25245
-
G_ArchAngel #14306 köszi, de első a fotóriporter suli, azután minden más jöhet:) -
www.vilagvandor.hu ;) -
G_ArchAngel #14304 CiCD official site -
nem is lehet rossz... -
G_ArchAngel #14302 Onkentesek Afrikaban
Állás
Onkentesek Afrikaban!
Ha elmultal 18, ha egy jo csapatban szeretnel megtanulni angolul, ha szereted a kalandot es szeretnel segiteni raszorulo embereknek Afrikaban, vagy elhivatott vagy a kornyezetvedelem teren, akkor ne keslekedj, csatlakozz hozzank. 6 honap oktatas Angliaban vagy Daniaban. 6 honap munka Afrikaban. Tovabbi info: [email protected] 0044-7813-854-298.
Feladó: Hegedus Nikolett
Telefon: -
E-mail küldés
Feladás dátuma: 2006. jún. 02
Lejárat dátuma: 2006. júl. 02
A hirdetés sorszáma: #55436 -
várjá, mert egyenlőre még nekem sincs szállásom:D -
érdekes, majdnem minden komolyabb pályázaton ez feltétel szok lenni. -
G_ArchAngel #14299 a banner alatt még él a pályázat linkje - ott nem találok ilyen kikötést... -
G_ArchAngel #14298 gratulálok:)
akkor ha kimegyek, lesz hol aludnom:DDDDDD -
Vazz.
Szégyelld magadat! :D -
Tömeg komunikációt. Internet, fotó, media, rendezés, vizuális effektek, média jog, filozófia, stb... -
király, mit fogsz tanulni?
-
Van egy jó hírem srácok:D augusztól malájziában fogok tanulni 4 évig ,szal majd kapjátok a sok egzotikus fotót. Gondolom most bearanyoztam a napotokat:D -
hmm, nem volt feltétel, hogy csak olyan képekkel lehet pályázni, amik még nem voltak pályáztatva??
-
G_ArchAngel #14292 Nagyon sok profitól van köztük fotó, én ígyekeztem nem olyanra szavazni...:) -
G_ArchAngel #14291 NG a 160 legjobb kép - közönségdíjszavazás! -
AnonymouS #14290 öröm volt :) -
A tavakosokkal én is szemezgetek...:)
-
Köszönöm, hogy megnézted őket ;)
(még a tavakosakat is :-DDD) -
AnonymouS #14287 Örülök hogy tetszenek!
Blasta gyönyörűek a Plitivicei Tavakos (lol, hogy hangzik - ok, Plitvicei Tavaknál készült) panorámák! Gratulálok! -
Galériám frissítve a hétvégi szerény terméssel és egy kevés régóta ígért panorámaképpel amikből még nem csináltam meg az összeset. Enjoy ;) -
Első és harmadik nagyon tetszik! 

-
Alsó kettő ÜBER! -
AnonymouS #14283
-

-
-
telefonkábelnekárkotásómunkás ;)
-
-
G_ArchAngel #14278 ha portrénak szántad, akkor a 3. -
mamóka nem ilyedt meg a tükörfelcsapás igencsak földöntúli hangjától? :-o -
Cat 02 #14276 kislányos ari :D -
Gitárosok közül melyik a jobb?
Az összes szar, csak kíváncsi vagyok, kinek melyik tetszik jobban.
Katt a képre és előjön nagyoban. -
Ez sajnos így van. Egy fotóriport soha nem fogja tudni átadni az egész szituációt, teszem azt, hogy előtte 20 drukker összerugdosott 2-3 járőrt, és az ő segítségükre jött több zsaru. És soha nem is akarták a rendőröket jó fényben beállítani, pedig ők igazán csak a dolgukat végzik. Csak ez a mentalitás, hogy ott a fotós rugdossuk össze... a felszerelését is szétbaszták vajon, vagy csak jónéhány bordáját..? -
G_ArchAngel #14273 Az a baj, hogy itt a fotós a média csapdájába esett:
Szerencsétlen rendőrökről mindig olyan fotók jelennek meg, hogy mindig Ők ütnek valakit, olyan nem, hogy Őket verik...
