3739
  • Braveheart
    Tiszta olyan mint az SWG. A köcsög kiadók siettetik a fejlesztőket, akik emiatt kihagynak egy csomó midnent a játékból...
  • zaki
    LOTR: BFME kiegészítések!!!
    [2004-07-06 @ 20:59 - ZeroCool] (kommentek: 2)
    A Middle Earth Warcry oldal szerkesztői készítettek egy interjút a The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth producereivel. Mark Skaggs elárulta, hogy bizonyos elemek már nem fértek bele az eredeti játékba, de nem kell megijedni. Egy kiegészítője biztosan lesz, és már a másodikon is gondokodik a csapat. Nem semmi azért, hogy még az alap játék se jelent meg, de máris készül az első add-on! Nice :)

info: Gamestar ()
  • Bandew
    Nacsakazé'!!!
  • zaki
    akkor sry, több hírt nem is nyomok be a gamestartól
  • Bandew
    EZ már nagyon régi, még az első prezentációs videó.
  • grebber
    Remélem tényleg új.
  • zaki
    új múvi!!! elég kövérre sikeredett, 186 mega... (nem baj, úgy is most megyek zuhanyozni, közben meg letöltöm :P)
  • Bandew
    Megnéztem. Tök gáz, semmi új. Nem érdemes leszedni, de az tény, hogy a képarány elég extrém.
  • Bandew
    Szélesvásznú BFME tréler!
  • Esrohnoil
    Jaja, vmi demo kéne mááááááárrr. :)
  • _Atti_
    nem nem..ez a mozifilm egy ujabb megszoftveresítése...
    a stratégia az olyan minigamenek lesz benne:D najó
    egy demót ide..aztán majd kiderül;P
  • zaki
    lol :D
  • Bandew
    Nyugi! Ez csak egy stratégiai játék lesz. :-D
  • [HUN]PAStheLoD
    jó ;]
  • _Atti_
    ok..
    mit csinál az a lovával?behúzta az elsőféket???:D
    itt jönnek a rohirok..wow.. egy kettő három.. háát vagy 50 en biztosan összebandáztak:D
    #587 Star wars: klónok háborúja..na nem azért mert egyformán néz ki mind..hanem mert nézzétek csak!..hányan vannak egymásba bugolódva..a hátsó bracs..(ha vki nem lkátja bekapikázhatom:D ) az semmi,de párosával is állnak.. vagy feltalálták a négylábú gondori katonát?:D
    de itt leaglább a létszám helyén van... na nem azért mert ezek több ezren vannak csak mert osgiliathban valóban nem őrségeztek túl sokan ...
    enték útra keltek ogy elmenjenek a legközelebbi orktáborba felgyujtatni magukat...amugy ezek is valszeg az Ra2 féle cloning vats használatával jöhettek létre:DDnem baj legalább szilszakállból csak egy van..
    ÖNÖK kérték:D
  • rezsofiz
  • zaki
    csak nyugodtan, ami a csövön kifér :)
  • _Atti_
    ugye nem akarjátok hogy véleményt alkossak a képekről?
  • rezsofiz
  • Bandew
  • [HUN]PAStheLoD
    Hátha még újak is lennének . .az kapásból infarktus :D
  • rezsofiz
    Nem értem. Ezekkel a képekkel már egyszer "megdobták" a népet az EA-sek. Most meg minden jatekoldalon kinnt van,hogy uj kepek meg minden. lol:)
  • zaki
  • Bandew
    Ez az Zaki, tépd csak tovább az idegeimet!
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • CB SNIPER #583
    Ja magyar fejlesztésü csak az a baj hogy az EA adja ki és még sz is hogy elöbb szt fogja kiadniiii!!!!
  • Bandew
    Há még ilyet há mán topon vágyunk!
  • Bandew
    De az Armies of Exigo az magyar fejlesztésű nem?
  • CB SNIPER #580
    Bocs ez hiányos szoval az az Armies of Exio-t fogják elötte kiadni aztán jöhet a BFME!!!
  • CB SNIPER #579
    Hát azért szerintem akad még mit finomitani rajta egy két aproságot!
    Meg azért jelenik meg olyan késön mert elötte(ezt jól elolvastam)még azt az Armies of Exio vagy micsoda !
  • Bandew
    Nem baj azért arra jó volt, hogy szadizzanak minket a készítők. De tényleg nem értem, miért csak ősszel jön ki, mikor már ennyire végső stádiumban mutatkozó videókat nyomattak már hónapokkal ezelőtt is.
  • CB SNIPER #577
    Na jóó volt benne 1-két érdekes dolog de nem vagyok nagyon vidám!
  • CB SNIPER #576
    Hááát nem igazán erre számitottam nem mutattak semmi újat mint azokat amik az elözö videokban volt!(ha láttátok öket)
  • CB SNIPER #575
    VIdeo
  • Esrohnoil
    Kösz... megnéztem.
    Hmm... adjatok egy játszható demo verziót, addig nem mondok semmit. ;)