419
Psx-re játékot a netről.
-
#16 Isten vagy. -
#14 Sziasztok! Oké megvan a cd++ felmentem az oldalra amit írtatok (psx viking) regisztráltattam magam , de nem tudom használni, hogy kell innen egyáltalán valamit letölteni, hogy kell használni a cd++ progit, jó lenne ha a progi magyar nyelven kommunikálna (nekem a dc++ v0.301 van meg. Jó lenne ha valaki tudna segíteni ezekben. Előre is köszi! -
#12 Köszönöm! -
#11 Kösz!:) -
#9 honnan lehet dc++ beszerezni? Mikor beírtam a keresőbe akkor nem talált semmit. -
#8 Szinte éreztem hogy jön valaki és kioktatja szegény gyereket, de hát ez van, nem mindenki tudja még!:) -
#7 Köszi!:) -
#6 Hi!
Ha gamek-et(olcsón)akartok akkor (másoltak) [email protected]!! Írjatok erre a mail cím-re és küldik a listát!
Nagyon megbízható az emberke, nekem is ő hozza!!
Általában a legújabb gamek vannak! pl.: JAK2 -
#5 Hello. psxviking.no-ip.com használjatok dc++ nevü fájl cserélőt a innen leszedhettek egy rakás psx gamet isoban minap jött le a Destruction Derby 1 full isoban:o) Ha fentvagytok a hubon kérjétek meg az operátort ott hogy regisztrálja a nevetek csak akkor tudtok tölteni mástol. Ja valami kiajánlást adjatok meg.. mert nem mehettek fel a hub-ra ellenörzik.. na bye -
#4 PS:
PSOne:
Ps2:
PSX: -
#3 PSX=Ps2 fel"tunningolva" -
#2 Nekem is kéne ez ügyben infó!!!!
[email protected] -
#1 Sziasztok! Gondolom a kérdéssel nem vagyok egyedül. Honnan lehetne letölteni Psx-re játékokat Iso vagy Bin formátumban, hogy letölthessem aztán meg megírjam Cd-re. Címek kellenének! Én csak egy címet tudok: Mivel nem akarok senkinek sem galibát aki tudni akarja az írjon mail-t nekem. Én is várok címeket a [email protected] címre.