4775
-
deicide #2294 Még a letöltésem megy....és nem tudom azt hogy kell e hozzá majd az eredeti M.o.h....?
Vagy csak simán csak telepíteni kell...??!! -
Xian #2293 SPOILER!!!!!!
A texturák szélein fehér pöttyök,
elég zavaró.
Az elöbbiért bocs.
-
#2292 Nekem legyütt az iccaka, de csak este kezdem, amikor a család már nem baszogat közben.
Aki estig szpojlerezni mer azt az M1 Garandomra feltűzött bajonettel szúrom hasba :-) -
#2291 megint nem jo a wanadoo -
Gabe18 #2290 Na ez már valami.Talán tényleg jó lesz.76-os darabnál tartok,lassan megérkezik... -
#2289 nem tudja valaki, hány missionből áll az egész? sürgős és fontos lenne, thx -
R9 #2288 hú,78-as rar,már alig várom! -
#2287 Nah sok jelentős hibát kijavítottak!! A gépigény JELENTŐSEN kisebb lett!! Az egér pedig nem késik! És végre nem tölt olyan sokat mint a demoban!
-
#2286 Bazdmeg írd már oda, hogy SPOILER!
Fasz kiváncsi, hogy hol bénázol! -
#2285 Hát mire leszeded DC-ről megőszülsz.
Lol.
Egy játék miatt 10 Giga szabad hely kell a vinyón!
Beszarás hol tartunk már! -
Xian #2284 Az elején valami partraszállás van.
De hogy hova? Pálmafákat láttam ez nem lehet németország -
#2283 Halljátok előre szólok hogy nagyon lol, mert 4,5 gigát telepít fel a game... Geccc -
#2282 Jah, képekről jut eszembe:
Ha egy mód van rá próbáljátok meg a képeket amiket csináltok majd JPG formátumban, és 800*600-as felbontásban berakni, azért hogy ne csessze szét a topicot!
Köszönöm. -
#2281 jöhetnek a képek is -
#2280 Nah én már telepítem : ) -
#2279 85Hz se segit, és se tudom miért csinalja!
Grafika szép, tréning szabványos!
Azt nem értem, miért a partraszállás után tréningezek... -
#2278 DC-n kint van már? -
#2277 nah feltettem ,játszottam elég kafa !
graf 10 , fizika 8-9 , hangulat király de még csak a trainingnél vok , hang ais jó , csak egy gond van majd kellene egy patch a körvonalak csikoznak vagyik pöttyöznek , tegyem 85 herzre ? azé csinálja ? különben minden maxon van az elején rezzent valamicskét de amúgy király !!
év játéka jelölt az tuti ! :)
(má a zoomolást el is felejtettem a left alt de én áttettem mouse 2 -re) -
R9 #2276 nekem meg még csak a 75.r-nél tart! -
Xian #2275 Én még csak most csomagolom ki :D
-
#2274 multi ugyanolyan ócska, mint a demoban ? -
Mat #2273 Értem! THX : ) -
#2272 mikor valaki elkezd mesélni pl. valamit a sztoriból meg ilyenek, és nem akarja elrontani mások játékát, akkor odaírja a hozzászólása elejére, és aki nem karja nem olvassa el. :) -
#2271 Elörre lelövik a poént hogy mire számithatsz a játékba vagy megmondják mit kell csinálni. Sokan szeretnek egyedül rájönni a dolgok nyitjára és ez a szép. Megnézel moziba egy zsiruj filmet ugy hogy már tudod mi történik, ottmeg elalszol rajta :) -
Mat #2270 Mi az a Spoiler? (láma kérdés lehet de kiváncsi vagyok) : ) -
#2269 csak mondom hogy SPoilert hsználni majd eggyes hozzászólások esetén! Egyedül szeretnén játszani a játékot, tele meglepetésekkel! :) -
#2268 most installálom !
install közbe még zene is van ! :D -
R9 #2267 nekem most tölti a 72.-et!
Mi a gépigénye?minimum és ajánlott? -
#2266 csak kerekítettem! :D -
#2265 83+rar-ból !!! -
#2264 kb 6 óta. -
#2263 nekem még csak most tart a 26os fájlnál a 80ból! igaz még csak reggel óta töltöm! :C -
#2262 még 17 perc , azaz 1 és fél file ! -
#2261 Hy
van valahol elérhető Readme rola ??? -
#2260 Nah nekem még 7 fájl ^.^ -
#2259 Skacok, nem gyengén rak az események középpontjába a játék a kezdetekor... -
#2258 Nah fele lenn van mek aludni. Remélem mire felkelek korán délben 1. lejön, 2. tesztek be képeket.
Jó8 -
#2257 Sajnos nem !!! -
#2256 Mit is mond Mr. :PPPPPP ? -
antijedi #2255 te más irás jelet nem is ismersz csak felkiáltójelet? :PPPP