795
Kijütt A Filmzene!A Film is nemsokára meglesz:)
-
#68 A poén mióta spoiler? -
#67 nem kapsz !!! :P -
#66 még 4 képet. -
#65 ;) -
#64 hmmmm w00t w00t! -
#63 mingyá utolérem :D -
#62 NAGYON NAGYON SOK! :D 20+k :) -
#61 csocsonak mennyi hozzászólása van ? -
#60 De van egy mindentátfogó MATRIX topic!! Amibe mentek a matrix2 infók is.
Nem tartod furának, hogy naponta több fölösleges topicot indítasz, mint ahány hozzászólása van CSOCSOnak. -
#59 -
#58 akkor nem ? -
#56 tudom... nem is azért raktam be... szóval mindegy küggy egy cd-t és ráírom... így jó ??? -
#54 -
#53 majd a hét folyamán írok neked vmit... -
#52 -
#50 de én nem is értem a mátrix 2 lényegét... -
#48 :DDD -
#47 ehh most szedjem szét a gépet ? kiswinyón van amin a tesóm hordozgat... este van már ahhoz :OP -
#46 Zöld bötyük rohangáltak felűlről lefelé, oszt eltűntek -
#44 na azé olvasni tudok :P animátrix az is megvan, de a rajzfilemt meg tudom külömböztetni :D -
#43 ugye ? :D -
#41 mondom nem fogom erőltetni... ez van nemtudok mit csinálni... majd megszerzitek ti is! -
#40 [A SZEMEK HIPNOTIZÁLTÁK, EZÉRT ELTAKARODIK ALUDNI ] -
#39 WÁHÁHÁHÁHHÁHÁH :D -
#38 inkább nézz a szemembe és mond meg, hazduok-e ?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#37 Naaaa!! Lééééciiiii!!!! Valamiiiiiit! Csak egy icipici shotot, ami jól mutat, de el vagyon hallgatva! PLÍÍÍZ!!!! -
#36 oké oké, mondom nem fogok ezen vitázni... :D fasznak kellett megemlíteni... gondolhattam volna h egyből kételkedtek... -
#35 Azé nekem küldhetnél egy-két súlyosabb sotot -
#34 te is kezded ? -
#32 nincs hípersnapem... de nem fogom bizonygatni... szépen nyugzsik a winyómon amíg lesz norm felirat hozzá... ennyi... nem vagyok nagy fan talán ezért nem érzem a helyzet súlyosságát ! -
#30 Ehhh, kár a szót vesztegetni rá, nem veszed észre, hogy szivat, és élvezi? -
#29 jah és nem magyar szinkron hanem magyar felirat akart lenni ! -
#28 nem mondom h láttam, mert nincs hozzá felirat, tök felelsleges... tesóm az egyetemi portálon találta és ott van... nemtudom honnan szerezte, kitől, mitől, de az a Revolutions volt... -
#26 mé ? mert 2 hét múlva megy a mozikban és megvan ? mondom h szinkron nélkül !!! nincs hozzá magyar szinkron... -
#25 ja, mé ? -
#23 Mé? -
#21 hja -
Augustus Gigo #20 A revolutions van meg neked? -
Augustus Gigo #19 matrix revolutions topic még egyetlen egy sincs, midnig használom a keresőt. -
Augustus Gigo #18 nov 5 a premier 1500 mindehol!!