16
Tudtok normális játékokat linuxra, vagy csak a telepítőkészletben lévő gyagyi xarok műxenek?
-
#16 minden van rá -
#15 akkor úgy látom, hogy ebbe nem tud nekem segíteni seki.... -
#14 Húúú... régi tpic mostmégis remnykedek hogy egy linux felhasználó olvassa.
először is helló!
Arról szeretnék érdeklődni,hogy hallottam a Linux erőforrás kezelése, ezerszer jobb mint a windows-é és így kisebb gégénnyel jobb játékok is működnek vele. Mint az mindenkinek ismeretes hogy hányfelhasználó annyi fajta linux, én egy alap felhasználó vagyok, (tanulásra,netezére, kapcsolat tartásra és játékra használom a gépem) linux téren teljesen szűz, 1szer használtam. ésa kérdéseim azok lennének hogy:
Van-e olyan linux, amely inkább ajátékosok felé hajlik?
ha igen:
Akkor mi a neve?
Fel ismeri a már windoshoz fel telepített játékokat,és hardware dirvereket?
hol lehet szert tenni rá?
ha nem
akkor az alább emített két program játék támogatási listája mennyirebővült, mely linuxokhoz ajánlottak ?
Minden féle tanácsot elfogadok, csak a "maradj awindowsnál"t ne írjátok.
a válaszokat előre is kösönöm
-
blackgamer #13 mivel érdemes próbálkozni? -
#12 az nekem is kelll !!! pont aszt keresem -
#11 ááááááááá az UT Goty Edition is megy Linux alatt?? Ezt ne mis tudtam vazeee, kedvenc gammám heyho -
#10 Hol lehet ezt a cedegát beszerzni? úgy tudtam fizetős -
#9 cedega -
#8 Ne wine-t használjatok hanem cadega-t. Egyrészt direkt játékokra van kitalálva, másrészt van directx támogatása is:) Have fun:) -
#7 kis help, + leírás -
#6 mondja mar meg valaki miert nem lehet linux-ra ratelepiteni
win xp-t es hol lehet jatekokat leszedni. -
#5 Quake3
MOH:AA
Jedi Knight 2
RtCW
Wolf:ET
Jedi Knight 3
Unreal Tournament
Unreal Tournament 2003
SIN
Majesty
Shogo
ez mind műxik. meg még pár tíz játék. -
#4 Van linuxra egy WinE nevű program, nem tudom honnan lehet leszedni, de ez egy windows emulátor, kevésbé stabilan futtatja a játékokat, mint a Windows, de az se stabil.
Egész jó állítólag, nem próbáltam. -
#3 Spanyolvigasz :-) -
#2 hát ne gyilkold,hanem nézegesd! -
#1 Ja, Mandrake 9.2, hadd ne kelljen megint csak azért legyilkoljam, mert nem tudok jáccani rajta