BIONICLE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok hogy lehet elindítani mert nem win32 es!?

c115

4466-6319787-4779568-2851 itt a serial és itta forras:www.serials.ws

c115

Ez mostanta a serial?

c115

Nekem egy Bohrok Swarm nevû Bionicle van meg, de flash player elindul, aztán csíkok, és semmi más... Nem tudjátok mi lehet gond?

qwert
Sajnálatos, hogy egérrel nem lehet irányítani :(( A fiam hamar megunta...

Cowek

http://www.f1-info.hu/

Bakker de ocsmány grafikája van neki!!!!
2 hét és már gabonapehelyhez fogják árulni 200 Forintért!
A kölkök biztos kajolják majd de nekem személy szerint nem tetszik!
Az a kard a kezében pfffff
De a gyerekeket persze nem érdekli a grafika nem szöszmötölnek azon ,hogy kihozzák a legjobbat a video kártyából és nem törõdnek vele ,hogy az ellenfél hülye és ez így van jól!
Ha nehéz lenne és nem lenne lebutítva akkor a gyerekek nem tudnának játszani vele mert nehéz!
Különben meg gondolom több benne a (tökegyszerû) logikai feladat mint akció.

Hát ennyi!
Sephi
Irja' mar be akarmit bazz!

Ha nincs cd-key alatlaban ki se irjak szal barmit be lehet irni :) Egyebkent atlagos gama ... szodaval elmegy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eye-scream
LOL:D
Én férfiasan bevallom, kíváncsi vagyok rá mert vmi verekedõs szerû gaménak tûnt, és olyanból Pcn jót már rég nem láttam. Amúgy meg a Lego Racers is milyen fasza volt :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Frank99
bocs, nem olvastam a sorok között...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

shaba23
persze...fogd a gyerekre..
zaki
kb hulk-szintû game lehet :P

Eye-scream
Én rohadtul írnám, ha adna vki Cdkeyt és fel tudnám telepítení:) De így lehet mingyá megy a kukába:)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

shaba23
Ezen nincs mit várni...

shaba23
Azt írjátokmár inkább, hogy ez milyen gém
Eye-scream
Lol ezt csak én nem tudom megnyitni? Az összestöbbi bionicle nfot meg lehet de ezt nem... Ha vkinek sikerül szúrja már be ide pls

Eye-scream
Crackem nekem is van, egy serial kéne :P

Frank99
mge kellene nézni a vonatkozó oldalakat....

pl. gamecopyworld.com

de hogy ne pazald a sávszélt elõlem tessék:
http://spacetarget.com/games/pc_bionicles.shtml

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Eye-scream
Hmm vasn hozzá vkinek CD key? Mert a nfoban nincs a gém meg kéri...

zaki
lassú vagy :)

shaba23
kabbe :)
shaba23
Ez milyen game? a legós Bionicle az alap? Csak mert 2 cd-s eg ylego adaptáció meg nem szokott 2 cd-t foglalni
zaki
tudom, ez is megjelent...

2003-10-28 Bionicle the Game (c) EA 89x15 MB DEVIANCE

zaki
1.