4775
-
#1414 Sajnos ilyen nincs. -
#1413 Igen, ez tényleg így van -
#1412 tudtok olyan szervert ahol 100 alatt vannak a pingek és nem jelszavas? -
#1411 MP Patch coming soon...
Iktatva: @ 2004.10.31. 09:12
Jelentést készítette: Zagash
A MOHTeam tagjai összegyűjtötték az MP demóban fellelhető fontosabb hibákat és szép díszes levélben átnyújtották az EALA csapatának, mintegy ajándékképpen. Mivel a MOHTeamet maga az EA hozta létre a MOHAA nemzetközi közösségi táborából, így remélhetőleg hallgatni is fognak a szavu(n)kra. Mint azt tudni lehet, az EALA már gőzerővel dolgozik az első MOHPA patch-en, remélhetőleg az MP demóban leledző hibákat sikerül véglegesen kiirtani (jóllehet, legtöbbje már az augusztusi Community Day-es változatban sem volt benne). Az EALA felé ezidáig továbbított hibák/hiányosságok/bugok, melyek a patch-ben hamarosan javításra kerülnek:
# Szerver CPU használata túl magas... 'server performance' bug.
# Egér lag/késés.
# Type100 fegyver időnként nem hagyja abba a tüzelést, ha meghal a használója.
# A hírhedt "Seggencsúszós-bug"... szerver lag probléma.
# A fegyverválasztás túl lassú.
# Az "ironsight" (szálkeresztbe nézés) túl lassú.
# Respawnnál esetenként a földet nézi a karakter.
# Haladási sebességbeli problémák (hegymenet vs. sík terep). -
#1410 "Ha simán megy akkor tökmind1 hány fps, mivel most az a cél hogy a játék játszható legyen"
1etértek, de ezek szerint a "Simán" az szubjektív
(800x600-low aXP25+,96xt,512ddr <-- ez nekem még nagyon dimbesdombos) -
#1409 -Ez az érték játékoként változó, a Codban egy olyan 120 körüli érték az már jónak számít, de doom3ban pl 60 fps fölé a legprobb gépeknek sem sikerült felmenniük..
-télleg na nem mondd :P
Ezekszerint amit mondok, azt tudod hogy igaz, ennek ellenére amit korábban mondtál(Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD :) ) az ennek pont az ellentetje. Akkor most nem értem.
-
#1408 Nem nehéz átírni -
#1407 ha elismered amit mondok akkor minek mondtad ezt?
"Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD :) "
Mert akkora ellentmondás van... -
#1406 jajj mer nagyon nehéz átirni a cfg-t ha brutális géped van ugyebár... -
#1405 Tekintve, hogy az engine-ben 60-ra maximálva az fps, ez érthető is... -
#1404 télleg na nem mondd :P -
#1403 magyar serverrel hogy állunk ? -
#1402 Ez az érték játékoként változó, a Codban egy olyan 120 körüli érték az már jónak számít, de doom3ban pl 60 fps fölé a legprobb gépeknek sem sikerült felmenniük.. -
#1401 Multi számomra akkor játszható ha 80 és 100fps körül van.. lásd COD :) -
#1400 Zsíros: ) -
#1399 Az tök mind1... Ha simán megy akkor tökmind1 hány fps, mivel most az a cél hogy a játék játszható legyen, nem pedig az hogy minél több fpsem legyen -
#1398 jó a simán az lehet 30 frame\sec is meg 60fps is... -
#1397 Nekemis simán fut fullon, amd2600+, radeon 9800se@pro, 512 ram. Már csak magyar szerverek és emberek kellenek, akik jáccanak is :D -
#1396 Szal Formatuq, a Te gépeddel lazán kéne mennie, mert a readmében leírt igény, és a Te géped között akkora az eltérés a Te géped javára, hogy egyszerűen Neked simán kéne mennie, szóval ott más gondok lesznek. -
#1395 A Multidemonak a readméjében van:
RECOMMENDED CONFIGURATION
= Windows XP or Windows 2000
= 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor
= 512 MB RAM
= 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports
DirectX 9.0
= At least 1GB free space on your hard drive
És ez nem a minimum, hanem a recommended -
#1394 Sztem a gépetekre ráférne egy formázás -
#1393 Aláírásomban ott van a gépigény, 1024*768, minden max, aa kikapcsolva, SIMÁN megy, amikor sokan vagyunk, akkor a modelleket vissza kell vennem közepesre mert akkor kicsit belassul, és emellett hibátlanul fut...
-
#1392 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1391 IGAZA VAN!! :DDD azé az a 6800 gt igencsak odabaszós kártya.. [olyat akar venni] amugymeg feltünt mikor a single demoval játszottam olyan volt mintha egy 800 ac cerka és gef2 essel játszottam volna.. pedig nagyonnem olyan gépem van :D -
#1390 rezso, me mondod?
eszmeletlen gepigenye van, es eszmeletlen server-eroforras igenyes is.
nem hinnem hogy sok admin fog inditani szerver port-t, mert ugy nez ki, egy (1db) 32 playeres portnak 3.0 ghz-s cpu kell........
mas szoval: igen OCSKA a jatek.
(miert? mert nem tudnak programozni, csak futoszalagon gyartjak az igenytelen jateknak nevezett vackokat)
konfig, mielott fikaznal:
P4 [email protected], 2gb ram, 6800GT (OC) 1024x768-ban szaggat!
-
#1389 Úgy látom nincs ilyesmi a demohoz sajna. -
antijedi #1388 és 10 perc után leállitod mert nicnsen "scene" ? ;PPP -
#1387 Ha van linux server része a dolognak, akkor tudok inditani. Minnyá meg is nézem. -
#1386 ja akkor nincs -
#1385 Nincs nagy igénye -
#1384 van ám gépigény rendesen (bár ez csak 1 demo) -
#1383 Jó kis lagtest :) -
#1382 Nem löne fel valaki legalább csak 2 órára magyar szervert??
Mert jó lenne igazából kiprobálni mert amit én láttam az nagy laghegy volt játszatatlan fos. -
Gabe18 #1381 Én nem tudom ezek a gamespy-os szerverek hol vannak,milyenek,de ez nálam egyenlőre a játszhatatlanság közelében van.Olyan lag van hogy egy ajtón nem tudok bemenni,ha egy dombra fel akarok menni akkor 3x visszarak a domb aljára,stb...
Nagy nehezen találtam egy aránylag elfogadhatót,fél perc után ledob.
Na erről egyenlőre ennyit... -
#1380 GameSpyban geciek -
#1379 Ezen a szerveren nem volt senki amikor ott jártam. Amúgy a game akár nagyon jó is lehet, de kéne néhány óra játék alacsony pinggel. Ha van még jelentkező, este 7-8 felé benézek majd.
-
#1378 csa gyikok, szervert hol talalni? means, magyar szervert...? -
#1377 Nálunk most itt van család ünnepelünk, de olyan 11 fele leszek, azt mehetünk valahova nyomni, meg holnap is egész nap mohpazni fogok, szal zsír a game, worship -
Gabe18 #1376 Ja asszem valahogy igy van.
Medal of.... néven mindig csinálnak valami közepes valamit,aztán elmennek és megcsinálják a maguk tuti kis fps-ét. -
antijedi #1375 aham, tehát akkor végülis a cod is iylen, ők is dolgoztak anno alap medalon nem? :P
medal gamek lerusholják a komplett fps ipart majd ha már csak ők lesznek ujra egyesülnek és ők lesznek az fps microsoft :PPP dejó kis összeesküvéselmélet :D