4775
-
#94 -
#93 -
#92 -
#91 -
#90 -
#89 kira új képek:
-
#88 Már meg van, sorry -
#87 Hu sakcok bocs, h itt kérdezem, ez a MOHAA-val kapcsolatos, de azt a topicot nem találom...
Szval itt elakadtam, kérek sos-t rádiónt de mindig megdöglik a tangom... pls
-
#86 ha nem, modként benne lesz.
-
#85 a kardos kép nagyon nagy remélem multiba a sárgáknak lesz kardja :)) -
#84 Thx -
#83 7 kép.
a többi itt !
-
#82 nem kiegészítő, a megjelenést eltolták augusztus környékére...... -
#81 Mikor jelenik meg???
Már nagyon várom...
Kiegészítő lesz???
Csakmert A cím: Allied Assault
Pacific Assault
-
#80 szerintem a Spearhead és a Breaktrough is hangulatos volt csak sajna rövid :((( -
#79 -
#78 Láttam. Ahogy a spearhed-ről is láttam anno meg a breaktrough-ról is. Azok is nagyon csinosak meg lenyűgözőek voltak, aztán jött a csalódás. Ha az eddigi 2 ilyen volt, akkor nem fűzök nagy reményeket a mostanihoz sem. -
#77 Király lesz az a game ha olyan lesz mint az introban amit láttam akkor nálam bekerül a Best of gamek közé. -
"... a Pacific Assault csak az vége felé támadja majd be a boltokat. A halasztások bejelentését követően a kiadó részvényeinek értéke közel 7% szazalékot csökkent."
by 576.hu
7% ot csökkent ! bizony - bizony !
nem szabad húzni -vonni !
-
#74 te láttál belőle képekeket, videót ?? -
Colonel Sink #72 A fő gáz az, hogy a HL2 ugye most szeptemberre van kitűzve, szal elszalasztották a lehetőséget, hogy előbb hozzák ki.
A röhej az lenne, ha a Stalker is akkor jönne...
Mellesleg CoD rulez szerintem is. -
#71 én is olvastam a hírt... megmondom őszintén nekem nem is hiányzik nagyon, CoD a király -
#70 :(((( -
"Medal Of Honor: Pacific Assault csak ősszel?
Rossz hírt szállított a német PC Games a korábban márciusra datált Medal Of Honor: Pacific Assault kapcsán, az újság forrásai szerint ugyanis könnyen elképzelhető, hogy csak az idei esztendő utolsó negyedévére készül el a csendes-óceáni hadszíntérre fókuszáló akciójáték. Némi esély még talán van arra, hogy egy késő nyári megjelenést tető alá hozzon az EA, azonban ennek esélye egyre csekélyebb a német kollgégák szerint. Várjuk a hivatalos megerősítést a kiadó oldaláról."
by 576.hu
-
#68 Hát akkor ez a War Chest nem nagy durranás már azt hittem jobba hír!Inkább jönne a Pacific és időben! -
#67 www.mohaa.hu -
#66 aszem MOH:PA Sound Track+veteránok beszámolói, www-mohaa.hu -
#65 mi lesz a BONUS -on ? -
#64 hivatalosan is megerősítették a MOHAA:War Chest az eddigi MOHAA játékokat és 1 bónusz lemezt fog tartalmazni. -
#63 tudom láttam, de lehet hogy az az eddigiekből kijött pack lesz... -
#62 Mármint a hír -
#61 Hát az jó lenne elenben tegnap molvastam hogy márc 2.-án kijön tán egy uj kiegészítő az első MOHAA-hoz igaz ez nem hivatalos! -
#60 valami demót kinyomhatnának végre -
#59 akkor épp itt az ideje rászokni. én se szoktam, de azért 1 oldalt mindig viszanézek -
#58 nem szoktam visszaolvasni! -
#57 ezt most komolyan csinálod? bazzeg ott van 10 kib*szott hozzászólásnyira a megjelenési időpont. na az ilyenektől készülök ki idegileg -
#56 Mikor jön a game? -
#55 thx -
#54 Rising Sun=konzol
Pacific Assault=PC
amúgy majdnem ugyanaz a game.... -
#53 gondolom a konzolosoknak van az a game