Harry Potter: Quidditch World Cup

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevsenko7
a végén má naon unalmas a game...fölleg ha 730 golt szereztél...

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

2000en 100 pontja van???????????gondolom csak team special moveokból... nekem 730:10 a rekordom bulgária ellen, a döntõben sokat dobtam, mert mindig hagytam magam, és nagy volt a hátrányom

rájöttem van a csapatos kombó azt úakkor lehet elnyomni ha +kapod azt a jelet amikor 2 kapú van és ha nálad van a labda ENTERt nyomsz

vannak kisebb kombók
használata:amikor +kapod azt a jelet ahol 1 kapu van és akkor +nyomod a 6-ost(vagy jobbklikk)és akkor elvewszi a labdát

vagy +nyomod egyszerre a 4-est és a 6-ost akkor meg gólt dob vagy üt vagy rúg

és még van 1 két kombó amiket az inventroy-ban lehet megnézni azon belül a táblára kell menni és ott leírja hogy mit mivel kell

ha valamelyik gomb nem tiszta nézd + a billentyûleosztást

nekem is az segített(nem is keveset!)

sok sikert mindenkinek!

hp 4ever!

Minas Tiris
Nekem tetszik ez a játék de egy kicsit már unalmas amióta nimbusz 2000-en 1290-100 a végeredmény a javamra. Ez a 1290 az én rekordom.<#vigyor3>

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

frontend/worldcup/teamsel.ccd ki tudna elkuldeni nekem pls pls az e-mail cimem [email protected] pls <#banplz><#worship><#worship>
HarryProf
a seprûk a fokozatok csak szólok. úgy már nem olyan könnyû:D
a comet 260 (kométa 260) a legkönyebb szint utánna nimbusz 2000 nimbusz 2001 és végül a tûzvillám.
a tûzvillámmal nagyon nehéz.
ti tudjátok hogy a special movesnál (speciális mozdulatoknál) hogyan kell ezeket végrehajtani? pl beater + shoot
a terelõvel nem tudok lõni-.-

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Zenszkij
hmpf

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Solid Snake
Már leltem hozzá
Solid Snake
Sziasztok! Valaki tudna adni egy serialt eme remek játékhoz. Örök hála
Igen, ez a gond vele, hogy túl könnyû az egész, pedig a körítés tényleg nagyon profi. Kár érte, ennél sokkal jobb is lehetett volna.

Bandew
Vélemény:

Hát ez a játék iszonyatosan könnyû (annak ellenére, hogy alig tudom kezelni :D), látszik, hogy fiatalabb korosztálynak készült. Érdekes benne, hogy lehet seprût venni, vannak pályák, és rengeteg csapat. Kár, hogy Erdély nincs benne, hisz sokat írtak róla a könyvben.
Viszont igen hamar meg lehet unni. Nekem kellett 30 perc pihi, hogy újra elkezdjek vele játszani.
De tényleg érdekes, hogy pl. az okató résznél bemutatja, hogy kell elütni a gurkót, meg speciális mozdulatokat tenni, ezzel szemben azt sem tudtam melyik gombot kell nyomni és mégis rekordot döntöttem. Szal érdekes.
Mindazonáltal igen szórakoztató játék, de nem marad nálam etalon, az biztos.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
köszi, honlapra leszedem

Bandew
Már fönn van a 7warezen is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Egy aprócska módosítás, esetleg kiegészítés az eddigiekhez.

Valóban jöttek nehezebb ellenfelek késõbb, a világkupában, ám ez annyiban merül ki, hogy most 300-20-ra nyerem a meccseket, tehát kapok egy-két gólt. Elvileg van még két komolyabb nehézségi fokozat (én a másodikkal játszom), de ezek kezdetben nem elérhetõk, csak ha összegyûjt az ember jónéhány kviddics kártyát. Azokat meg elég lassan adogatja a game... :(

Én is leszedtem, mert kiváncsi voltam, hogy az EA mit hozott ki az ötletbõl. És milyen kellemesen csalódtam!

Nos, az a helyzet, hogy bár már közel járok a harmadik x-hez, de komolyan mondom, régen szórakoztam ilyen jól. Véleményem szerint parádés a megvalósítás, a kezelés pofonegyszerû, a körítés pedig szerintem jobb, mint az EA Sports-os játékokban.

Egy apróság zavar csak, látszik, hogy a game elsõsorban gyerekeknek készült, ugyanis nagyon könnyû benne nyerni. (Legallábbis az elején.) Eddig két meccset játszottam, és az egyiket 300-0-ra, a másikat 260-0-ra nyertem, bár nyilván a nehezebb ellenfelek majd csak ezután jönnek.

A különbözõ részfeladatok érdekes módon nehezebbnek tûnnek, de azért többnyire itt is elsõre house record-ot sikerült elérni, pedig eleinte néhányszor abban sem voltam biztos, hogy mi a feladat... :)

Ami Atiii hozzászólását illeti, a grafika szerintem éppen megfelelõ, egy kicsit olyan konzolosan elmosott, nekem azért tetszett. A kommentátor és a közönség hangja nekem nagyon bejött, remek hangulatot csinálnak a játékhoz.

Ami a bugokat illeti, csak a szokásos apró grafikai bugokkal találkoztam, de ilyen szinte mindenhol van, engem nem zavart.

