekkold :) -
Jelentem, blastaphoto frissítve, kicsit pöpecebb formába öntve.
HTX 2 IVJOCÓ!!!!
Majd még dolgozok ám rajta, csinosítgatom, meg elképzelhető, hogy a fotókat is módosítom (aláírás/keret) oszt csókolom :-) -
Na akkor csak összeállt, a pókok nem fexenek hanyatt 
-
Temegcsúnyavagy
-
Nem baj, úgyis olyan kis bumfordi dagadt kisfiju lett mostanában.
-
G_ArchAngel #14078 Editthy most írta MSN-en, hogy nagyon haragszik rátok, ezért Blasta a héten már nem kap vacsorát...:DDD -
Deazé remélem még szerettek. -
a neten kerestünk már, de nem találtunk olyan képet, ahol látszott volna a szükséges részlet... de kikerestem a régi fotóim közül...:
-
Boccs... lehet h tévedttem... megnéztem egy réggebbi pókfotóm ... engem az zavart meg hogy a potroh rész annyira fölé emelkedik a tor részre -
-
-
telhetetlen -
G_ArchAngel #14071 ez továbbra is síkban tervez, ez ál-3D...
ha belépek az épületbe és én tologatom a falakat, körbejárhatom a kész épületet, akkor azt mondom, hogy oké... -
Azért ugye érted, hogy mire/miért írtam, illetve láttad a szmájlit a végén? :-| -
Na mennymá milyen StarTrek? -
G_ArchAngel #14068 ember, ez nem a StarTrek, nem valós 3D-ben tervezünk, hanem síkra képzett 3D-ben... -
Mér, a zokni ma már nem alap? :-DDDD