Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
.: mobilize.hu :.
remélem, midenkinek jól telt a karácsomy. sokmindent hozott a Jézuska. Amúgy sztem qrva jó a játék + grafi. Itt olvasgattam, h 800×600 a max felbontás, amin még jól megy. Na ez igaz. DE ma megpróbáltam 1024×768on, minden maxin,. shaders1.1, s lám, nem szaggatott. nem tudom mi lett vele. igaz, a pályák elején meg a nagy füsttel járó nagyobb robbanásokkor kicsit szaggat, de ez 1-2mp, szal nem idegesítõ. hát ennyi
easy-nem játszottam kb.10 éve semmit sem ízin, de ebbe ne menjünk itt bele...a lényeg számomra annyi, hogy egy frankó cím alatt kijött egy pénzhajhász vmi-mostanában szokványos módon.
sorry hogy re. voltam...
<#taps>#taps>
Hja meg nem EASY-n tolni...:)
A graf ott van a szeren az MI is ritkán csinál hülyeséget....
A pályák igenis televannak zsúfolva úgylátom nem tünt fel a qrvasok falevél,bokos,roncs,ház,hordó,kidõltfa,stb...Nem hibátlan játék de hangulatban ott van a szeren a grafika sem rossz például egy FC-hoz mérve ami ma nagy név a hangok frankók az egyedüli baj hogy néha qrvamód szaggat a nemalegjobb optimizálás miatt...:)
Szevasz:)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
töltési idõ no comment, fõleg hogy a pályaméretek nevetségesek, és annyira nincs telepakolva, hogy indokolt lenne ez az idõ, az AI-sztem nem létezik, graf meg idejétmúlt a mai nagy nevekkel egy szinten nézve...
nekem csalódás eddig.
Képtelen vagyok megcsinálni mert mire eljutok oda 30-as a repcsim "életereje".Azt án még jön 3 ellenséges repülõ.
Ti hogyan csináltátok meg?
Next PC upgrade: 2022
pleaseeeee<#rinya>#rinya><#sir>#sir>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
nekem vcan egy 3,5 gbos fájlom, rémegyek a setupra, s kér vmilyen medal of honor pacific assaulttm_code.exe fájlt. Ez megvan, külön elindítom, beírom a kódot, és semmi. 5let? köszi a választ...
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
Óriási különbség van a kettõ között
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Medal of Honor Pacific Assault has been tested with the following
3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:
ATI Radeon 8500, 9000 Pro, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
ATI Radeon x300, x600, x800
Nvidia GeForce 3, GeForce3 Ti 200
Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X, GeForce Ti 4600, GeForce4 Ti 4800 SE
Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5800, 5900, and 5950
Nvidia GeForce 6800
While other cards that fully support DirectX 8.1 may work well,
they have not been tested.
Nekem Geforce4 MX 440 van.
Azt, hogy lehet el intézni, hogy ne pattogjon, hanem elinduljon végre. Azt mondja aza baja, hogy a kártya nem használja ki teljesen a dx8.1-et. Talán némi fájlcsre árán elérhetõ a kívánt hatás, hogy ne kelljen neki teljes 8.1 támogatás.
Ugye nem kell lecserélnem a VGA kártyám???
nekem 512 nagyon swappolt,meg 5-6 perceket töltögetett.
1GB-al 1.5 perc:P
Én azon a részen akadtam el, amikor este támadnak a japcsik a hegygerincen. Két részen már visszavonultam, most a harmadik résznél már mindenkit elintéztem, de nem tudok továbbmenni sehova.Azt írja, hogy menjek vissza a harmadik hegygerincre, de sehogy sem lehet továbbjutni. Segítsetek légyszi!
Szerintetek minimum milyen procira kéne válltani? Meg gondolom nem ártana neki 1giga ddrRAM sem
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
BAJ VAN!!! Szal már tarawa c-nél vagyok és amikor 1x betöltöttem a gémet se célkereszt se élet se térkép nincs.Sehol betöltöttem 1 régebbi állást és lóf*sz nincs. se célkereszt se élet se semmi.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Nem lehet mindenki okos Oberstlajtnant Úr.- mondta Svejk meggyözöen-Hiszen ha mindenki okos lenne, akkor annyi ész lenne a világon, hogy abba minden második ember biztosan belehülyülne!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szal ott vagyok hogy van 1 csomagolt tankelhárítóm és nem tom kilõni a tankot mert nincs olyan hely ahol hasalva látom és az állások se fenyegetnek. Meg szereztem snipert és ki szedtem volna a lõállásból a csávókat a tank közelébe de mindig visszament vagy nem láttam. segítél már lécci.
A repülõs résznél szerintem bug volt, hogy mindenki eltûnt
A legvégén is belefutottam egy script-hibába
Meghal mindenki, társam kérdi, nincs több?
Válasz, Yeah, You'r right!"
S mindenki áll.
Nem tudtam csinálni semmit, többiek csak néztek
Miután 10 percen át próbáltam abban a kis lövészárokban ugrálni,
visszatöltöttem az állást.
Most a yeah, you're right után a tiszt felment a dombtetõre,
s társamat felzavarta körülnézni, s már jött is az End-movie
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Motorola Defy
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Játszik valaki winxp sp2-n vele?
Mert nekem miota sp2 van, a mohpa.exe-re hibát ir ki, és nem indul el<#rinya>#rinya>