Medal of Honor: Pacific Assault

← ElőzőOldal 96 / 96

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ha meg nézted a tech demót akkor láthattad hogy nem annyi lesz benne...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tibre
Leírtam az újításokat,ha ez neked semmi akkor te bajod.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

zaki
remélem, hogy nem jön be az "érzésed"

Goodwill
van 1 olyan érzésem kb. annyi újítás lesz benne, mint a breakthrough-ban...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Tibre
És ezt honnan lehet leszedni?

Kandurex
Van new video a hardwireden, nagyon meggyõzõ (kiveve ZT A baba fizikát)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
azóta kijött 1 3. techdemó is annak a végén már 2003 van írva a megjelenéshez...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

amugy ez az uj rész nem tom menyire fog labdába rugni cod és h&d2 mellet, persze remélem minél jobban mert jot tesz a játékok minõségének a nagy verseny 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

még ha csak uj mapok lenének bene jo lett volna de ráadásként el is kurták rendesen...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tibre
Megjelent róla 2 techdemo az sztem elég meggyõzõ gamestaron fent vannak.

zaki
hát remélem is, hogy jobb lesz, mint a breakthrough, mert azok csak új pályák, semmi több

Tibre
heh 😊

Tibre
Januárba várható a megjenése.Max Payne 2-höz híven itt is lesz havok fizikai motor,pluszba a dzsungel lemodellezése érdekében új grafikus motort is írtak hozzá.A II. világháború Csendes-óceáni történéseket lehet benne végigjátszani.

Goodwill
2.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

zaki
1.

← ElőzőOldal 96 / 96