3739
  • Alblink
    Oké,mar regebben neztem lehet hogy szarul emlekeztem,vagy azota valtozot.mindenesetre,mar alig varjuk,remelem mielobb lessz.
  • rezsofiz
    Na mostmár jöhetne warezba
  • rezsofiz
    Angol
  • cam3l3on
    LOL NEM VAGYOK KISLÁNY CSAK EGY PUTTONY GYEREK ÁTÍRTA NEMEMET
    LOL
    LOL
    LOL
    LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(de csernobilt sem zárom ki)!
  • Kandurex
    Szia kislány! :DDD

Amúgy a HL2 alatt szerver problémákkal küzdött az nforce, szal semmi köze, hozzá.
  • cam3l3on
    ilyet még csak a hl2 megjelenésekor láttam!
  • Gandibá
    Még a szaros Nforce is le van halva.
  • cam3l3on
    honnAAAAAAAAAAAnn??
  • [Jakuza]
    Hat nem vagy egyedul ezzel a de jo lenne mint Mikulas ajandek, de van egy sanda gyanum, hogy meg varnunk kell egy kicsit.
    De az is lehet, hogy csak az idoeltolodas miatt van, reggel 6-7kor meg alszanak az amerikai boltosok. :P
  • grebber
    AKAROM MOST!!!!Azt hittem reggel hogy amikor kimegyek a mikuláscsomagómért és bekapcsolom a gépet a game is ott lesz,d enem :(
  • cam3l3on
    MIÉRT MOST AAAAA(LL)KKKAAARRROOMMM!
  • Johnyy
    majd ha elég erőt érez arra hogy emberek közé lépjen!
  • cam3l3on
    MEGJELENT MÁR A GAME???
  • [Jakuza]
    Hat egyenlore semmi hir se Nforcen, se Isonewson, se Bittorenten.
  • Hentes Bill #1199
    sehol
  • maniac001
    szerintem sem pedig ígérték...
  • Gandibá
    Nem hinném hogy lesz.
  • maniac001
    De hol a DEMO???
  • maniac001
    NA!
    Beszéltem az EA Magyarország kft-vel, és ott azt mondták hogy pénteken szállítják a magyar boltokba.
    Angol nyelven, magyar kézikönyvvel.
  • Hmuda
    Akkor érdekes, hogy a GameSpoton, az egyik legnagyobb online magazinban egy hivatalos hirdetésen miért van dec 8 megjelenési dátumnak (ami elvileg amcsi, ami mindig világelső iylen téren :P).
  • Alblink
    magyarorszagra 6.=8. akart lenni
  • Alblink
    Pedig a hiv oldalon 6.-van kiirva.es mar kaphato a mediaba is.de lehet hogy magyarorszagra 6. de ugylatcik elobb erkezett.amugy engem csak amerikai megjelenes erdekel a 6.-mert a warez ettol fugg,szerintem ma mar lessz warezba.
  • Hmuda
    Hivatalosan nyolcadika a boltbakerülés időpontja.
  • Alblink
    Pedig ma hozza a mikulas,remeljuk a warez-mikulas is.
  • rezsofiz
    Jah én is izgulok [izgul]
  • gaspara
    Köszi Jakuza az infót, ezt a részt hamarosan átírom!
    nforce tényleg beszart...:(
    de izgi, most nem tudjuk, hogy kijött-e:P
  • rezsofiz
    Nforce mehalt. Remélem ez azt jelenti hogy kijött a game[remélemi, de szerinte nem valószínű]
  • [Jakuza]
    Upsz elirtam. Pelennor
  • [Jakuza]
    Hiba az hogy nem a Lotr filmbol ismerjuk Aragornt es Denethor nem a Pellenor mezon halt meg, hanem meggyujtotta magat Minas Tirithben.
    Aztan a "Majdnem ezer év elteltével Aragorn" visszaterte is igen ketertelmu.
    Ugyanis Aragorn nem ezer ev mulva tert vissza, hanem kozel ezer ev elteltevel tartott igenyt Gondor tronjara, ugyanis kozel ezer evig a helytartok uralkodtak Gondorban a 2050-ben eltunt Earnur kiraly utan.
  • gaspara
    Most rövid időre átmenetileg szünetel az oldalunk (mivel a szolgáltatónk szervere nem müködik...), de reméljük hamarosan rendbe jön. Látom Bandew -nek volt egy megjegyzése korábban, amikor egy részletre utalt: "Majdnem ezer év elteltével Aragorn, akit a LOTR filmekböl ismerünk, visszatért, hogy átvegye a trónt Denethor után, aki meghalt a Pelennor Mezön csata közben."
    Sajnos én nem olvastam a LOTR könyveket, és a filmbe is belealudtam, így nem vagyok képben, hogy mi a történetileg hű, és mi nem, azok közül, amit lefordítok. Mivel szószerint fordítom a dolgokat, így helyenként lehet benne hiba. (Bár a kritizált részben nem tudom mi...)
    Minden építőjellegű hozzászólást várunk, és aki találna egy olyan dolgot, ami rosszul van írva, kérjük jelezze. Törekszünk arra, hogy nagyon jó honlapot hozzunk össze. Fontosnak tartjuk, hogy olyan játszó közösség jöjjön létre, ami segíti egymást. Az időtöltés nem fikázásban merül ki (pl.: CS), hanem tényleg "fun" lesz.
    Mindenkit szeretettel várunk a bfme.hu -n (amint müködőképes lesz:P), és a chat-en multiban egy kis játékra!
    gaspara
  • rezsofiz
    D:Dd
  • Bandew
    Ja a hideg hegy tetején. Kemény csákó én mondom. :-D
  • Esrohnoil
    Tehát Gandalf nudista volt.
  • Bandew
    Pontosan ezt mondtam én is!
    De a teste igenis elpusztult, ezért kapott új testet. Gondolom észrevetted hogy máshogy nézett ki.
    Idézet a könyvből:
    "Aztán elragadott a sötétség, s én kiballagtam gondolatból és időből, s olyan utakat jártam be, amelyekről nem beszélek.
    Meztelenül küldtek vissza - egy kis időre, amíg elvégeztem a feladatomat. És meztelenül hevertem a hegytetőn."
  • rezsofiz
    Ha a szellem elhagyja a testet, azt ha jól emléxem úgy hívjuk hogy meghal az illető:)
  • rezsofiz
    dvd
  • [Jakuza]
    LOL.
    Ki mondta neked hogy meghalt Gandalf ?
    Latom nagyon nem olvastatok a konyvet, vagy csak feluletesen.
    Gandalf egy Maia. Egy magasabb letforma nem ugy kell gondolkodni rola mint egy emberrol.
    Nem halt meg, csak a Balroggal folytatott harc kozben a szelleme elhagyta a testet, majd visszatert bele.
    Es mi az hogy visszakuldtek ? Amugy mas konyveiben Tolkiennek utalasok vannak arrol, hogy lehet hogy Gandalf nem is egy Isthar, hanem egy halhatatlan Nolda.
  • Hmuda
    A HL2 is minimum két héttel a megjelenés előtt aranyban volt, de minden játék jóideig aranyban van rendes megjelenés előtt, elvégre soakt kell sokszorosítani az alap lemezből.
  • Bandew
    Csak nem, elvégre is már be van aranyozva... :-(
  • Bandew
    Gépigény szerint 4 GB kell neki, de mivel mi tudjuk, hogy ezt általában túlzásba viszik, kb. 3 vagy 4 cd. :-)