Játékok linuxra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
elõször is helló!
Arról szeretnék érdeklõdni,hogy hallottam a Linux erõforrás kezelése, ezerszer jobb mint a windows-é és így kisebb gégénnyel jobb játékok is mûködnek vele. Mint az mindenkinek ismeretes hogy hányfelhasználó annyi fajta linux, én egy alap felhasználó vagyok, (tanulásra,netezére, kapcsolat tartásra és játékra használom a gépem) linux téren teljesen szûz, 1szer használtam. ésa kérdéseim azok lennének hogy:
Van-e olyan linux, amely inkább ajátékosok felé hajlik?
ha igen:
Akkor mi a neve?
Fel ismeri a már windoshoz fel telepített játékokat,és hardware dirvereket?
hol lehet szert tenni rá?
ha nem
akkor az alább emített két program játék támogatási listája mennyirebõvült, mely linuxokhoz ajánlottak ?
Minden féle tanácsot elfogadok, csak a "maradj awindowsnál"t ne írjátok.
a válaszokat elõre is kösönöm
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
(O_o)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
[merlinw.org]
Resurrection!
win xp-t es hol lehet jatekokat leszedni.

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard
MOH:AA
Jedi Knight 2
RtCW
Wolf:ET
Jedi Knight 3
Unreal Tournament
Unreal Tournament 2003
SIN
Majesty
Shogo
ez mind mûxik. meg még pár tíz játék.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Egész jó állítólag, nem próbáltam.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.