Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
mé lesz demo is? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Glpetyus
😄

dr Kotász
UP
Glpetyus
reggelt ^.^

Punker
majd kiderül ha tényleg kijön a demo HA

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
😄 Valoszinuleg fogja!

sazl : c

bazza
Üdv!
Azt még nem lehet tudni, hogy a játék fogja-e használni a pixel shadert?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

rezsofiz
hat na pangas van mostmar fuck ea yeah fuck na ennyit errol demo se lesz meg egy ideig lefogadom holy shit

Punkerwork
november még nagyon messze van 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hardwired:
"A Mohaa.hu stáb összedobott egy hosszabb lélegzetvételû leírást a nemrég LA-ben megtartott MOH: Pacific Assault Community Day-rol. Számtalan új infó és kép található a cikkben, érdemes végigolvasni az új MOH játék iránt érdeklõdõknek. (Thx Zagash) Részlet:
"Az új rendszer már most stabilan és hibátlanul mûködik és nagyban megkönnyítette a demó küldetés végigjátszását. Érdemes megjegyezni még, hogy a teszteken mindvégig nagy létszámú EALA alkalmazott volt jelen, akik bõszen jegyzetelték a MOHTeam által felfedezett hibákat, hiányosságokat. A teszttel a Community Day elsõ napja véget ért, így a csapat elindult hazafelé, a Ritz Carlton Hotelbe. Mivel azonban a taxitársasággal nézeteltérések adódtak és csak jókora késéssel futottak be a kocsik, így volt egy szabad fél órájuk a fiúknak mélyebben elbeszélgetni az EA-s arcokkal. Ennek eredményeképpen Ed Moore elejtette, hogy sajnos minden jel arra mutat, hogy a Katana (japán kard) kimarad a játékból, hála az ESRB jólelkû cenzorának. Az ESRB ugyanis nem engedélyez semmiféle vágó fegyvert a "Teen" besorolású játékokban. Legalább a bajonett megmarad, az ugyanis szúró fegyver, így az ellen nincs kivetése az ESRB-nek. (a fene érti ezt a hülye amerikai megközelítést). Taxik megérkeznek, Ritz Carlton, szpáty. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rezsofiz

Lol.

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Glpetyus
Ja tényleg

ranGer2
irtam... olvassá 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Glpetyus
Söt,még a karjában is van 1-2 😊

ranGer2
a 3 as képen a csóka fejébõl jön ki a füszál meg a táskájából is kinõ. 😄 jah és a karjából is.. 😄 bár akkor lenne vágó ha ütközésvizsgálat lenne minden füszálon lol azt megérezné még a legmájerebb faszkalap gépe is 😄

ranGer2
rohadt jól néz ki a köd... 😄

Glpetyus

rezsofiz
UPUP

rezsofiz
😊))))

Glpetyus
UUUUUUUUPPPP ^.^

Glpetyus
Thx ^.^
Tartott vagy 2 percig,míg megcsináltam ^.^
(láccik' is^.^)

rezsofiz
jo a new logod! Reggelt

Glpetyus

Über nagyon ^.^

Reggelt ^.^

Valami info-t lehet tudni a gépigényérõl?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Remélem kijön hozzá valami jó kis realism mod.. multiban biztos király

Háteznagyondurva...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

rezsofiz
😄 jah jo az osszes,de a legjobb a masodik

Hentes Bill
nekem teccik a zösszes

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
*legjobban...........

rezsofiz
nekem szemely szerint a masodik teccik a legjobbak,de jo kepek naon

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
Uj kepz!

.

Punkerwork
UP

Igaz... igaz..

Punkerwork
arra ott a WWIIOnline 😊 de néha kell egy jó kis mészárlás 😊

Nagy jövõje lesz... csak arcade ettõl még lesz rá kereslet, sõt én is biztos fogok vele nyomulni már csak, hogy a fizikát megnézegessem. Csak ne irják ki, hogy "most realistic WWII FPS"...

Ikarus
Sajnos tényleg így vannak ezek a dolgok a video alapján.
Ha ilyen lesz a játék véglegese, akkor nem jósolok neki nagy jövõt.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Glpetyus
^.^

rezsofiz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Kiállunk az utca közepére... mivel úgyis mellizommal védjük a ránk záporozó golyókat... körülnézünk, ha 3m-en belülre ér egy japcsi akkor észrevesz, de még legalább 5 percet gondolkozik, hogy tényleg ellenség vagyok-e... ezt kihasználva 1 tárat a fejébe eresztve elkábitom, majd tussal leverem. 😊

Ha netán lassabban reagálnék a japánnál, akkor a hangos banzaiii kiáltásra magamhoz térve a felém ügetõ japcsikat szitává lövöm ezután - hogy történjen is valami - rájuk köpök hátha az hatékonyabb. Ha netán egy MG-nél csücsülök, akkor a mellettem elrohanó japcsikat 2m-rõl szitává lövöm, szerencsére láthatatlan vagyok ezért nem kell félnem senkitõl.

Glpetyus
Azt mondtam,hogy a videó jó,nem a játék ^.^

Eisenhower
na hát az tulzás... csak azt nem értem hogy a japcsik miért nem lõnek a faszira biztos csitttol^.^ megvan egy rész amikor jön sok repülõ az egyik csinál olyan jobbra elfordulást hogy az csak nah .... de unalomûzõnek jó lesz^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Glpetyus

reggelt ^.^

Glpetyus

eszedtem a videót,....elég jó

Punker
úgy legyen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grebber
Szerintem nem lesz nagy.

2000+ , 512 ram, Geforce 4 ti4200 128 vagy 5600Ultra-án menni fog.

Next PC upgrade: 2022

Punker
szerintetek gépigény milyen lesz?

Glpetyus
Bár nem is tudom mér' nem köttetem be...ja de tudom