25245
-
szvsz utos kep lenne ha a hatterben a homok utan nem hazak hanem dzsungel lenne:D -
nah es ez?
tudom.. nem tokeletes.. kar hogy a hatterben vannak.. meg a keret is erdekesen nez ki:D nem szokvanyos.. kinek hogy tetszik.
nekem leginkabb a cseppek , froccsenes miatt tetszik.
kar hogy az alany karja "csajosan" visszahajlik -
nekem nagyon tetszik hogy a "lablogato"-n keresztul latszik "az alany" feneke is... -
ocean...
amugy igen.. kis ixussal keszult. meghozza nem is az ujjal hanem a regebbi 400assal -
AnonymouS #14751 Gratulálok a képeidhez! 

-
Ez nem hátrány, ez kurvanagy előny, kompakt géppel odakint stúdiófelvétel? Hááát...
Nekem tetszik, semmi extra, de az a helyén van. Naptárba stb. simán el tudnám képzelni. -
G_ArchAngel #14749 túl tisztának tűnik, mintha stúdióban készült volna...
ez nem hátrány, csak érdekesség...
amúgy ez medencében készült? -
steril alatt mit ertesz? -
G_ArchAngel #14747 szerintem stabil katalógus fotó - talán az az erőssége, hogy steríl... -
:) a csajon kivul hogy tetszik a kep? -
G_ArchAngel #14745 megmentem:D -
"Hajótörött"
-
mod #14743 

-
Nagyonvicces portrézásra is drága játék Jánosoknak, ércsedmá. -
-.-
De az csak erre jó, a Tokina meg bármi másra, azonkívül a kész panoráma is kis felbontású lesz vele. -
Index Makrós topikjában van hozzá leírás, brutális képeket csinál az arc. -
Ugyehogy már mikor megmondtam. -.- Fisáj az kell. -
Voáv, Dani rokz! -
AZTAPYCSA! -
Páran már csinálják, ettől függetlenül gondoltam rá, ezek egyelőre tesztek. Próbálok egyre nehezebbeket csinálni, elsősorban a dinamikával van gond ilyen panorámáknál, tehát az expósor legtöbbször nélkülözhetetlen. A másik gond a mozgalmas témával van, arra viszont csak a halszemobi a megoldás (lényegesen kevesebb kép), az meg nincs nekem. -
G_ArchAngel #14735 Dani, azt tudod, hogy ebből megtudnál élni?:) -
Eszméletlen jó! 
Grat!
-
ROHATT!!!!!!!! :-D
[PLÁGIUMOT KIÁLT ISMÉTÖ] :DDDDDDDD -
G_ArchAngel #14732 

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!12mm(x1.6), ISO400, f11, 5s (20 kép) + 20s (20 kép) -
E-1 RULEZ
és valszeg a közgyűrűs obi. -
Köhhöömmmmmm.
Sajna nemtom milyen gép/obi... -
Gratula, a felső beszteszt!!!! -
G_ArchAngel #14727 látom csontig toltad a 300mm-t:)
jó kis képek
-
Gabo #14726 Imádom a fakopáncsokat. Otthon, kint a dunaparti fáknál is rendszeresen lehet hallani a ténykedésüket. Azt hiszem ha a 300 mm kevés ahhoz, hogy jól lehessen fotózni őket, akkor a mostani gépemmel egy jó adag szerencse sem lesz elég ahhoz, hogy ez sikerüljön. Minden esetre, ha lehetőség adódik rá, megpróbálom.
Tetszenek a képek. Nekem a felső és a legalsó mesél leginkább a madárról. Talán az alsónál egy kicsit több teret hagytam volna a madár előtt, hogy jobban érvényesüljön a mozgás és az a hatás, hogy "valahova repül". Persze nem tudom, hogy milyen lehetett az eredeti kép... -
madrak 
joa képecsk
-
azt hiszem balkáni fakopáncsok
kb. 2 órát voltunk a fészek közelben, a fiókák folyamatosan sípoltak :)
erősen vágott képek, kevés a 300mm :/
-
Jah, Angel, emlékszel a DFM-ben az öregapós képemre a felessel? Na, annak a jobb oldala FULL PS.
A történet úgy szól, hogy öregapó leül 5mp-re, eközben készül 3 kép, majd feláll. Az öregapó jobb vállába, karjába belelógott egy váll. Ezt szépen kijavítottam, ezen felül a mélységélességgel sem voltam elégedett, szal a hátteren is mostam picit. A poén az, hogy ide is beraktam, a fotovilag.hu-ra is, ezen kívül ugye megjelent a DFM-ben, + még pár helyre felpakoltam a neten. Namost, eddig még nem szólt senki, hogy valami turpisság van a dologban. Pedig az öregapó jobb oldala TELJESEN MŰ. :CCC
És a prezentáció: A jobb oldali gallér végén képzeletben állítasz egy függőleges vonalat. Na ettől a vonaltól jobbra eső rész FULL PS. (A ruha ill. az asztal.)
Sztem a PS-sel addig semmi baj nincs, míg tud javítani a képen. Nem a fotón, a képen. Ennek ellenére én igyekszem kerülni a PS-t, ill. igyekszem minél kisebb mértékben belenyúlni a képeimbe. -
Második, ez nem minősül erős belenyúlásnak. -
-
mod #14720 Jajj, de szépek, khkkkkkhkkrkrr. :-O
[SZOMJAS LETT] -
Durva vizes képek. -
még! -
mod #14717 :-| -
Fú, a második kép nekem nagyon kedves.