95
dííííííííídzsúz!!!!
-
#54 bazz, nagyon állatok ezek a djuice reklámok, beszarok rajtuk :P -
#53 ez inkább szánalmas figyelem felkeltés :) a jo reklám nem erről szól... -
#51 Szerintem nem egyedi a reklámkampány, újnak semmiképp sem mondanám. Annakidején, mikor a Vodafone bejött Magyarországra, akkor valóban új volt ez a stílus. Azaz, nem lökik egyből az arcodba, hogy "ez itt most egy új telefontársaság", hanem fokozatosan adagolják az infot (ami ugye először nem sok mindent mond el) és a végén derül ki, hogy miről is szól a mese. A Vodafone reklámjai amúgy is kitűnőek, a mai napig. Ötletes, szellemes, stb... le a kalappal...
Szóval azóta a Bee is hasonló hadjárattal nyomult, meg még volt néhány erőtlen próbálkozás, s most itt a Djuice.
Nem azt mondom, hogy ez rossz reklám, mert egész kis mókás a sok ultragagyi vérbárgyú szar között. -
#50 Ja és ott rámész hogy keresés... -
#49 Egyszerű: www.domain.hu -
#48 CAT!!! Ezt hol nézted meg? érdekel engem is -
Xboxman #47 dídzsúsz -
#46 engem nem érdekel:D
ja és nekem a stílusa nem tetszik de kurávjul -
#45 Pont olyan, amitől az ember belesz sózva, hogy mi a franc ez! Nagyon jó kampány ez, ha elég gyakran adják. Minél többször adják annál jobban érdeklődik az ember. -
#44 demilyenszarreklámkampánya van már!?!?!?!? -
Cat #43 ugyanmolyan telefoncsomag lesz mint a Bee - annak is hasonló, birkás kampánya volt -
Cat #42 A djuice.hu domain név állapota: Bejegyzett
További információk:
DNS rekord
A domain fenntartója -- Pannon GSM Tavkozlesi Rt. -
#41 Telenor a PGSM tulaja, mint mar mondtam. -
Tovi #40 Szerintem fizess elő nyugodtan -
Tovi #39 mindenesetre a reklám elérte célját, betette a bogarat az emberek fülébe. Le a kalapom a reklámszakemberek előtt így látatlanul is.. -
#38 Hmmm, most akartam előfizetni Vodafone-nál. Lehet, hogy meg kéne várnom milyen árajánlatokkal jönnek elő? Vagy erre még sokat kell várni? -
#37 A 06 40 foglalt már. Esetleg a 06 60, ami most szabadul fel, vagy a 06 10 és a 06 50, ami szabad. -
#35 akkor jön a nulla hat negyven ?
vagy nulla hat tíz ? LOL !!! -
Tovi #34 Nem logika, Google. próbáld meg te is....
Persze attól még lehet más is, csakhogy a név le van védve -
#33 nemtom norvégül (djuice.no)
gondolom norvég de... valami mobiletelefon szavak vannak a képekbn..ezér gonoltam hogy mobilszolgáltató... -
#32 Most láttam a tévében a djuice ['di:d3υ:s] reklámot :DDDDD -
#31 ez nem telefon társaság. azér mer ott egy telefon a weblapon? Logika???
Sok sok zenei előadó van még az oldalon...
Uj szolgáltató ként esélytelen lenne sztem...
Amugy a weblap is a Telenor mobilé ami egy Telefonszolgáltató és a djuice az annak wmi extrája...
Szóval nem tom mi ez! :-) -
#30 hja hja...
djuice.no -
#29 Mobil? Pff... -
#28 ez egy full new szolgűltató lesz... -
#27 Sztem vagy westeles, vagy teljesen uj szolgáltato lehet, ha vodafonehoz tartozni akkor piros lenne. :) -
#26 Szerintem meg Pannon lesz ez is. Mintha nekik lenne most norveg tulajdonosuk. -
#25 A Vodafone-nak lesz ez valami nagy durranása szerintem...Belőlük nézzem ki ezt, és a "bibiibibiii" után most ők jönnek! -
#24 jah -
#23 jak -
#22 de mobilszolgáltató ? -
Xboxman #21 Huhahaha ennek a linjét nyomtam be neked tegnap:PPP -
Tovi #20 Hadd jöjjenek, mi talán csak nyerünk rajta -
#19 ÁZ!
(google) -
#18 Új telefontársaság itthon? Ejha... -
Tovi #17 De, egy Norvég telefontársaság, a Google szerint. -
#16 Szóval még mindig nem tudja senki mi az isten ez? :) -
#15 MÜSZI!
[LEVESZI A KALAPJÁT, ÉS CSETTINT] -