25245
-
az én szvsz pedig: csak annyit mondtam h nekem a kettő közül a fekvő jobban tetszik, de az álló is tetszik még jobban tetszene, ha a hirdetés nem zavarná a szemem ... a felhőkről meg csak annyit, h ritkán nézhetsz fel az égre a belvárosban, ha ilyet állítasz! De nem akarok kötözködni csak kicsit túlzónak találom a kitörésed gondolok itt a szivárvány alatt repkedő pegazusokra és levágott modellfejekre... -
G_ArchAngel #15514 Budapest ilyen, az az igazi arca, ha még 4-5 plakát belógott volna, akkor az lett volna az igazi...
a város és épületfotó az a kategória, hol nem illik eltérni a valóságtól és illik megmutatni a teljes látványt...
Ha nem tetszik a modell feje, akkor levágod?
Milyen legyen egy szmogos város égboltja? Pegazusok repkedjenek a szívárvány alatt?:)
Nem lehet mindenhol elvárni a pihe-puha bárányfehőket, főleg egy nagyváros felett - itt a vezetékek és a hirdetés tölti ki az eget...
persze ez is csak szvsz... -
Fotóztam amúgy egy másikat is, kicsit balról-oldalabbról, így a kanyar jobban érvényesült, és a vezetékek is izzottak a lemenő nap fényében, de sajnos le kellett törölnöm, mert nem tudtam visszaadni a fotón amit a szemem látott... -
"teljesen torz és aránytalan kompozició"
Na ezt fejtsd ki plz, mert számomra nem világos mi torz és aránytalan benne.
Számomra pont a vágás, az utcarészlet, a kanyargózó sín kiemelése adja meg a fotó hangulatát, levágva róla a felelsleges részleteket (amit az obi és az időhiány miatt nem tudtam eredetileg így fotózni). -
Izlések és pofonok... ha a felhőzet érdekes lenne és vagy az a randa zászlaj nem lobogna odafent úgy is okés lenne ...
de tod mit... elég lenne ha a zászló nem lenne... -
Na avassámááábeeee Teee Teeee... 
-
G_ArchAngel #15509 Blasta, ha többen is azt állítják, hogy az eredeti a jobb, akkor az nem véletlen...
a második, vágott, teljesen torz és aránytalan kompozició - igazából egy értékelhetetlen utcakép, míg az eredeti egy hangulatos városrészlet, ami egy egészet alkot...
Ezt látod, mikor kimész az utcára, nem egy vágott képet, ahol hiányzik a látótér felső harmada...
Uff! -
4x elolvasva már érthető is lett... :D -
ker lenn, a jelenleted feludules a himsoviniszta kockafeju IT centrikus binaris digitalis kulturaju internetkozosse alapszuke palettajan -
szerintem ez a gumi mellékhatása. -
Tuggya a fene, ez a János hetente frissíti a fórumos szókincsét, hogy még trendybb legyen :DDDDD -
De Te otos vagy és tudod! Vagy sem? 
-
Beszéjjé érthetően a Hölggyel, há nemlátod, hogy ujreg? :DDDDDDDDDD -
hogymihogymi? 
-
Csinizel te ys hogy végre trendy legyél!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ez iszonyat... asszemmamánemjövökidetöbbetsose
-
Dehát, dehát :)))))))))
Kussojá akkó jóvan, hüjeterrorista bujjalukba!

-
Temeg ne verjed magadat más linkjével, köcsök! :D -
Dúva mi?
:DDDDDDD -
mod #15496
-
Legalább Ti ne büntessétek magatokat ezzel az iszonyattal.
-
jézusom 
-
ezmiez? -
hát ez...hát ez.... 

-
beszélgessünk a VÁGÁSRÓL!
-
ÁJÍZ
-
Ebben igazad van ;) -
Na végreee egy szakértő :)
-
Nekem a fekvő vágás jobban bejön... a másikon zavaró a hirdetés és az égbolt sem teccik... szal a második szépes... :) -
Hát 3:1-et csak ha megkövetelik (pl. panopályázat),de a pano képeknél inkább e fölé szeretek menni :DD
-
gabatika #15485 abból, ha beszélünk egy képről, legyen az bármi -
hát a 3:1?
-
Mármint miből van tanulás? :)))
Ha varázsolok rá vöröset, vagy ha a megvágásáról beszélgetnénk? :)))
Nxn-nel nekem semmi bajom, igazából 3 féle vágást szoktam használni, a 3:2-t, 2:3-at és az 1:1-et, más egyszerűen nem teccik. :) -
gabatika #15482 szerintem meg ebből van a tanulás, nem abból, hogy azt mondom dejó, vagy hallgatok, még ha nem is venném meg a képet, bár valszeg, ha a falon lógna, megállnék előtte
az nxn nem olyan rémisztő dolog (pl.: 6x6... :P) -
Fúúú, tudni tudnám, de nagyon nem akarom.
Egyrészt nem annyira jó kép, hogy ennyit foglalkozzunk vele :)))
Másrészt meg nekem így teccik, a színeihez semmit nem nyúltam, mostmár nem is szeretnék :D
(komoly dolgot éltünk meg!!!! Nem nyúltam a levels-en és az élesítésen kívül a képhez!!!! :DDDDD) -
G_ArchAngel #15480 szerintem jó az eredeti, kell az az égbolt...
s most megkövezhettek: nem tudod kicsit vörösesre "varázsolni"?:) -
A gondom ott van, hogy az eredeti álló képet nem tudom frankón megvágni, hogy ne láccódjon az általatok kritizált világos teteje.
Ha azt levágom, olyan "semmilyen" képarányt kapok (kb. 6:7), amit rühellek.
Ha 1:1-re vágom, akkor valamivel jobb a helyzet, viszont akkor már tényleg jobb a normál 3:2-es, lapos vágás, bár szűkebb lesz, de mégis a sin szépen végigvezeti a szemet a kép bal alsó sarkából a tetejéig.
Sztem legalábbis jobb a fektetett vágás, amit linkeltem (pláne miután kiegyenesítettem :D). -
gabatika #15478 nekem is az erdedeti tecc, főleg, ha a világos tetéjét elfeldjük :P -
Akkó jó!
-
Sötét? Ilyen egy nappal szemben készített kép.
A világos részek közt így is van 1-2 apró, ami már beégett, ha azokat korrigálom mégsötétebb lett volna...