Curse: The Eye of Isis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy esetleg ugyanazzal a grafikus motorral, ugyanaz a csapat, ugyanazokkal a grafikai elemekkel csinált egy másik kaland játékot így valószínû, hogy roppantmód hasonlít a két game.
Vagy esetleg az az Amenophis egy addon cd a Cameron Files -hoz.
The Cameron Files 2: Pharaoh's Curse a címe, és az Amenophis screenshotjai alapján teljesen ugyanaz. Sõt, most néztem meg egy videót róla, szintén teljesen megegyezik a kettõ.. A GamersHell szerint a Cameron Files kiadási ideje 2002 október 31.
Cameron Files screenshotok
Amenophis screenshotok
Érdekes, hogy a menü is teljesen egyforma, kivéve hogy a képernyõ tetejére az egyik esetben Pharaoh's Curse a másikban Amenophis van írva.. De szóljatok, ha úgy tûnik én tévedek.. 😊
Én csak egy belátható intervallumot jelöltem meg, amin belül - az elmúlt idõszakokhoz képest - "rengeteg" kalandjáték jelent meg és gyorsan fel is soroltam azokat amirõl tudok, számszerint ötöt.
Egyébként tudomásom szerint az Amenophis Resurrection október elején jelent meg, pont 1 hónapja.
Ez az én mércémmel mérve újnak számít.
Nem tudom mi lehet az a progi amit említesz (cameron Files) talán ha mondanál róla valamit esetleg felismernénk.
Pontosabban tudomásom szerint most 5 kalandjáték jelent meg zsinorban.
The Black Mirror
Journey To The Center Of The Earth
Amenophis Resurrection
Curse: The Eye of Isis
Uru: Ages Beyond Myst
Még egy akkora névnek mint a Myst is most jelent meg a folytatása.
Ekkora kalanddömpinget még nem pipáltam.
Sírtunk itt orba-szájba, hogy sosem jelenik meg erre a mûfajra semmi. Most meg tessék mindenki erre fejleszt.
Csak gyõzzük végigjátszani.
Egyébként a Syberia után volt a Road Adventure is, hogy az elsõ feltevésedre is válaszoljak.
Next PC upgrade: 2022
Az egyik asztalon volt a kód, egy papírdarabon(barna).
Mármint mûfajában, hiszen nem túl sok hasonló jelent meg az elmúlt években. A konzolokon biztos sok található, csak hát azok nem nagyon lettek átírva pc-re, míg a pc-n megjelent játékokból sokkal több megjelenik konzolon is. Ezért sántít néha az összehasonlítás a platformok közt. De azért írj néhány jobb konzolos játékot, hamár szóba hoztad, ki tudja hátha kedvet kap az ember egy gép beszerzésére valamikor.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
ui: Alone 1-2-3-4 kilõve, Resident Evil 1-2-3 kilõve ezeken
kívûl kérném azt a bazi sok játécímet pc-re 😊)))
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Nem baj letoltjuk es hatha fasz lesz az full!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
`Take a look to the sky just before you die`
Egyébként Alone in The Dark stílusú és nem Syberia-szerû a játék, ha valaki esetleg arra számít.Én egész kíváncsi lettem rá.Valaki tesztelte már?
³ Curse: The Eye of Isis ³
ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÙ
³ ³
³ Date : October 25, 2003 Protection : Starforce ³
³ Size : 1 CD Game Type : adventure ³
³ ³
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ¿
³ Requirements : a decent pc ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
[ Release Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
Curse is a dramatic horror action adventure based around the
mysterious disappearance from a museum of a priceless Egyptian
statuette 'The Eye Of Isis'. The statuette is protected by an ancient
and evil curse that causes madness or violent death to all who come
into contact with it. The curse manifests itself by raising
diabolical mummified dead to exact violent revenge on the idol's
desecraters. The main object of the game is to recover the missing
statue and return it via train and then cargo steam-ship to the heart
of the pyramid from where it was originally removed.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
[/img]