134
Journey To The Center Of The Earth
-
#86 Miért, madarat kell hívni???
Amúgy szerintem a kürttel, amihez kell a pumpa, hogy megszólaljon!!! :)
Ami a kristály barlangjában van. És nemtom, hogy lehet leszedni!!! :) -
antijedi #84 jah ok :P -
#83 Nem végigjátszás, hanem fórum. A hivatalos oldal fórumán. -
antijedi #82 de ezteket a vegigjatszasokat hol olvasátok??? :P -
#81 Akkor másik kérdés. Valahogy azt a pumpát le lehet szedni ill. le is kell. Ha valaki rájön szóljon, mert majd később kelleni fog, de nemtom leszedni. Valaki azt irta, hogy a Tip of Bone-al kell leszedni, de nekem nem sikerült!!! -
#79 Fingom sincs, hogy ki találta ki... :)
De agya nem sok volt... :) -
antijedi #78 amugy mi alapján sikerült összerakni? :P -
antijedi #77 köcike :) -
#76 MEnt mél! -
antijedi #75 köszi közben sikerült rájönöm, de az ajtos dolog még mindig érdekelne...
te holt aláltad meg a megoldást? :P -
#74 Nos, van két izébigyó, amiket össze kell kombinálni. két fadarab vagymi. Aztán azzal leszeded.
Kinn a barlang előtt szedsz egy kis homokot! Berakot a kristályt és a homokot a fulytató elé és nyomkodod és kész is. Utánna ajtó! -
antijedi #73 hmm, kristálybarlangban kristály nem tom leszedni, meg van ott egy fujtato de az nem tom mirejó... :P -
#72 Na ugye!!!
A bícsen van egy háló! ott lesz kis lábnyom, hogy mehetsz arra is, ott a kristálybarlang, ahonnan a kristályt meg kell szerezni! -
antijedi #71 kristályt? mi hogy?? honnan? :P
hmm, lehet mégse lesz ez az én játékom :P -
#70 Leszetted a kristályt???
Csak kérdezem... :)
Merthogy addig ne menj sehova... :) -
antijedi #69 nah ako jöhet enek a szaros ajtonak a megfejtése... :P -
#68 Ugye, ugye... :) -
#67 pedig rákell!!!
Akkor próbálgasd. a kesztyű a lényeg!!!
Vedd le, és fel, vagy mittomén! -
antijedi #66 khmm, kezd tököm teleleni ezel a játékal, miután berkja drotokat leveszi a kesztyüt, no comment... :P -
antijedi #65 mondom kesztyü fel van véve (addig nem lehetet a drotokat se beteni) de nem akarja szigszalagot rádobni drotra... :( -
#64 Nos, akkor madzag helyén.
FIGYI:
Odamész a drótokhoz, látod őket etc. Utánna use kesztyű!
Utánna klatty szixszalag és rádob a drótra! -
antijedi #63 nah újabb elakadás:P :
bent a barlangban nem tok továbmeni mert tul sotet van ugye..., börkesztyű fel, drotok helyére de még mindig tul sötét van neki pedig minden lámpa ég :DD (jah és szigszalagot nem tom ráteni a drotokra sehogyse... :P) -
antijedi #62 igy igy, ez nem jutott eszembe... :P -
antijedi #61 ááá sikerült megint faszvoltam, el kelet görgetni a sziklát, én aszitem elfér melete is akora juk volt :PPP -
#60 Ehhh...TE!!!
A rotorlapáttal gurítsd félre a követ a bejárat elől!!! -
antijedi #59 és ugyan azt irja még mindig hogy: "There might be a way out over ther?" vagy valami iylesmit és ezel a szövegel neme nged tovább... -
antijedi #58 és elvielg midnen cucc megvan:
mail laptoprol ment
egeszegugyi dobozbol a cucok megvanak, táskából a cucok megvanak, vezetekek a helibol megvanak, rotorlapat megvan -
antijedi #57 probáltam... :P -
#56 Úgy próbáltad, hogy az öngyujtóval kattintottál a bejáratra? -
antijedi #55 amugy elég ha egy linket beszurtok és midnenki el tudja onet ovlasni a kodot ahonet ti néztétek :P -
antijedi #54 nah emyg ez nekem, mailt elküdltem de barlangba bemeni még mindig nem tok,(öngyujto bekapcsolva és se simán se ugy hogy kézbeveszem nem enged :P) -
#53 Te is??? -
#52 Megvan az ajtó kinyitása... :)
(Nem fejből... :)). Hogy lehet ezt kitalálni???
Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy ezt a sorrendet honnan lehet kitalálni. -
antijedi #51 regisztráld magad és ako a szövegmező alatt van egy iylen kép beszurása izé :P -
antijedi #50 hmm azt nem gondoltam hogy helyfüggő :P -
antijedi #48 [email protected] :) -
#47 Küldök képet, Mélcím??? -
antijedi #46 pedig vegignéztem a laptol oszes menujet de sehol semi... :(( -
antijedi #45 hát én nem találok seholse olyat hog SOS :((( -
antijedi #44 ok :) nezem pill :P