Journey To The Center

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nos, van két izébigyó, amiket össze kell kombinálni. két fadarab vagymi. Aztán azzal leszeded.
Kinn a barlang elõtt szedsz egy kis homokot! Berakot a kristályt és a homokot a fulytató elé és nyomkodod és kész is. Utánna ajtó!

Þór vígi þessi rúnar

hmm, kristálybarlangban kristály nem tom leszedni, meg van ott egy fujtato de az nem tom mirejó... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Carlos
Na ugye!!!
A bícsen van egy háló! ott lesz kis lábnyom, hogy mehetsz arra is, ott a kristálybarlang, ahonnan a kristályt meg kell szerezni!

Þór vígi þessi rúnar

kristályt? mi hogy?? honnan? 😛
hmm, lehet mégse lesz ez az én játékom 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Carlos
Leszetted a kristályt???
Csak kérdezem... 😊
Merthogy addig ne menj sehova... 😊

Þór vígi þessi rúnar

nah ako jöhet enek a szaros ajtonak a megfejtése... 😛

Carlos
Ugye, ugye... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
pedig rákell!!!
Akkor próbálgasd. a kesztyû a lényeg!!!
Vedd le, és fel, vagy mittomén!

Þór vígi þessi rúnar

khmm, kezd tököm teleleni ezel a játékal, miután berkja drotokat leveszi a kesztyüt, no comment... 😛

mondom kesztyü fel van véve (addig nem lehetet a drotokat se beteni) de nem akarja szigszalagot rádobni drotra... 😞

Carlos
Nos, akkor madzag helyén.
FIGYI:
Odamész a drótokhoz, látod õket etc. Utánna use kesztyû!
Utánna klatty szixszalag és rádob a drótra!

Þór vígi þessi rúnar

nah újabb elakadás😛 :
bent a barlangban nem tok továbmeni mert tul sotet van ugye..., börkesztyû fel, drotok helyére de még mindig tul sötét van neki pedig minden lámpa ég 😄D (jah és szigszalagot nem tom ráteni a drotokra sehogyse... 😛)

igy igy, ez nem jutott eszembe... 😛

ááá sikerült megint faszvoltam, el kelet görgetni a sziklát, én aszitem elfér melete is akora juk volt 😛PP

Carlos
Ehhh...TE!!!
A rotorlapáttal gurítsd félre a követ a bejárat elõl!!!

Þór vígi þessi rúnar

és ugyan azt irja még mindig hogy: "There might be a way out over ther?" vagy valami iylesmit és ezel a szövegel neme nged tovább...

és elvielg midnen cucc megvan:
mail laptoprol ment
egeszegugyi dobozbol a cucok megvanak, táskából a cucok megvanak, vezetekek a helibol megvanak, rotorlapat megvan

probáltam... 😛

Carlos
Úgy próbáltad, hogy az öngyujtóval kattintottál a bejáratra?

Þór vígi þessi rúnar

amugy elég ha egy linket beszurtok és midnenki el tudja onet ovlasni a kodot ahonet ti néztétek 😛

nah emyg ez nekem, mailt elküdltem de barlangba bemeni még mindig nem tok,(öngyujto bekapcsolva és se simán se ugy hogy kézbeveszem nem enged 😛)

Carlos
Te is???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megvan az ajtó kinyitása... 😊
(Nem fejbõl... 😊). Hogy lehet ezt kitalálni???
Egyszerûen fel nem tudom fogni, hogy ezt a sorrendet honnan lehet kitalálni.

Þór vígi þessi rúnar

regisztráld magad és ako a szövegmezõ alatt van egy iylen kép beszurása izé 😛

hmm azt nem gondoltam hogy helyfüggõ 😛

Carlos
Küldök képet, Mélcím???

Þór vígi þessi rúnar

pedig vegignéztem a laptol oszes menujet de sehol semi... 😞(

hát én nem találok seholse olyat hog SOS 😞((

ok 😊 nezem pill 😛

Carlos
Van ball oldalon egy olyan, hogy SOS. No, arra klatty és akkor send!

Þór vígi þessi rúnar

nah megvan kiszurta a szemem, azé nem találtam mert ul feltuno volt 😛
viszont elinditom de nem találom meg bene hoghy miylen mailt kene elkuldeni?? mert ha aztmondom nekik hogy kulgye el aszondja nincs uj elkuldendo mail

Carlos
Pilótafülke, felvetted, use, és ott van a bal alsóban egy fekete kocka, ott van! 😊
Amúgy mindig is utáltam ezeket a rébuszokat, hogy ez azt követi, meg a feleklõ nap holdsugara megvilágítja az árnyékot ahol kinõ a gomba. Ebbõl kitalálhatod, hogy hány éves a pilóta a játékban... 😞
Ehhhh...

Þór vígi þessi rúnar

latom nekem megy legjoban az elakadás 😛
szal laptopot nem találtam pedig a helinek a belsejében már nicns semise szeritnem, igaz azt nem tom hogy a pilotafülke részbe hogy kell bejutni csak hátra tudtam bemenia leszakadt rotorlapátal

laptop?? ako ez maradt ki 😛P az hol van?

Carlos
A kábelkötözés engem is érdekelne ám!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szevasz komám!!!
18 Wheels of Steel: AA után itt találkoznuk újra???
Nos, leszedted a vezetéket a helikopterbõl???
Elküldted a mélt a laptopról???
Ha igen, akkor gyújtsd meg az öngyuszit és azzal a kezedben (!) kattints a barlangra!!!

Þór vígi þessi rúnar

warezcenter.cjb.hu a rendes cime...

LezLee
Mondana valaki egy linket, hogy honnan szedte le? A warezcentert már mondták, de nekem sehogysem akar bejönni, ha a linkjére megyek akkor is a warez.hu jön be. Suxxx
tudom hogy nincsenek ezért kérdzetem hogy amugy nagyon sok van e hogy nélkülük menyire jácható 😛

LezLee
Nna ezért jó az ISO!!!

nah kiprobáltam, egy két kérdés 😄 :
1. drotokat szigszalagozni hogyan kell?
2. elvielg kipakoltam mindent a helibõl és ha a jobboldali barlangniyláshoz megyek mgéis aszongya hogy talán ez az ut inét kifelé? de bemeni nem tok...

Carlos
RIP-ben nincsenek videók...
Vicces is volt, hogy úgykezdõdött a játék, hogy ne, ott a lezuhant helikopter és csinálj amit akarsz.
Asse tuttam mit keresek ott, miért zuhant le stb... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Még egy kérdés... Hogyan kell kombinálni (leragasztani a drótokat) két tárgyat??? Mertha egymásradobok õket, akkor nem történik semmi, csak helyet cserélnek!

Þór vígi þessi rúnar

nagyon sok video van a gameban? csak hogy rip elég e mert azért iso-t ebbõl nem akarom leszedni 😛

Carlos
Helyes, köszönöm!!! Megnézem. Tuti azt hagytam ki!!!
Keress csak, ha megtaláltad, szólj, mert engem is érdekelni fog végsõ megoldásként!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Help please...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bár a pilótafülkében a padlón van egy könyv, ami nekem gyanús, de nem tudom felvenni, se semmi!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, ezeket próbáltam.
Can't leave just yet!
Már mélt is írtam, meg ilyesmik. (Bár választ még nem kaptam).
Lehet az a baj, hogy RIP-em van???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én mégelõbb akadtam el (ez a legeslegelsõ kalandjáték az életemben!!!).
A barlangba nem tudok bemenni. 😞 (a leesett helikopternél)

Þór vígi þessi rúnar