16
Windows XP telepítési problémák Leadtek GeForce 4 MX440 8xAGP kártyával
  • gordonmail
    #16
    nah valamit már találtam, nVidia illesztőprogram problémát ír a gugli, de nemtudom, hogy ez-e, mindenesetre !DELETE! majd New Driver...:@
  • gordonmail
    #15
    (Mind a 3 telepítőlemezzel ugyanezt csinálja... a Hiba pontosabban: Run.dll hibás bináris fájl. A könytár alkönyvtárral: ?:\windows\system32\nvrshu.dll fájl hibás bináris fájl! Nah ezt még nemsikerűlt megoldani, hogy mit is jelent pontossan :(
  • gordonmail
    #14
    Windowst telepítettem 2napja és 3telepítőlemezzel is lefagy a gép, azelött nemcsinálta így (a gép 1,5 éves és mindvégig XP-k voltak rajta...) most, ahogy a 3.telepítőlemezzel kipróbáltam mindne belépésnél Run.dll fájlra hivatkozik, hogy hibás bináris fájl, majd a gép (ha!csinálsz valamit) lefagy kis idő múlva... Ha valaki ebben tud nekem segíteni, akkor írjon. Köszönöm!
  • Danny L
    #13
    Ha én oda bemegyek, akkor lesz ott sírás... vagy én mert nem cserélik ki, vagy ők mert ki kell cserélniük.
  • Danny L
    #12
    Az alaplap BIOS-át nekem is kellett upgradelnem az új vinyó miatt. Ez egy régi Soltek SL-75KV+ alaplap.
  • moonster
    #11
    Nekem az alaplappal volt gondom. Megvettem frankon az uj konfigot ( tobb mint egy eve mar). Hazavittem, osszeraktam, felnyomm az XP-t, fagy, mint allat. Felnyomom a ME-t, megy mint allat. Erre beragok, mint .... (aki a kipontozott helyre valo helyes szot bekuldi, ajandekot kap)
    Szal, a deszka bios-at kellett updateelni, es minden fasza volt.
    A szoban forgo deszka egy Abit KX-7 333, a videokartya, meg egy Inno3D G4 Ti 4200
  • NeoMaN
    #10
    LOLOLOLOL
    Soha nem cserélik ki neked. Ismerem a szervízeseket, ráadásul személyesen.
    Egyből megütném őket, aztán lenne sírás....
  • PLaci #9
    Mistrál???

    Hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhhahahahahaahahhahahahahahahahhahahahahahahhahhahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
  • Danny L
    #8
    A kártya berakása óta már volt egy HDD csere is, és se a régire, se az újra nem ment fel az XP. Új drivert meg hova rakjam fel, ha nincs winodws éppen a gépen. Próbáltam már rátelepíteni egy másik windowsra, próbáltam a "tiszta" telepítést is, de egyik sem járt sikerrel. Tehát maradt a visszavitel. Reszkess Mistral!!!
  • PLaci #7
    Tegyél fel újjabb drivert:

    http://www.nvidia.com
  • NeoMaN
    #5
    Mámint az egész kocsit.....
    :))
  • NeoMaN
    #4
    Persze, ha elromlik a váltó a kocsiban, akkor szedd szét atomjaira, majd rakd össze újra.
    LOL
  • Borg
    #2
    Ha csak néhány hetes a kártya akkor ne görcsölj vele, vidd vissza garba. Adjanak olyant, amivel nincs gond.
  • Danny L
    #1
    Sziasztok!
    A probléma a következő: vettem egy Leadtek GeForce4 MX440 8xAGP kártyát. Előtte GeForce2 MX400 volt. A kártya fel is települt rendesen XP alá. Aztán néhány héttel később az XP befuladt, úgyhogy reinstall. Mikor betöltötte a telepítő az illesztőprogramokat (kék képernyő), utána fekete kép, fent villog a kurzor, végignézi a meghajtókat, majd fagyi. Visszatettem a Gef2-őt és akkor már nem volt gond, ment minden tovább. Viszont Gef4 kártyával a Win98 simán feltelepült. Tehát biztos a kártyával van a gond, ezért nem írom el a konfigot, talán annyit, hogy az alaplapom nem 8x-os AGP-vel rendelkezik. De szerintem nem ez lehet a gond.
    Segítsetek!