25245

• Blasta
    Hülyéééééék
  • 300Dani
    lightbox nyúlás :|
  • BiG G
    nyihhe :DD
  • ivjoe
    Nemmer tele van a kód border=2-vel ill CSS-ben border: 1px-lel.
    SZal a ffx értelmeztejól, IEsux.
  • BiG G
    :D!
  • Blasta
    a blaszták se az ffx-eket :-D
  • BiG G
    ffx roxx, csak nem szereti a blasztákat :-DDDDD
  • Blasta
    LOÁL, pedig kicseréltem a bordert 0-ra.
    ffx sux, hányszor kell még mondani? :-DDDD
  • BiG G
    detto ugyanaz... én sem értem megmondom őszíntén, az oldal forrásában is mindenhol 0-ra van téve a border... ffx suxx? :CC
  • Blasta
    Na most csekk ;)
  • BiG G
    ffx rulz :-)
  • Blasta
    Köcsög ffx, annyira utálom, nem értem minek olyan böngésző amiben minden máshogy néz ki. Le is szarom jól, maxthon rulez :-D
  • BiG G
    Sztorno - IE-ben jól néz ki, csak Firefoxban nem jó. Akkor nem tudom :-|
  • BiG G
    Szerintem igen... Nézd meg IE-ben, vagy Firefoxban, ott látszik.
  • Blasta
    Na, Jocó megbuherte a lájtbákszot, már 100%-os a stuff.
  • Blasta
    Vágom, de métvan az, hogy én nem látok semmi bordert?
    Maxthon miatt?
  • Jano
    Étem, helyes is.
  • BiG G
    Nem tudok értelmesen magyarázni sorry :-| A lényeg hogy állítsd valamilyen HTML szerkesztőben a border értéket 0-ra.
  • BiG G
    A HTML nyelvben ha csinálsz egy táblázatot, akkor annak az egyik jellemzője a keret, azaz a border. Ha ez a border=1, akkor asszem 1 pixel széles, ha 0, akkor nincs keret. (nem él, hanem keret, előbb rosszul írtam).

Namost hiába van fekete kerettel a táblázat, hülyesége a netes táblázatoknak hogy a keretük ál-3D-s, azaz ki akar emelkedni a síkból, és ezért látszik.
  • Blasta
    Lesz, jövő hónapban, de az nem blasztás lesz, hanem gz-s, mert a meló az első.
    Oda csak a fotós munkával kapcsolatos, hivatalos cuccok mennek.
    Aztán ha majd úgy érzem regelek egy lapot a hobbi/természetfotóimnak is (ezt még nem döntöttem el milyen néven csinálnám).
    De a kettőt semmiképpen nem szeretném keverni (kivéve persze, ha a természetfotózás lesz egyszer a hivatásom :-DDDD)
  • ivjoe
    Mutassak valamit?
    Mintha menne a lightbox. :DDD
  • Jano
    Lesz valamikor saját domained?
  • Blasta
    "-kezdőlapon a táblázat éleit vedd sztem nullára, hogy ne látsszanak, így elég csúnya, igaz ez a többi táblázatra is"

Ezt fejtsd ki bővebben plz! :-)
    Én nem látok ott semmit, a táblák fekete kerettel és fekete vonalakkal készültek, elvileg semminek nem szabadna láccania!

A lájtbáksz bugot vágjuk, Jocó már kutatja a megoldást.
  • BiG G
    alakul, egy pár észrevétel:
    -kezdőlapon a táblázat éleit vedd sztem nullára, hogy ne látsszanak, így elég csúnya, igaz ez a többi táblázatra is
    -a lightbox bugzik, pl ha megnyitsz egy képet, akkor a CLOSE felirat helyén egy hiányzó kép pirox X-e díszelek, csekkold :)
  • Blasta
    Jelentem, blastaphoto frissítve, kicsit pöpecebb formába öntve.
    HTX 2 IVJOCÓ!!!!
    Majd még dolgozok ám rajta, csinosítgatom, meg elképzelhető, hogy a fotókat is módosítom (aláírás/keret) oszt csókolom :-)
  • Blasta
    Na akkor csak összeállt, a pókok nem fexenek hanyatt
  • Blasta
    Temegcsúnyavagy
  • Jano
    Nem baj, úgyis olyan kis bumfordi dagadt kisfiju lett mostanában.
  • G_ArchAngel #14078
    Editthy most írta MSN-en, hogy nagyon haragszik rátok, ezért Blasta a héten már nem kap vacsorát...:DDD
  • Jano
    Deazé remélem még szerettek.
  • Editthy #14076
    a neten kerestünk már, de nem találtunk olyan képet, ahol látszott volna a szükséges részlet... de kikerestem a régi fotóim közül...:

• Editthy #14075
    Boccs... lehet h tévedttem... megnéztem egy réggebbi pókfotóm ... engem az zavart meg hogy a potroh rész annyira fölé emelkedik a tor részre
  • Editthy #14074
  • Galy
  • Placebó
    telhetetlen
  • G_ArchAngel #14071
    ez továbbra is síkban tervez, ez ál-3D...

ha belépek az épületbe és én tologatom a falakat, körbejárhatom a kész épületet, akkor azt mondom, hogy oké...
  • Jano
    Azért ugye érted, hogy mire/miért írtam, illetve láttad a szmájlit a végén? :-|
  • Placebó
    Na mennymá milyen StarTrek?
  • G_ArchAngel #14068
    ember, ez nem a StarTrek, nem valós 3D-ben tervezünk, hanem síkra képzett 3D-ben...
  • Blasta
    Mér, a zokni ma már nem alap? :-DDDD