Dominions 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval, vki ?
a valóság sajnos az , hogy szinte semmi nem változott, talán az kivéve, hogy egyszerûen nincs olyan beállítása a gui-nak hogy sötét legyen a háttere, így vagy a térképnél folyik ki a szemem, vagy az egység leírásánál. komolyan felháborító! a játékmenet mint az elõzõ, nincs is azzal semmi gond mert jó volt az is, de akkor hol a fejlesztés vajon? az a fejlesztés hogy erõsebb gépekhez több textúrás csatahátteret raktak bele? több és szebb fa + fû. ennyi
nagy csalódás, nem is kell neki külön topic, értem már miért nem nyitott senki
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Régebbi patchek sem mennek a serialokkal pl. 2.15 a 2531-8943-1111-690-val nem jó.
Valaki tud megoldást?
az én serialom
2531-8943-1111-690
0704-3099-1792-678
0128-2179-0782-022
Ez a kettõ megy, ellenõrzötten!!!
[Cinema4D! Se nem jobb, se nem bal! Keresztény és Magyar!]-[Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz.]
Az elsõ: Hol lehet jó key-t találni 2.08-as verzióhoz. 1615-7965-3396-386 egyáltalán nem megy, az 1111-1111-1111-064 megy, de ha nem csak istent generálok, hanem folytatni akarok egy játékot, akkor kidob, hogy nem jó a key. Valami ötlet? (Az alant levõ 2531... sem jó.)
Az egyik, hogy ez egy E-MAIL játszandó, úgynevezett PBEM játék. Mint ilyen csak természetes, hogy nagyon sok lehetõség van, stb. és nem a grafika a lényeg. Nagyon sok pbem-nek egyáltalán nincs grafikus felülete (pl. Atlantis), mégis nagyon menõ.
[Cinema4D! Se nem jobb, se nem bal! Keresztény és Magyar!]-[Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal tehetsz.]
Akkor már inkább a régi Sierra féle Birthright.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
tilitolizni kell, de sok fejlesztés nincsen
nagy méreteknél áttekinthetetlen, nincs rendes menüszerkezet, mint a civilisationban
b kategoriás játék
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mihez tudnátok hasonlítani? V. teljesen új stílus straton belül?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.