25245
-
:D -
Mindenesetre kicsit túlzó a reakciód :-D -
Érdekes egy kép! -
? -
Úristen! -
Ójajj
(nemsaját) -
try this!
-
Gabo #15028 Ha nem vigyázunk Sonajkból valódi szoció fotós lesz. 
Nekem tetszik a kép, bár a sima grayscale/ff konverzió helyet érdemes lett volna egy kicsit még játszadozni a kontrasztokkal. Így a ló feje a kelleténél jobban beleolvad a háttérbe, ami nem túl előnyös.
Persze ez erősen az én szubjektív véleményem. -
-
szar lehet 
[tudja milyen:(] -
VAZZ, MEKKORA ÖTLET!!!!!
Sigma DG SUPER ROXX!
Idegbénitó RULZ! :-DDDD -
Láttad volna, mit műveltem a hétvégén a kék szitakötők becserkészése közben, 40 fokban, 90%-os páratartalom és szúnyoginvázió közepedte! :-)))))
Nagyon hard dolog ilyen körülmények között nyugodtan és csendben rovart cserkészni, miközben fél lábad csúszik a sárban bele a patakba, és minden másodpercben szúnyog zümmög a füledbe (plussz lakmározik a karodból) :-D
És persze a 20. képen is elcsúszik 1-2 millimétert a fókusz, ami naná, hogy csak otthon derül ki a monitoron...
Szal csak ilyen tapasztalataim végett mondom amit mondok :-D -
hétvégén viszek idegbénítóspray-t és majd jól lefújjuk a köcsög bogarakat aztán a két sigma dg super-el (ivjoeé+enyim) slave-ben jól levakuzzuk a fejüket. -
Azémerte nagy robajjal, csörtetve próbálod "becserkészni" őket, és elszaladnak/repülnek... -.-
-
Nem műanyaaag! POLIP ROPILÉN!!! :-DDDD -
Hát na. Szűk rekesz->kevés fény->hosszú záridő->bemozdulás veszély
Pláne természetben, ami alapból mozog.
Szal ok, lehet, hogy nem mind studio felvétel, de a nagy része tuti az, főleg a sásákák. Pl. azt a színes, szárnyas sáskát életemben nem is láttam még, itt meg van róla pár tökéletes extrém nagyítású fotó, gyanús fényekkel és háttérrel.
Na sztem ennyi, a nagy része studióban készült, ahol nem tud elrepülni, odébbállni, és nem lengeti a szellő a faágat, lehet bármennyiszer próbálkozni nyugiban, lékkondi mellett :-D -
mind murdált lenne állításod szerint?
FAGY MŰANYAAAAAG?
-
Nem értem, mi köze a rekeszhez? Erős nagyítást, vagy a legtágabb rekesznél kis mélységélességet említheted nehezítő körülményként, de a rekeszt?
Azon kívül pár napja csodálkoztatok rá egy indexes csóka Oly+ikervakus képeire, azok se stúdiófelvételek. -
persze, persze....csak irigy vagy :P -
Jah, de aki már makrózott kicsit komolyabb lerekeszeléssel (márpedig ilyen mélységélességhez és leképezéshez enyhén durván szűk rekesz kell) az tudja, hogy a természetben minden mozog, még a fotós is és a témák is.
Kizárt dolog, hogy ezt műtermen kívül tudja valaki művelni.
A műteremben viszont nincs szél, a rovar nem repül arrébb és lehet próbálkozni napestig.
Ezek a képek mind műteremben készültek szvsz. -
mod #15015 Igen, ez műfény. :-| -
Látszik, hogy nem természetes fénnyel dolgozik, ami miatt le tudja rekeszelni. Ettől még lehet természetben is, csak néhány képnél látszik úgy, hogy studiofelvétel. -
Na nehogymár természetben ilyen mélységélességet produkál izgő-mozgó rovarokkal, amik bármikor odébbállhatnak, ekkora leképezésnél meg pláne.
A háttér is a legtöbbször full statikus, és a fény is mű.
-
Elég durván be van világítva. :o -
pedig de, és ha jól emlékszem akkor ef100mm2.8 makróobi
valami orosz vagy ukrán ember fényképezte -
Agregátorról mentek a stúdióvakuk.
-
Gabo #15009 WOW! 
Az imádkozósáskák tetszettek a leginkább. -
Nagyon nagyon dúvák!!!!!!!!
És 100%, hogy nem természetben készülnek. -
efem #15007 http://pishmo.com/macro/
par gyonyoru makro, nem sajat termes ( sajnos ) -
Nemis kell, neeeeeeeee! -
Gihi, tuttam, hogy mágus vagy :-D -
G_ArchAngel #15004 látom megint törölnöm kell...:P -
Bevallom 15k-ra gyúrtamvolna. 
Ja, reggel pozícionáltam a header szövegét, fél perc alatt megvolt, estemeg ott szarakodtam vele. :D -
Aszitted mi? :-DDDDD -
muhah -
Nameg egy 20D-s makrót is kihagytam, aztis felrakom még délután.
Nameg tizenötká ték! :-D -
Óóó, meregy fákfész vagyok, kifelejtettem egy fotót felrakni, amit nem a 880-nal csináltam. -
Vegyesen?
Camera Model: KODAK P880 ZOOM DIGITAL CAMERA mind. :C
-
#14857, np -.- -
G_ArchAngel #14996 ennyire lesüllyedni...:/
Kodak, pfúj