Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nem szívatok senkit BASSZA MEG! KÉSZ VAGYOK! EZ VALAMI DÖBBENET SKACOK!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Eisenhower
kandurex ha megint szivacc vágog még egy lyukat a seggeden az tutkós

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kandurex
"Megjegyzés: Olyan gyönyörû a grafika, hogy türelmesen arra vártam, hogy le menjen a videó...durva mi? 😄D"

Ez a mondat azt jelenti, hogy azt hittem, hogy van a játékba színes videó is, pedig nincs 😄 LOL!

Kandurex
Nah a kritika:

Klikk az ikonra.

Elsõ meglepetés, a játék logikusan felépített, egyszerû könnyed menüvel lep meg (utóbbi idõben csak olyat láttam, hogy High vagy Médium esetleg Low beállítás), villámgyorsan a maximumra húztam mindent (megfejelve a PS2 támogatással) és kényelmesen hátra dõltem....és ott is maradtam vagy 2perc töltögetésre hajlandó volt bejönni a fõmenü...mondom fasza... megint sikerült elbaszni a memória kezelést, aztán az ürümbe némi öröm vegyült, miszerint ezzel együtt a pályát is betölti (idióta megoldás). Baszakodtam még pár pillanatot a menüben (invert patkány, szmúszolás). Majd nagy lélegzet. START GAME. Elsõ percben a szokásos Medal -os fekete-fehér videók futottak ezzel segítve a szférába való beilleszkedést és hangulat átvételt...és megtörtén...

"Ijedten pillantottam fel az ágyból, egy orvos ordított, hogy azonnal keljek fel és csatlakozak a csapatomhoz..."

Megjegyzés: Olyan gyönyörû a grafika, hogy türelmesen arra vártam, hogy le menjen a videó...durva mi? 😄D

....és inkább a pályát nem mondom el, ezt mindenkinek magának kell. Viszont a grafika. Hát kész vagyok. Felejtsd el mindent amit eddig láttál. Új király született. DX9 kártyád van??? Légy boldog a JÁTÉK MINDEN LÉTEZÕ FEATURE -t kihasznál belõle. Elképeztõ. Én azt hittem, hogy a D3 vagy a HL2 fogja a FAr-Cry megszorongatní..hát tévedtem, még hozzá óriásit..

Eisenhower
lol bazdmeg leszedtem hardwiredrõl ezt a szart rábökök kerel a winyo aztán semmi grat. eddi is utáltam az EA-t ezekután még jobban fogom

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hentes Bill
remélem most tényleg nem kamuzol

Boldog Karácsonyt!

liquid
Klassz, nekem a SAJÁT MAGUNKTÓL letöltöltött file nem indult, ezek szerint másnak igen. Akkor más probléma lesz itt, nem a file a hibás.

liquid <576>
Kandurex
Nah, megvolt a teszt.

Elõször is közlöm, az általam legszebbnek ítélt játék a Far-Cry....PORBA LETT ALÁZVA! ÚJ KIRÁLY ÜLT FEL A GRAFIKA TRÓNJÁRA, ÚGY HÍVJÁK: MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT!

(Persze 1024 HIGH FULL PIXEL SHADER 2.0)

A második, a játékmenetbe nálam a Call of Duty a legjobb.... SIKERÜLT HOZNI, SÕT ÁT IS UGRANI!
ÚJ KIRÁLY ÜLT FEL A JÁTÉKMENET TRÓNJÁRA, ÚGY HÍVJÁK: MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT!

JÉZUS MÁRIA!! EZ A JTÁK KIBASZOTT JÓ!!![

Majd írok normális kritikát, egyenlõre nem térek magamhoz...ATYA ISTEN

70%.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

dardevil
Na végre... nekem is elindult !
Innen: www.576.hu

Kat katt és nézekk i a fejembQl wazzeg ez Kaki😞((

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Hmuda
honnan szedted?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ha már beindult akkor okés. Nekem semmit nem reagált az exe csak foglalta a helyet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
DONE!!!

Feltelepült! 5 perc és szúrok képet!

Kandurex

Kandurex
Elkezdtem telepíteni

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hmuda
Kész másodjára se indul be. Ennyit a demoról, majd leszedem a full ISO-t.

Van akinek elindult ,itt gurnyadok és nem fog akkor huha😄DD

lwb
nekem se megy az install

Seth
óóó, még optimalizálják a teljesig...mégjobb 😊

PSN ID.: Beegabor

Recommended Configuration
ja ez lemaradt a másolásbol.Itt van annyi adatt csemegézzél😊

Seth
fasza

Kandurex
Recommended.

Seth
kösz....még tûrhetõ--ja ez a minimum vagy a recommended

Windows XP
2.0+ GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor
512 MB RAM
ATI or Nvidia card with 128+ MB video memory

az majd késõbb jön ha jön...

Fight Club

Én meg kis naívan azt hittem ez MULTi demo is😞(((

5 perc alatt végig lehet nyomni állítólag..

Fight Club

Semmi probléma nincsen a c-vel!

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Seth
Valaki majd pötyögje be a readme-jét. Kiváncsi vagyok a gépigényre

Kandurex
Nekem megy az install.

fuck 😄
36%
baszki , alap win éetöltõvel kezdtem el szedni , de hamarosan muszály kikapcsolni a gépet....
😞(((((((((((((888

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ranGer2
áááááááá persze... 😄DDD ilyen jótanácsokat adjatok! 😄DDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

16%

😄

Jah, hogy már az install se?

Bocsi nem figyeltem!

Hmuda
Nehogymár amiatt ne induljon el egy installálás.

directx 9.0c fennt van???

80%😄

Ááá,akkor ez az ujabb fázis.Eddig nem volt demo amikor mondták,mostmár demó van csak nem megy.Alakul ez,még 2-3 próbálkozás az EA-tõl,és csak lesz egy demo...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hi!

Próbálta már valaki?

30%.

[negativ] Les
még pár perc azt meglesz 😉

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
Húúh remélem nálam jól menni fog majd 😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Goodwill
nálam se...

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

dardevil
nézem - KÖSZI !!!

www.gamestar.hu .... a fõoldalon van a link 😊
Hmuda
Nekem már lejött de nem indult el az install. Most szedem másodjára és ha most se lesz jó akkor tehetnek egy szivességet a készítõk.