51
  • quantum
    "mert tudtam, hogy Kína űrtechnikája nagyon fejlett"
    ez az év vicce:))))
    olyan mint Észak Kóreában,ahol azt hiszik,hogy őka legfejlettebbek a Világon:)))
    Ez a kommunizmus:)
  • Dredd
    Kínában nem lehet olyan nehéz hasonmást találni valakinek, vannak hozzá elegen :))) Érdekes mennyi előítélet kapcsolódik az országhoz, abszolút nem szegények és elmaradottak (na, jó, lehet hogy a nyugati részeken igen), sőt, ha valaki járt Hongkongban vagy Shanghajban akkor elámulhatott, hogy mi magyarok mikor leszünk azon a gazda(g)sági szinten mint az ott élők. Szerintem a fehér ember felsőbbrendűség-mítosza szíthatja az ilyen tévképzeteket, mert míg a kínai (kommunista, ha-ha!) űrrepülés rendesen magkapja a magáét, az elmúlt évtizedben kudarcot-kudarcra halmozó NASA-t senki sem titulálná fejletlennek.
  • Mice
    kiindulva abból, hogy a holdraszállás esetében mennyire határozott az emberkék véleménye e tekintetben, szerintem sosem tudod meg a választ.

amúgy bár nem értek a motorokhoz, de tök dizájnos amit írtál
  • NF
    Nem kellett volna már hivatalos ünnepségeknek lenniük?
    A volt SZU stílusában húzzák-halasztják a besimerést de kérdés meddig?

Én már arra is gondoltam hogy ugye ember nélkül már volt egy fellövésük, namost az az űrkabin megpatinásodott a visszatérés során. Az űrhajóst eleve úgy választották ki hogy legyen hasonmása is. Amikor látták hogy gáz van kivitték a kabint a sivatagba, beültették a hasonmást és felvették a diadalmas kiszállást. :)
  • Bonewerkz
    Az igazo host Dr. Kudarauszkasz Diagorasznak hivtak, annak a mesterseges intelligenciakutato Dr. Diagorasznak az unokaoccse, amelyik 2079-ben az eletevel fizetett, mikor egyik megreszegult robotjaval kerult fizikai osszetuzesbe sajat laboratoriumaban:) Dr. Kudarauszkasznak az erdeme abban all, hogy kifejlesztette a fenysebesseg folotti utazasra alkalmas meghajtast, amivel sokat segitett a Gmork haborukban aratott vegso gyozelemben. Sokan nem tudjak, hogy kerultek a Gmorkok a Foldre, de tobb hullamban erkeztek, tobbek kozott a MIR urallomas, a Columbia ursiklo, fedelzeten akartak infiltralni a Foldet, ami vegul egy kinai urkapszula fedelzeten sikerult is nekik, 2003 masodik feleben:)
    :D:D
  • Cat #26
    a kinai ürprogramban 300000 tudos vesz részt
    szerinted fel kéne sorolni itt mindet? :D
  • Mice
    lehet, hogy tévedek de aszem erre találták ki a reget

amúgy én se csodálkoznék ha már nem élne. tiszta sápadtan nézett ki.
  • NF
    űrprogram :)
  • NF
    azért mert ez egy komcsi űrállomás szergej Koroljov se kaphatott soha Nobel díjat mert nem tudták hogy ki ő.
  • NF
    egyébként szerintem már a hullaházban van :)
  • NF
    Leszarjuk. Azé aki reggeli.
  • HNR
    Fejletlenség v. fejlettség? Szerintetek azon múlik, hogy a külső festékréteg csillog-e (v. van-e még egyáltalán) miután földet ért a kapszula?

Az USA miért 20 éve kifejleszlesztett űrsiklókkal repült? Amíg az 5-ből (Endeavour, Challenger, Discovery, Columbia, Atlantis) kettő atomjaira nem robbant szét? Akkor ők most fejlettebbek? Ha leértek a fényezés szebb volt rajtuk. Sokkal.
  • [HUN]PAStheLoD
    nem mindegy?

ez tényleg jó hogy mindenki a csapatmukát emlegeti de 1 kép sincs róluk
  • ayden
    Jobb, Bal?:D most akkor melyik a fia meg melyik a felesége?:D
  • [NST]Cifu
    Érdekesség: kína űrprogramja olyan "fejlett", hogy a 70-es, 80-as években a kínai űrprogramon dolgozó mérnökök alultáplálságtól szenvedtek, és igen mostoha körülmények között kellett eredményeket felmutatniuk.

Szerintem ők az igazi hősök, és nem az űrhajós...
  • Vorpal
    Olyan értékes lett végül hogy beolvasztották hogy aztán rizsalapú ételkiegészitőként megkapja az a 30 ember aki még rizshez jut odaát
  • Darth Sith
    elvitték az UFÓ -k. :D
  • Bonewerkz
    meghalt.
    a tvben pedig szamgep generalt valtozatot mutattak be a la Lara Croft...