3739
-
Gandibá #253 Te atya úr isten.. hát ez mekkora komolyság ez a videó. Ha nem lesz az év játéka akkor semmi!! Rohírok lovas rohama itt is nagyon vág!!!!! -
Gandibá #252 Hmm, nézzük csak :) -
aiguo #251 Jah es uj video is letoltheto!
LotR: The Battle for Middle-Earth_trailer2:
Video 2
-
Gandibá #250 Úgy gondolom a másik két kép is tényleges kép formályában bent kell hogy legyen! :)
-
Gandibá #249 Király kép!!!
Zaki: ha visszanézed egy kicsit láthatod hogy én is méretes képeket nyomtam be :) -
aiguo #248 Ez lemaradt:
http://www.gamespy.com/articles/march04/lotrbfme/02.jpg -
#247 szép a kép, de ne nyomjunk már be ekkora plakátokat, ha már a többiek is vették a fáradságot, és lekicsinyítették -
aiguo #246 A masik uj kep:
http://www.gamespy.com/articles/march04/lotrbfme/01.jpg
*Bocs a modemesektol az elozoert!;)* -
aiguo #245
-
#244 -
Gandibá #243 Ja, meg orkokat öl :) -
#242 " Mit keres egy Ent Gondorban "
Hát eltévedt :)) -
Gandibá #241 UP -
Gandibá #240 Orkokat öl :) -
#239 jaja -
Gandibá #238 Az a jó! :) -
#237 azok a képek eléggé nagyok:D -
#236 :DDD ez jo kerdes -
#235 szerintem nem. -
#234 Mit keres egy ent Gondorban? -
#233 érrtem.nem baj.kis nosztalgia -
#232 mitol feltel? -
Gandibá #231 Mind1ik bent volt sokkal nagyobba is :) -
#230 most nyomok ide pár képet ha nem baj.
-
#229 Ajjjj...
Ettől féltem!!! A francba!!! -
Gandibá #228 Azért arra kiváncsi leszek hogy hogy lesz ez a népválasztás megolda. Campaign-ba lesz vajon ilyen hogy Gondorian, Ent, Rohirian meg ilyenek ? -
#227 lehet,hogy ez már volt,de nem baj.
-
#226 aha,arra én is. -
nem rossz -
Gandibá #224 Majd a configra kiváncsi leszek hogy mit írnak minimumnak. -
#223 aha,remélem. -
Gandibá #222 Hát nem is sok minden van ott sajnos, majd idővel.. -
#221 hát a hivatalos oldalon screenshotokon,meg 1 videon kivul nem sok mindent talaltam.
:( -
Gandibá #220 Nincsmit. -
#219 Koszonom. -
Gandibá #218 Ja.. hát ki tudja? :) -
#217 Én Frodóra gondoltam. :-D -
Gandibá #216 Hát a Végzet Hegyei csata is benne lesz, ha kicsitt visszaolvasol, be is linkeltem képet, meg a videoban is benne van. Abban meg én is reménykedek, hogy jól le lehet majd butítani :). Ez a játék az első a várólistámon, abszolút Nu. 1! -
Gandibá #215 rezsofiz: itt a kért hivatalos oldal. -
#214 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
JÁTSZANI AKAROK EZZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért remélem itt nem lesz az, hogy egybekutyulják az egységeket. Tehát értem ezalatt, semmi kedvem Minas Tirithben enteket látni. Már az kissé lelombozott, hogy lesznek benne a sasok, pedig ők mindig kimaradnak a balhéból, csak az Öt sereg csatájából, és a Fekete kapunál vívott harcból vették ki részüket. Remélem Boromirt is lehet majd választani, mert én nagyon csíptem őt (béke poraira). Azért azzal nem értettem egyet, hogy a csaták a film kulcsjelenetei. Az igaz, hogy a leglátványosabb, de hol van ez a Végzet hegyéhez? :-D
Mindenesetre, nagyon remélem, hogy le lehessen annyira butítani, hogy játszható legyen, mert ez tényleg nem semmi. Gondolom kell majd RAM rendesen. Szerintem ehhez már 1 Gbyte feletti kell. Szavak sincsenek rá mennyire várom. Lehet, hogy addig enyhítek a fájdalmamon a Shogunnal, bár az nem az igazi. :-D