51
-
quantum #51 "mert tudtam, hogy Kína űrtechnikája nagyon fejlett"
ez az év vicce:))))
olyan mint Észak Kóreában,ahol azt hiszik,hogy őka legfejlettebbek a Világon:)))
Ez a kommunizmus:) -
Dredd #50 Kínában nem lehet olyan nehéz hasonmást találni valakinek, vannak hozzá elegen :))) Érdekes mennyi előítélet kapcsolódik az országhoz, abszolút nem szegények és elmaradottak (na, jó, lehet hogy a nyugati részeken igen), sőt, ha valaki járt Hongkongban vagy Shanghajban akkor elámulhatott, hogy mi magyarok mikor leszünk azon a gazda(g)sági szinten mint az ott élők. Szerintem a fehér ember felsőbbrendűség-mítosza szíthatja az ilyen tévképzeteket, mert míg a kínai (kommunista, ha-ha!) űrrepülés rendesen magkapja a magáét, az elmúlt évtizedben kudarcot-kudarcra halmozó NASA-t senki sem titulálná fejletlennek. -
Mice #49 kiindulva abból, hogy a holdraszállás esetében mennyire határozott az emberkék véleménye e tekintetben, szerintem sosem tudod meg a választ.
amúgy bár nem értek a motorokhoz, de tök dizájnos amit írtál -
#48 Nem kellett volna már hivatalos ünnepségeknek lenniük?
A volt SZU stílusában húzzák-halasztják a besimerést de kérdés meddig?
Én már arra is gondoltam hogy ugye ember nélkül már volt egy fellövésük, namost az az űrkabin megpatinásodott a visszatérés során. Az űrhajóst eleve úgy választották ki hogy legyen hasonmása is. Amikor látták hogy gáz van kivitték a kabint a sivatagba, beültették a hasonmást és felvették a diadalmas kiszállást. :) -
#33 Az igazo host Dr. Kudarauszkasz Diagorasznak hivtak, annak a mesterseges intelligenciakutato Dr. Diagorasznak az unokaoccse, amelyik 2079-ben az eletevel fizetett, mikor egyik megreszegult robotjaval kerult fizikai osszetuzesbe sajat laboratoriumaban:) Dr. Kudarauszkasznak az erdeme abban all, hogy kifejlesztette a fenysebesseg folotti utazasra alkalmas meghajtast, amivel sokat segitett a Gmork haborukban aratott vegso gyozelemben. Sokan nem tudjak, hogy kerultek a Gmorkok a Foldre, de tobb hullamban erkeztek, tobbek kozott a MIR urallomas, a Columbia ursiklo, fedelzeten akartak infiltralni a Foldet, ami vegul egy kinai urkapszula fedelzeten sikerult is nekik, 2003 masodik feleben:)
:D:D -
Cat #26 a kinai ürprogramban 300000 tudos vesz részt
szerinted fel kéne sorolni itt mindet? :D -
Mice #25 lehet, hogy tévedek de aszem erre találták ki a reget
amúgy én se csodálkoznék ha már nem élne. tiszta sápadtan nézett ki. -
#24 űrprogram :) -
#23 azért mert ez egy komcsi űrállomás szergej Koroljov se kaphatott soha Nobel díjat mert nem tudták hogy ki ő. -
#21 egyébként szerintem már a hullaházban van :) -
#20 Leszarjuk. Azé aki reggeli. -
HNR #14 Fejletlenség v. fejlettség? Szerintetek azon múlik, hogy a külső festékréteg csillog-e (v. van-e még egyáltalán) miután földet ért a kapszula?
Az USA miért 20 éve kifejleszlesztett űrsiklókkal repült? Amíg az 5-ből (Endeavour, Challenger, Discovery, Columbia, Atlantis) kettő atomjaira nem robbant szét? Akkor ők most fejlettebbek? Ha leértek a fényezés szebb volt rajtuk. Sokkal. -
#13 nem mindegy?
ez tényleg jó hogy mindenki a csapatmukát emlegeti de 1 kép sincs róluk -
#12 Jobb, Bal?:D most akkor melyik a fia meg melyik a felesége?:D -
#10 Érdekesség: kína űrprogramja olyan "fejlett", hogy a 70-es, 80-as években a kínai űrprogramon dolgozó mérnökök alultáplálságtól szenvedtek, és igen mostoha körülmények között kellett eredményeket felmutatniuk.
Szerintem ők az igazi hősök, és nem az űrhajós... -
#3 Olyan értékes lett végül hogy beolvasztották hogy aztán rizsalapú ételkiegészitőként megkapja az a 30 ember aki még rizshez jut odaát -
#2 elvitték az UFÓ -k. :D -
#1 meghalt.
a tvben pedig szamgep generalt valtozatot mutattak be a la Lara Croft...