24
  • Mice
    anim, hang ie60 setup
  • Mice
    az még hagyján, hogy milyen a hangja, de régen ha ment valami aminek Waveout-ot adtam meg kimenetnek, akkor max szólt, hogy oké foglalt meg mmsystem, most viszont a 2.91-es winampemet ogg játszás közben a track végének elérésekor progihibát kreál és már csak a dózer reboot segit, pedig letiltottam már tegnap a hangokat és animokat a spec fülön!
  • Emmegki
    #20: A P2P-t már semmi sem tudja megállítani, akárki akárhogy próbálkozik ellene tenni vmit!

#12: Na ja, az amerikaiak hülyék.

#18: Totál igazad van, az amerikai filmek totál megfojtják az európaiakat. Pl. a Macskajaj laposra ver egy csomó amcsi vígjátékot, sokkal jobb a humora. És nem kellett több millió $ a főszereplő szerződéséhez. Ha esetleg tönkremenne az amerikai filmipar, megtanulnának kevés pénzből jó filmet csinálni. És ami elkészülne, az minőségi lenne, nem egy amerikai néző szellemi szintjéhez igazított "brúszviliszmegmentiavilágot" film.
  • gyozo
    Ja, és maga az akció meg ismét hű az amerikai szabadság és demokrácia hagyományaihoz. Vegyük meg a fiatalokat pénzen. Egy kis agymosás nem árt. Licenselhetnénk tőlünk a példát, csak a szavakat kell kicserélni.
    Pl. "Azok a mocskos kizsákmányoló kapitalisták..."
    helyett lehetne "Azok a mocskos filmsztártönkretevő hacker terroristák..."
  • gyozo
    Félreértésről van szó.
    Náluk a "megélhetés" szó nem igazán azt jelenti, mint nálunk. Ott azt jelentheti, hogy nem tudok fenntartani három házat, és nem tudom lecserélni a luxusautómat a legújabb modellekre.

Egyébként ez a cikk tényleg vicc, erről kér is lenne vitát nyitni, de azért azt az egy kérdést nem értem, hogyha tényleg "krízishelyzetben" van a filmipar, akkor miből telik több tízmillió dolláros költségvetésű filmekre, illetve miért kell megfolytani az európai filmgyártást a méregdrága hollywoodi alkotásokkal? Persze ez nem komoly kérdés, mert a cikk sem az.

A pofának meg rá van írva az arcára, hogy "Igen, a pénzt nálam kell leadni, mert még csak a második leggazdagabb ember vagyok a világon"
    Ennyire kiélt fejet ritkán látni, szerintem ilyen életben nincs is, ezt számítógépes animációval egy kicsit feljavították. :)
  • WiLDoR
    "A Junior Archievements DVD lejátszókat, DVD lemezeket, mozijegyeket, utazásokat ajánlott fel azon diákoknak, akik a legjobb fogalmazásokat készítik el az online fájlcsere törvénysértő tevékenységeiről."

vicc 2.0 :DD
    ez egy nagyon funny cikk :DD
  • WiLDoR
    "... hasonló, megélhetését veszélyben érző híres színészeket is felvonultató hirdetésekkel igyekszik rávenni a felhasználókat az online fájlcsere mellőzésére."

Na ez ám az igazi vicc :DDD
    De szar szegény szinészekek, mi lesz velük, ha nem kapják meg a 20-40 millió dolláros sztárfizetésüket egy filmért...annyira sajnálom őket, nem is értem, komolyan ha ez igy folytatódik, szegényeknek talán már száraz kenyérre és vizre se fogja futni... :DD
  • Mice
    mi az az ótlander amúgy?
  • galocza
    agymosás. ha van elég pénzem, ott azt is megmagyarázhatom, hogy én vagyok isten.
    a szomorú, hogy odaát, úgy tűnik, van is értelme: az emberek komoly hányada - hogy is fogalmazzam politikailag korrekt módon - szellemileg kihívásokkal küszködik. a baj, hogy ők diktálnak.
  • Mice
    szinte látom, ahogy leparkol és Ben Affleck a limójával és felemeli a szavát, hogy az ő filmje is csak a divx-es tolvajbanda miatt nem lett akkor példányszámban eladva mint várták, és különben is! drága a benzin! nem a porscheje fogyasztásával van a gond!
  • Mice
    "önkéntes tanárok bevonásával"

az oktatásokon önkéntesen megjelenő cukros bödönök bevonásával

alternatív esetre szintén csak ismertető okból önkéntesen megjelenő bézból ütők

sőtt a télapónak is csak november végéig áll az a szerződésében, hogy viselhet piros ruhát

utánna lejár a szerződése a ruhakészítő cégekkel és a licenszét csak akkor hosszabítják meg ha mpaa-s kitűzővel és tesco gazdaságos tornacsukában jelenik meg. Különben egyesével viszik el a rénszarvasait Afganisztánba őt pedig egy szál tesco gazdaságos tornacsukával kirakják az északi sarkon.

a krampusznak pedig csak kazaa vagy napster rulez feliratú pólóban szabad megjelenni!
  • Sub
    "A szövetség mintegy 5 ezer amerikai moziban is hasonló, megélhetését veszélyben érző híres színészeket is felvonultató hirdetésekkel..."
    Hogy oda ne rohanjak! Küldök is mingyárt segélycsomagot!!! pfff
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ez már tényleg a nó komment teteje..
  • Emmegki
    "Na, gyerekek, az, aki mp3-mat töltöget, az nagyon gonosz. Azért gonosz, mert nem akar fizetni nekünk, és így nem tudja megépíteni a kiadótulaj bácsi a 34. nyaralóját. Szegény most sírni fog. Gondoljatok csak bele, hát nem rossz, hogy ingyen juthattok valamihez? A világban az a legrosszabb, hogy néha nem kell fizetni. Például a levegőért se fizettek, pedig minekünk van levegőszolgáltatásunk is. Következő hónaptól már online levegőszolgáltatást is indítunk. Hát nem aljas dolog az, hogy a koncerten 4-5 számot eltátogó eldobható műanyag sztárocskát megkárosítjátok 1-2 millió dollárral? Így sose éri el az 1 mrd $-t, pedig az az élete nagy vágya. Ha így haladunk, nem lesz pénze playbackre, és éhenhal. A filmszínészek meg pláne. Gondoljatok bele, milyen rémes, hogy a 120 perces filmben többet kell játszania egy szereplőnek 20 percnél, mert nem lesz pénz kaszkadőrre, és nem tudjuk az elejétől a végéig stúdióban forgatni a filmet."

Hehe kiadók, menjetek tönkre
  • Munch
    Hááát.. azért a bevétel kritikusan visszaesett nekik. Elismerem, hogy soha nem fog egy büdös mp3 cd minőséghez közelíteni, hogy SOKKAL jobb a bolti 5000 forintos audio cd, hogy sokkal szebb a képe, a minősége a 8000 forintos dvd-nek, mint egy írottnak, de akkor is drága és kevesebb a milliomos mint az, aki örül a letöltött mp3-ának.
    De ez egy akkora szánalmas poén, hogy tehetnek egy szivességet. :DDDD
  • Lacc
    Egy újabb szánalmas próbálkozás a nagyfejesek részéről. Így is annyi pénzük van, hogy majd megfúlnak benne, de már rávetik magukat a fiatalságra is... Nem semmi mennyi hülyeséget ki nem találnak.