A lineáris játékmenetrõl. Elsõre nem értettem, hogy lehet egy tulajdonképpen sporttémájú játékban lineáris játékmenet, de azt hiszem sejtem már mire gondolsz. Ugyanazt a taktikát alkalmazva meg lehet verni mindenkit, így idõvel kicsit monotonná válhat a játék, de mivel én a meccsek közé mindig beiktattam néhány részfeladatot, így számomra nem volt unalmas egy percig sem.

Összességében véve szerintem ez a játék nagyon színvonalasan lett megcsinálva, méltó a könyvhöz, és ha csak komolytalanul, felhõtlenül szórakozni akarsz, akkor szerintem nagyon tuti választás. Az biztos, hogy a barátnõm, és az öcsém imádni fogja.

Én ajánlom mindenkinek, aki szereti a sportot, és anno kedvelte pl. az NBA JAM nevû kis szösszenetet. (Más kérdés, hogy ami ott arcade volt - 5 méteres ugrások, égõ labda, stb... - az ebben a világban természetesnek hat.)

Srácok a vélemény a gamer rõL: Elsõ ránézésre elég furcsa lesz de meglehet szokni... Graffoja: 7-8 amilyen szokott lenni talán egy picivel jobb... Hangok 9 ..elég unalmas hangok... élmény: nagyon Lineáris a játékmenet, egy idõ után nagyon unalmas... bugg okat alig találtam benne de azért vannak...el kellne egykét patch hozzáá ... kis gépigény... játék motorja a potter gamekhez van írva... öszzpontszám : 7
Ez az én véleményen a gamerõl..egyébként végigvittem amyennyire lehet egy ilyen játékot végigvinni.... Multi részt nem találtam benne... Nem rossz játék de jövõ nyáron a 3. résztõl jobb játékot várok
Happy Halloween!
És jóccakát.

Live your life like it\'s your last day...

king13
innen de piszt

kell hozzá mIRC meg kis XDCC tudás

a többi ha nem megy max privátban

õõõ

honnan lehet ingyenesen letölteni?? ftp vagy linket pls!!!
king13
akinek ez mod vmit töltse le...:)

na jó segítek...XDCC :)
de piszt...
annyit hogy innen le lehet szedni de kell hozzá némi türelem :)

õõõ

king13
bot seen slots que kps pack gets size description
bj-xdcc542 0/10 8/10 1085.2 #6 0x 603m harry potter quidditch world cup deviance tar

õõõ

zaki
neked is :)

Jóéjszakát mindenkinek.

zaki
na itt van: dev-pqwc.r00-nem tudom meddig

zaki
warezcenteren fent van, de nincs kedvem 5 kilót eltapsolni 1 sms-ért

CrucifX
Ez a sycase gyerek a kritikát sem szereti, egy könnyed megjegyzésem a magyarok programok tisztelete igen "kúltárált" választ eredményezett. Csalódtam bennük, méghozzá nagyot.

Engem is érdekelne a game, de így beszerezni szép dolog lesz :(

zaki
én még nem tudtam beszerezni :(

zaki
nem tom sajna

HAHÓÓÓ HELP
valakia a gamnek az egyik rar (deviance) nevét adja meg
shaba23
hehehe
valai egy rar nevét másolja be ide ogy mire keresek rá!!
thx
zaki
ilyet beszól a csávó a hdc-n a fórumban, hogy mi ez itt ovoda? meg, hogy õ ilyen szennyel nem foglalja a helyet a szervert stb... el is küldtem a qrva anyjába, hogy amíg én fizetek, addig hadd döntsem már el, hogy mit szeretnék letölteni az oldalról. rohadt férgek belõlülnk gazdagszanak meg

shaba23
Szerintem a könyv sokkal jobb volt mint a film (bár ez általában így szokott lenni)
Na, jóccakát all.

Bandew
Azért a 3. részre kiváncsi vagyok, mert azt már más rendezi mint az elsõ kettõt. Ráadásul az a kedvenc részem.

Bandew
Ja igen! Állítólag csúnyán összevagdalják, mert túl hosszú a könyv, és nem férne el egy filmben az egész.

zaki
:D

zaki
Harry Potter and the Goblet of Fire

Bandew
Ezt a választ kaptam a kérésemre a 7warezen:
"Ha innen várod, az életben nem fogsz vele játszani, LOL!!! :-o"

Pfff...

Bandew
Milyen film?

zaki
ja, az tudtad, hogy lesz 4 is (film)? 2005-ben fog jönni

zaki
jó volt, de a gyûrûk ura az nagyon ott volt

Bandew
Hát ha teccet a film akkor semmi. :D

zaki
nem olvastam a könyvet, láttam a filmeket, és kíváncsi vagyok a gamera. mi ebben az érdekes?

Bandew
Azért szvsz olvasd el mert kurva jók.

Bandew

Ez érdekes!
Nem olvastad a könyvet, de láttad a filmet, és mindezek ellenére felkelti az érdeklõdésedet egy ilyen játék!
Hmmmm, nem semmi. :)

zaki
nem vágom, nem olvastam, nem vagyok fan :P

zaki
sztem jók voltak, Pc-n nézve annyira nem vót jó, de pl házimozin biztos nagyon cool lenne

Bandew
Tényleg 5. rész könyv mikorra várható? LAssan már jönnie kéne nem?

Oldal 1 / 4Következő →