37
Újabb kalandjáték...
 • RUDKO
  #37
  sziasztok. én is a széfnél vagyok elakadva, igaz megvan a papir a koddal de a széfnél nem tudok semmit csinálni. csak azt irja ki hogy ott van egy széf és nem kér semmit. ez gondolom az a széf ami a lépcső alatt van. mit kell csinálni?
 • RUDKO
  #36
  sziasztok. én is a széfnél vagyok elakadva, igaz megvan a papir a koddal de a széfnél nem tudok semmit csinálni. csak azt irja ki hogy ott van egy széf és nem kér semmit. ez gondolom az a széf ami a lépcső alatt van. mit kell csinálni?
 • Axon
  #35
  Arra tippelek, hogy az Amenophis folytatása lehet a Cameron Files -nak.
  Vagy esetleg ugyanazzal a grafikus motorral, ugyanaz a csapat, ugyanazokkal a grafikai elemekkel csinált egy másik kaland játékot így valószínű, hogy roppantmód hasonlít a két game.
  Vagy esetleg az az Amenophis egy addon cd a Cameron Files -hoz.
 • Nibbler
  #33
  Nem kritizálni akartalak, bocsáss meg, csupán arra akartam rákérdezni, hogy az Amenophis mikori lehet.
  The Cameron Files 2: Pharaoh's Curse a címe, és az Amenophis screenshotjai alapján teljesen ugyanaz. Sőt, most néztem meg egy videót róla, szintén teljesen megegyezik a kettő.. A GamersHell szerint a Cameron Files kiadási ideje 2002 október 31.

  Cameron Files screenshotok
  Amenophis screenshotok

  Érdekes, hogy a menü is teljesen egyforma, kivéve hogy a képernyő tetejére az egyik esetben Pharaoh's Curse a másikban Amenophis van írva.. De szóljatok, ha úgy tűnik én tévedek.. :)
 • Axon
  #32
  Természetesen attól függ mit nevezünk új-nak?
  Én csak egy belátható intervallumot jelöltem meg, amin belül - az elmúlt időszakokhoz képest - "rengeteg" kalandjáték jelent meg és gyorsan fel is soroltam azokat amiről tudok, számszerint ötöt.
  Egyébként tudomásom szerint az Amenophis Resurrection október elején jelent meg, pont 1 hónapja.
  Ez az én mércémmel mérve újnak számít.

  Nem tudom mi lehet az a progi amit említesz (cameron Files) talán ha mondanál róla valamit esetleg felismernénk.
 • Nibbler
  #31
  Ne haragudjatok, hogy beleszólok, de ha jól emlékszem, ezt az Amenophis: Resurrection-t én jópár hónapja valami Cameron Files néven vittem végig.. Biztos, hogy új? Vagy csak nagyon lemaradtam valamiről? :)
 • Axon
  #30
  Az a 3 kalandjáték van 5 is....
  Pontosabban tudomásom szerint most 5 kalandjáték jelent meg zsinorban.

  The Black Mirror
  Journey To The Center Of The Earth
  Amenophis Resurrection
  Curse: The Eye of Isis
  Uru: Ages Beyond Myst

  Még egy akkora névnek mint a Myst is most jelent meg a folytatása.
  Ekkora kalanddömpinget még nem pipáltam.
  Sírtunk itt orba-szájba, hogy sosem jelenik meg erre a műfajra semmi. Most meg tessék mindenki erre fejleszt.
  Csak győzzük végigjátszani.

