Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ez a mondat azt jelenti, hogy azt hittem, hogy van a játékba színes videó is, pedig nincs 😄 LOL!
Klikk az ikonra.
Elsõ meglepetés, a játék logikusan felépített, egyszerû könnyed menüvel lep meg (utóbbi idõben csak olyat láttam, hogy High vagy Médium esetleg Low beállítás), villámgyorsan a maximumra húztam mindent (megfejelve a PS2 támogatással) és kényelmesen hátra dõltem....és ott is maradtam vagy 2perc töltögetésre hajlandó volt bejönni a fõmenü...mondom fasza... megint sikerült elbaszni a memória kezelést, aztán az ürümbe némi öröm vegyült, miszerint ezzel együtt a pályát is betölti (idióta megoldás). Baszakodtam még pár pillanatot a menüben (invert patkány, szmúszolás). Majd nagy lélegzet. START GAME. Elsõ percben a szokásos Medal -os fekete-fehér videók futottak ezzel segítve a szférába való beilleszkedést és hangulat átvételt...és megtörtén...
"Ijedten pillantottam fel az ágyból, egy orvos ordított, hogy azonnal keljek fel és csatlakozak a csapatomhoz..."
Megjegyzés: Olyan gyönyörû a grafika, hogy türelmesen arra vártam, hogy le menjen a videó...durva mi? 😄D
....és inkább a pályát nem mondom el, ezt mindenkinek magának kell. Viszont a grafika. Hát kész vagyok. Felejtsd el mindent amit eddig láttál. Új király született. DX9 kártyád van??? Légy boldog a JÁTÉK MINDEN LÉTEZÕ FEATURE -t kihasznál belõle. Elképeztõ. Én azt hittem, hogy a D3 vagy a HL2 fogja a FAr-Cry megszorongatní..hát tévedtem, még hozzá óriásit..
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
liquid <576>576>
Elõször is közlöm, az általam legszebbnek ítélt játék a Far-Cry....PORBA LETT ALÁZVA! ÚJ KIRÁLY ÜLT FEL A GRAFIKA TRÓNJÁRA, ÚGY HÍVJÁK: MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT!
(Persze 1024 HIGH FULL PIXEL SHADER 2.0)
A második, a játékmenetbe nálam a Call of Duty a legjobb.... SIKERÜLT HOZNI, SÕT ÁT IS UGRANI!
ÚJ KIRÁLY ÜLT FEL A JÁTÉKMENET TRÓNJÁRA, ÚGY HÍVJÁK: MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT!
JÉZUS MÁRIA!! EZ A JTÁK KIBASZOTT JÓ!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
36%
baszki , alap win éetöltõvel kezdtem el szedni , de hamarosan muszály kikapcsolni a gépet....
😞(((((((((((((888
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
áááááááá persze... 😄DDD ilyen jótanácsokat adjatok! 😄DDD
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
😄
Bocsi nem figyeltem!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Próbálta már valaki?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340