3739
-
Braveheart #613 Tiszta olyan mint az SWG. A köcsög kiadók siettetik a fejlesztőket, akik emiatt kihagynak egy csomó midnent a játékból... -
#612 LOTR: BFME kiegészítések!!!
[2004-07-06 @ 20:59 - ZeroCool] (kommentek: 2)
A Middle Earth Warcry oldal szerkesztői készítettek egy interjút a The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth producereivel. Mark Skaggs elárulta, hogy bizonyos elemek már nem fértek bele az eredeti játékba, de nem kell megijedni. Egy kiegészítője biztosan lesz, és már a másodikon is gondokodik a csapat. Nem semmi azért, hogy még az alap játék se jelent meg, de máris készül az első add-on! Nice :)
info: Gamestar () -
#611 Nacsakazé'!!!
-
#610 akkor sry, több hírt nem is nyomok be a gamestartól -
#609 EZ már nagyon régi, még az első prezentációs videó. -
#608 Remélem tényleg új. -
#607 új múvi!!! elég kövérre sikeredett, 186 mega... (nem baj, úgy is most megyek zuhanyozni, közben meg letöltöm :P) -
#606 Megnéztem. Tök gáz, semmi új. Nem érdemes leszedni, de az tény, hogy a képarány elég extrém. -
#605 Szélesvásznú BFME tréler! -
#604 Jaja, vmi demo kéne mááááááárrr. :) -
#603 nem nem..ez a mozifilm egy ujabb megszoftveresítése...
a stratégia az olyan minigamenek lesz benne:D najó
egy demót ide..aztán majd kiderül;P -
#602 lol :D -
#601 Nyugi! Ez csak egy stratégiai játék lesz. :-D -
#600 jó ;] -
#599 ok..
mit csinál az a lovával?behúzta az elsőféket???:D
itt jönnek a rohirok..wow.. egy kettő három.. háát vagy 50 en biztosan összebandáztak:D
#587 Star wars: klónok háborúja..na nem azért mert egyformán néz ki mind..hanem mert nézzétek csak!..hányan vannak egymásba bugolódva..a hátsó bracs..(ha vki nem lkátja bekapikázhatom:D ) az semmi,de párosával is állnak.. vagy feltalálták a négylábú gondori katonát?:D
de itt leaglább a létszám helyén van... na nem azért mert ezek több ezren vannak csak mert osgiliathban valóban nem őrségeztek túl sokan ...
enték útra keltek ogy elmenjenek a legközelebbi orktáborba felgyujtatni magukat...amugy ezek is valszeg az Ra2 féle cloning vats használatával jöhettek létre:DDnem baj legalább szilszakállból csak egy van..
ÖNÖK kérték:D
-
#598 -
#597 csak nyugodtan, ami a csövön kifér :) -
#596 ugye nem akarjátok hogy véleményt alkossak a képekről? -
#595 -
#594 -
#593 Hátha még újak is lennének . .az kapásból infarktus :D -
#592 Nem értem. Ezekkel a képekkel már egyszer "megdobták" a népet az EA-sek. Most meg minden jatekoldalon kinnt van,hogy uj kepek meg minden. lol:) -
#591 -
#590 Ez az Zaki, tépd csak tovább az idegeimet!
-
#589 -
#588 -
#587 -
#586 -
#585 -
#584 -
CB SNIPER #583 Ja magyar fejlesztésü csak az a baj hogy az EA adja ki és még sz is hogy elöbb szt fogja kiadniiii!!!! -
#582 Há még ilyet há mán topon vágyunk! -
#581 De az Armies of Exigo az magyar fejlesztésű nem? -
CB SNIPER #580 Bocs ez hiányos szoval az az Armies of Exio-t fogják elötte kiadni aztán jöhet a BFME!!! -
CB SNIPER #579 Hát azért szerintem akad még mit finomitani rajta egy két aproságot!
Meg azért jelenik meg olyan késön mert elötte(ezt jól elolvastam)még azt az Armies of Exio vagy micsoda ! -
#578 Nem baj azért arra jó volt, hogy szadizzanak minket a készítők. De tényleg nem értem, miért csak ősszel jön ki, mikor már ennyire végső stádiumban mutatkozó videókat nyomattak már hónapokkal ezelőtt is. -
CB SNIPER #577 Na jóó volt benne 1-két érdekes dolog de nem vagyok nagyon vidám! -
CB SNIPER #576 Hááát nem igazán erre számitottam nem mutattak semmi újat mint azokat amik az elözö videokban volt!(ha láttátok öket) -
CB SNIPER #575 VIdeo -
#574 Kösz... megnéztem.
Hmm... adjatok egy játszható demo verziót, addig nem mondok semmit. ;)