  Egyébként a Syberia után volt a Road Adventure is, hogy az első feltevésedre is válaszoljak.
 • grebber
  #28
  Szevasztok!Nincs hozzá valami Patch mert nekem amikor menteni akarok kilép a windowsba de mindig!Aki tud az segítsen!!!!!
 • mochee
  #27
  Figyu, nem tudom hol kérdezzem, ha valaki tudja, megmondhatná, hogy a Hitchcock: Final Cuttal érdemes e nyomni? Ehhez hasonló az?
 • pinehead
  #26
  Bocsi, csak most olvastam errefelé..
  Az egyik asztalon volt a kód, egy papírdarabon(barna).
 • CarajoEsp
  #25
  Silent Hill sorozat!!!!
 • Faki
  #24
  Na megnéztem ezt a csodát. Nagyon bírom a horrorgamekat, de ez elég gyengus lett. Hangulata megvan, de azt a zombik meg az animációk úgy hazabasszák, hogy öröm nézni. Invectory elég szar, meg a kulcsal való szórakozások. De aszondom el lehet vele szórakozni, annyira nem gáz, csak kár érte, hogy alapoknál megbukott. Számomra az etalon a Resident Evil. Történetileg, hangulatilag máig a kedvenc horrogamem, bár a graf hagy némi kivánnivalót maga után.
 • Wine
  #23
  Nagyon szivesen, bár off leszek most egy kicsit, de akkor minden nagyobb konzolról egyet-kettöt, csak felsorolás, példa jelleggel: playstation2: Onimusha 1-2, Primal, Xbox: Otogi, Shenmue 2 GameCube: Resident 4, /csoda/ Dreamcast : Resident Code Veronica, Shenmue , némelyik a kaland és az akció határán mozog, de aki a müfajt /Akcio-kaland/, kedveli nem nagy riziko v.melyik konzolba beruházni már csak az eddig megjelent kinálatot nézve is.
 • SG
  #22
  Oké ez már érthetőbb és nem annyira sarkított vélemény. Csak kissé meglepődtem, mert a pc-s játékok közt még ez a nem túl egetverő és forradalmat csináló játék is elég ritka.
  Mármint műfajában, hiszen nem túl sok hasonló jelent meg az elmúlt években. A konzolokon biztos sok található, csak hát azok nem nagyon lettek átírva pc-re, míg a pc-n megjelent játékokból sokkal több megjelenik konzolon is. Ezért sántít néha az összehasonlítás a platformok közt. De azért írj néhány jobb konzolos játékot, hamár szóba hoztad, ki tudja hátha kedvet kap az ember egy gép beszerzésére valamikor.
 • Wine
  #21
  Pl. csak egy aproság, ha felveszek egy cuccot, miért nem használja a program ahol szükséges, és kell az inventory-ban kotorászni utána? Ez egy ideje már igy müködik az ujabb játékoknál.A játék jellege miatt néha küzdeni is kell, de a gyengén animált mozgások miatt ez inkább komikus mint élvezetes. De szigoruan szvsz, hiszen itt sokaknak tetszik és ezt tiszteletben tartom.
 • Wine
  #20
  Az Adventure dolgokat inkább konzolokon ismerem, pc-n föleg fps-t szoktam játszani, azt is multiban inkább, magamból kiindulva vontam össze a k.féle platformokat az alapján mondom, /feltételezve hogy a pc és konzol mint játékplatform annyira élesen nem válik el, pl. ez a gamma is lesz az összes konzolra/ ha nincs sok jobb ennél pc-n a müfajában hát nincs, csak elsöre nekem kicsit igénytelennek tünt az egész, az elmosott texturáival, a megszokott fordulatokkal, a nehézkes menükezeléssel. De mondom ez csak elsö benyomás volt.
 • SG
  #19
  Wine ! Nem akarok kötekedni, de mondj már párat abból a töménytelen mennyiségű játékból, amelyre ezt a kijelentésedet alapozod: "de hát a műfajban vannak ettől sokkal jobbak " !! De nem Dreamcastos és PS2-es játékokat sorolj hanem ami PC-n jelent meg !!! Ugyanis ez PC-s játék, tehát a konzolokat hanyagoljuk. Kiváncsi leszek arra a marha sok játékcímre (kb. 4-5-öt mondj) amit felsorolsz most nekünk. Ja ne a 90-es évek elején megjelenteket sorold hanem amit mostanában adtak ki számítógépre. 10 telettel várom nagyrabecsült soraid !

