103
Melyin játékokkal nyommod mostanában, régebben, és miket vársz nagyon, meg ilyesmik :P
-
FiReBoY #20 Én speciel csak ennyi játékkal nyomom:
Airport Tycoon 3, Fifa 2004 demo, Max Payne 2, NHL 2004, Maluch Sim 0.40 FiReBoY demo, Track Mania beta1, Battlefield 1942 Secret Weapons...
Asszem ennyi...
: - ) -
#19 Planetside ,Battlefield1942 .. mással nem igazán -
#18 megkosolom = megkóstolom -
#17 én mindjárt megkosolom a railroad tycoon vagy az airport tycoon 3-at -
harczos #16 soldier of fortune 2 mp -
#15 -Most próbálom ki ezt a Rollercoaster 2 kiegészitot
-ha lesz lelkierom kicsomagolom a railroad tycoon 3-at
-Final Fantasy 7
-Fifa 2004 Demoja -
#14 Americas Army online, Battlefield LAN-on, MoH:AA és Warcraft 3 LAN-on és singleben... :D -
#13 GTA Vice City multiban, 18 Wheels of Steel Across America magyarosítással, mással nem :) -
#12 ww2 online na az egy jó kis játék! -
#11 gondoltam oda nyitom, de úgyis ide tették volna sztem :) -
#10 ez nem játékok topikba kéne?
Amugy én Counter-stike semmi más. -
#9 Áááááááááááááááááááááá dehoooooooooooogy! :D
-
#8 Ja, wrestling? A cím alapján azt hittem, hogy valami darkos dolog... :)) -
#7 Wrestling játék. A legjobb a stílusban!
A Gamespot-on már tesztelték. -
#6 ja, és kibaszottul várom a Call of Duty-t, a Championship Manager 03/04-et, FIFA 2004-et, meg még egy csomó mindent -
#5 én ma a Railroad, és az Airport Tycoon 3-at szerzem meg, meg még keresek vmi jó gamet -
#4 "Here Comes The Pain"? Ez tényleg valami neked valónak tűnik... :DD -
#3 PC-n most a Trackmania demo-jával, meg az Extreme Warfare Revenge-el. Railroad Tycoon 3-at vakarom még le valahonnan, mert érdekel.
PS2-n ProEvoSoccer 2, Virtua Fighter 4 Evolution, Final Fantasy X, és a WWE Smackdown: Here Comes The Pain-t várom már ezerrel. (November 7 az EU megjelenés)
Asszem most ennyi. -
#2 Én ma Mohaa-ztam (multiban), amúgy MotoGp2-zni szoktam, Max Payne 2-t nemrég toltam végig, meg mit tudom én -
#1 a címet jól elb*sztam :) szóval, milyen játék(ok)kal játszol?