Ezért van az, hogy legtöbbször a fotóst is "ellenségüknek" tekintik, hiszen Ők készítik a másnapi újságokban megjelenő, hatóságokat megalázó fotókat.
Talán most egy kicsit tudatosult bennük, hogy a fotós mindkét oldalt fotózza és nem Ő tehet róla, ha nem a betört ablakú rendőrautó jelenik meg az újságban.
Gondolom a Magyar Nemzetben (nem tudom, feltételezem...) szép cikket közöltek le ezután a rendőri brutalitásról (erről megintcsak nem a fotós tehet). -
hát a kurvaanyukat, és még finom voltam -
G_ArchAngel #14271 Rendőrök verték meg a Magyar Nemzet fotósát
2006. június 4. FigyelőNet-lapszemle
Szombat este, miután az Újpest focicsapata elbukta a bajnoki aranyat, rendőrök csaptak össze a szurkolókkal Puskás Ferenc stadion mellett. A rohamrendőrök az eseményt fotózó Magyar Nemzet munkatársát gumibottal mellkason ütötték, majd kicsavarták a kezét, a segítségére siető társát pedig gázspray-vel fújták le.
A Magyar Nemzet fotóriportere, Éberling András a Stefánia és az Egressy út sarkán fotózta a randalírozó szurkolókat megfékezni igyekvő rendőröket. Az újpesti szurkolók közül többeket földre tepertek és megbilincseltek. A helyszínen ekkor már kevesen tartózkodtak, ráadásul az újság munkatársánál meglehetősen nagy fényképezőgép volt, és tömegtől is messzebb állt. Ennek ellenére odarohant hozzá egy rendőr, aki tomfájával bordán ütötte. A fotóriporter beszámolója szerint hiába hivatkozott arra, hogy ő csak a munkáját végzi, a rendőr csak annyit ordított, hogy: Ne fotózzál! Néhány pillanat múltával már hárman voltak az intézkedők, és kicsavarták Éberling András kezét. A kavarodás közben a fotós váratlan segítséget kapott. A Blikk fotósa megpróbálta kiszabadítani a rendőrök kezei közül, ő azonban, ha lehet, még rosszabbul járt, ugyanis egyikük két centiméter távolságból gázsprayt fújt az arcába. Végül megjelent az intézkedők parancsnoka, és ő is közölte, hogy az eseményeket nem lehet fotózni, valamint azt kérdezte, hogy miért nem azt fotózzák, amikor őket bántalmazzák a randalírozók. A Magyar Nemzet fotósa ekkor olyan felvételeket is mutatott, amin a betört ablakú rendőrautó látható. Ezek után szabadon távozhatott.
Az ügyben a Magyra Nemzet megkereste Tafferner Évát, a BRFK sajtóügyletesét, aki hivatalosan nem értesült az eseményről, ehhez a fotósnak kell bejelentést tennie. Ezek után természetesen kivizsgálják, mi is történt. -
Cat 02 #14270 zársebesség: 75x4min
:O -
"A digitális képeknél fontos a legalább 300 dpi felbontás, a papír képek esetében a beküldési méret legalább 15x21 cm legyen."
" A pályázók tudomásul veszik, hogy a BKV Zrt. a beküldött képeket nem küldi vissza, és kiadványaiban felhasználhatja."
Azt még megemlíteném, h a digitgépek 72 DPI-ben dolgoznak. Legalábbis a 350D. Egyébként nc, átbaszás ezis. :CCC -
nekem ez is teccik minek más :| -
G_ArchAngel #14267 ööö...
jó kérdés...
kitalálok vmit, de ebben a nyomorék időben nincs kedvem semmit sem csinálni:(