  ui: Alone 1-2-3-4 kilőve, Resident Evil 1-2-3 kilőve ezeken
  kívűl kérném azt a bazi sok játécímet pc-re :))))
 • Wine
  #18
  Hmm teljesen Resident, a grafika azt kell mondjam kicsit gyenge, az elején az ellenfelek elég bénán néznek ki, a 2-3 éves Resident Code Veronika Dreamcaston, vagy éppen az Alone in the Dark ezt megeszi látványban. El lehet játszani vele persze, ezzel nem akarom senki kedvét szegni, de hát a müfajban vannak ettöl sokkal jobbak. De még csak éppen belenéztem, lehet hogy késöbb jobb lesz..
 • Sephi
  #15
  Nekem ez a jatek harom honapja megvolt mar de aszem vallami beta szar volt mert fullbugos volt!

  Nem baj letoltjuk es hatha fasz lesz az full!
 • pinehead
  #14
  13balra,2jobbra,6jobbra-vagy az utolsó kettő fordítva...
 • gergou
  #12
  ok tovabbjutottam, egesz kellemes kis gamez ez, tetszik;)
 • gergou
  #11
  kimentem, de zarva van egy ajto,aztan egy zombi is van ott, de semmi egyeb...
 • gergou
  #9
  bassza meg, innet nem tudok tovabjutbi, lehet valmi bugba utkoztem... masnak nincs itt problemje?
 • gergou
  #8
  En meg elakadtam, miutan talalkozok az arab csakoval, tovabb megyek, egy zombi, zart ajto, visszamegyek, meg1 zombi, es emmi egyeb, kulcs nincs, mas ajtot nem tudok kinyitni... valaki segithetne:)
 • SG
  #6
  Nem is olyan rossz, sőtt egész jó. Resident Evilhez hasonló, még a billentyű kezelés is tök olyan. A grafika is kellemes de ne várjon senki csodát. Cserébe a gyengébb gépeken is hasít. Menteni úgy lehet mint a RE-ben csak itt nem írógépnél, hanem NPCk-nél. Nekem pár óra játék után tetszik, de még nagyon az elején vagyok. Hát ennyi összefoglalva. Egy próbát mindenkinek megér akinek ez a Alonés Residentes stílus bejön.
 • gergou
  #5
  en kiprobaltam, es nekem tetszik, latvanyos, hangulatos nyomozgatas, es tenyleg gyonyoru graffal... bar mar most elakadtam:)
 • Dynamic
  #4
  A videó alapján egész jónak, hangulatosnak tűnik.
  Egyébként Alone in The Dark stílusú és nem Syberia-szerű a játék, ha valaki esetleg arra számít.Én egész kíváncsi lettem rá.Valaki tesztelte már?
 • Hyder
  #3  [/IMG]
 • Mayday
  #2
  ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
  ³ Curse: The Eye of Isis ³
  ÀÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÙ
  ³ ³
  ³ Date : October 25, 2003 Protection : Starforce ³
  ³ Size : 1 CD Game Type : adventure ³
  ³ ³
  ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ¿
  ³ Requirements : a decent pc ³
  ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ

  [ Release Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú

  Curse is a dramatic horror action adventure based around the
  mysterious disappearance from a museum of a priceless Egyptian
  statuette 'The Eye Of Isis'. The statuette is protected by an ancient
  and evil curse that causes madness or violent death to all who come
  into contact with it. The curse manifests itself by raising
  diabolical mummified dead to exact violent revenge on the idol's
  desecraters. The main object of the game is to recover the missing
  statue and return it via train and then cargo steam-ship to the heart
  of the pyramid from where it was originally removed.
 • Mayday
  #1
  Na, ujabb kalandjatek jelent meg, eddig Syberia ota semmi, most meg napokon belul ez a harmadik...
  Majd meglatjuk.