The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja magyar fejlesztésü csak az a baj hogy az EA adja ki és még sz is hogy elöbb szt fogja kiadniiii!!!!

Bandew
Há még ilyet há mán topon vágyunk!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
De az Armies of Exigo az magyar fejlesztésû nem?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bocs ez hiányos szoval az az Armies of Exio-t fogják elötte kiadni aztán jöhet a BFME!!!

Hát azért szerintem akad még mit finomitani rajta egy két aproságot!
Meg azért jelenik meg olyan késön mert elötte(ezt jól elolvastam)még azt az Armies of Exio vagy micsoda !

Bandew
Nem baj azért arra jó volt, hogy szadizzanak minket a készítõk. De tényleg nem értem, miért csak õsszel jön ki, mikor már ennyire végsõ stádiumban mutatkozó videókat nyomattak már hónapokkal ezelõtt is.

Na jóó volt benne 1-két érdekes dolog de nem vagyok nagyon vidám!

Hááát nem igazán erre számitottam nem mutattak semmi újat mint azokat amik az elözö videokban volt!(ha láttátok öket)

Esrohnoil
Kösz... megnéztem.
Hmm... adjatok egy játszható demo verziót, addig nem mondok semmit. 😉

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Egy kicsit cslodott vagyok nem mutattak nagyon újat csak amit már ezelött is láttunk(ha láttátok)

Bandew

Esrohnoil
Link?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MINDJÁRT megnézem a 6. videot remélem kellemes meglepetést fog okozni!

A város(pl Vasudvard)nem lehet akkor mint igazibol a térképen különben alig látnád és még kijelölni sem tudnád!

Esrohnoil
A térképpel az a bajom h. kicsit el vannak nagyolva a települések. pl. LOL mekkora Vasudvard. 😊
Egyébként azért fikázom, mert ha mégis jó lesz, az kellemes meglepetésként fog érni, ha amúgy nem várok sokat tõle...

Esrohnoil
Jaja, pár scriptre még nem mondanám h. a.i. 😊

_Atti_
már kiváncsi vagyok mit hoznak ki belõle...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bandew
Ott lesz az. De az sem érdekel ha nem.

_Atti_
többezer egység..az lesz.😄 az introban meg a bevezetõ animokban...utána hirtelen elpárolog a fele...😄
amugy ha vmi akkor a térkép az valóban nagyon szép(kár hogy nem lesz jó semmire) nameg a filmbõl átvett zene..
meg a fizika kihasználása.. hogy ne csak 'fikázzam'

zaki
amúgy jók a képek

zaki
szívesen

Zaki ezer thx(bár az elöb is ugyanigy csináltam)na mind1

zaki
jobb egér gombbal rákattintasz a képre, kijelölöd a linkjét. kép gombra rányomsz, majd a linket bemásolod oda, és ennyi 😊

NA DE MOST KOMOLYAN EZ NEM IGAZ!!

Bandew
:-D

ja persze!

Bandew
Csak V.I.P. tagok tudnak benyomni képet.

Nem értem mért nem voltak jók a képek?

Ja ez az meg még 3 kép a kedvenceim kösz 😊

zaki
na majd akkor inkább majd én 😊))

Bandew
Jaj istenem! Azért volt olyan kevés lovas meg ork, mert ez egy TESZTVIDEÓ!!! Csak bemutatja hogyan viselkednek a katonák...stb. Ezt elég nehéz lenne kivenni egy több ezres seregbõl.

Láttátok ti az elõzetes videókat? Na ott nem csak ennyien vannak, ezt megigérhetem!

ha nem sikerült a képet beillsztenem ezer sry

Ez az kijött a hatodik video is!

Szerintem is furcsa hogy pár tucat lovas rohamoz csak...
Miért nem csinálták úgy meg a játékot, mint pl. a Medieval:Total Wart vagy úgy, amilyen a Rome:Total War lesz?

War. War never changes.

Már tudhatnád hogy Atti mindig fikázza a gamet 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Hú nekem is az volt a kedvencem, meg a Crusader is jó volt 😊

War. War never changes.

Esrohnoil
Strongholdot ismered? Nekem az az egyik kedvencem.

_Atti_
amugy aki jáccott azzal az tudja mennyi száz vagy ezer egység... na minas tirith alatt az ott ezer sincs szerintem(egy oldalon)...
a belovagló 8000(?) rohírból csináltak ugy kb max 100 összevissza kacsázó lovast akiket kb max 50 ork rögtön hülyére is ver..

_Atti_
másrészt szerintem mindenki felejtse el a Total warhoz hasonló térképet..itt a seregek csak missziókat fognak jelölni..😄 legfeljebb a sorrendet változtathatot meg az összetételt..

Esrohnoil
Nekem is gyanús pár dolog...
Semmi értelme az építgetésnek, seregösszevonásnak és termelésnek, fejlesztésnek ha a balrogon múlik a csata kimenetele. 😛

Szerintem is igen ász lesz ez a game már van vagy 80 képem+5 videom én is már nagyon várom hogy játszhassak vele de sajna még messze van(tél karácsony környkén)

Bandew
Az tényleg nagyon zsír! Már alig várom, hogy hadvezérkedhessek Középföldén. :-)

grebber
Azok a nagyobbacska trollok akik mindig fával ütlegelnek erõsek ,de nyilasok ellen nem sok esélyül lesz 😊

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nekem tetszik az a rész amikor védik a nyilasokat!

Next PC upgrade: 2022

Bandew
De hisz annyi ork van, szal tök mindegy merre mennek. :-D