4775
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
    kira új képek:

• FH ToMmY
    Már meg van, sorry
  • FH ToMmY
    Hu sakcok bocs, h itt kérdezem, ez a MOHAA-val kapcsolatos, de azt a topicot nem találom...
    Szval itt elakadtam, kérek sos-t rádiónt de mindig megdöglik a tangom... pls
  • Serpa
    ha nem, modként benne lesz.
  • Punker
    a kardos kép nagyon nagy remélem multiba a sárgáknak lesz kardja :))
  • Punker
    Thx
  • Serpa
    7 kép.
    a többi itt !

• Punker
    nem kiegészítő, a megjelenést eltolták augusztus környékére......
  • bazza
    Mikor jelenik meg???
    Már nagyon várom...
    Kiegészítő lesz???
    Csakmert A cím: Allied Assault
    Pacific Assault
  • Punker
    szerintem a Spearhead és a Breaktrough is hangulatos volt csak sajna rövid :(((
  • Serpa
  • Pluskast
    Láttam. Ahogy a spearhed-ről is láttam anno meg a breaktrough-ról is. Azok is nagyon csinosak meg lenyűgözőek voltak, aztán jött a csalódás. Ha az eddigi 2 ilyen volt, akkor nem fűzök nagy reményeket a mostanihoz sem.
  • grebber
    Király lesz az a game ha olyan lesz mint az introban amit láttam akkor nálam bekerül a Best of gamek közé.
  • Serpa

"... a Pacific Assault csak az vége felé támadja majd be a boltokat. A halasztások bejelentését követően a kiadó részvényeinek értéke közel 7% szazalékot csökkent."

by 576.hu

7% ot csökkent ! bizony - bizony !
    nem szabad húzni -vonni !
  • Serpa
    te láttál belőle képekeket, videót ??
  • Colonel Sink
    A fő gáz az, hogy a HL2 ugye most szeptemberre van kitűzve, szal elszalasztották a lehetőséget, hogy előbb hozzák ki.
    A röhej az lenne, ha a Stalker is akkor jönne...
    Mellesleg CoD rulez szerintem is.
  • zaki
    én is olvastam a hírt... megmondom őszintén nekem nem is hiányzik nagyon, CoD a király
  • Punker
    :((((
  • Serpa

"Medal Of Honor: Pacific Assault csak ősszel?

Rossz hírt szállított a német PC Games a korábban márciusra datált Medal Of Honor: Pacific Assault kapcsán, az újság forrásai szerint ugyanis könnyen elképzelhető, hogy csak az idei esztendő utolsó negyedévére készül el a csendes-óceáni hadszíntérre fókuszáló akciójáték. Némi esély még talán van arra, hogy egy késő nyári megjelenést tető alá hozzon az EA, azonban ennek esélye egyre csekélyebb a német kollgégák szerint. Várjuk a hivatalos megerősítést a kiadó oldaláról."

by 576.hu

• nagykispeter
    Hát akkor ez a War Chest nem nagy durranás már azt hittem jobba hír!Inkább jönne a Pacific és időben!
  • Punker
    www.mohaa.hu
  • Punker
    aszem MOH:PA Sound Track+veteránok beszámolói, www-mohaa.hu
  • Serpa
    mi lesz a BONUS -on ?
  • Punker
    hivatalosan is megerősítették a MOHAA:War Chest az eddigi MOHAA játékokat és 1 bónusz lemezt fog tartalmazni.
  • Punker
    tudom láttam, de lehet hogy az az eddigiekből kijött pack lesz...
  • nagykispeter
    Mármint a hír
  • nagykispeter
    Hát az jó lenne elenben tegnap molvastam hogy márc 2.-án kijön tán egy uj kiegészítő az első MOHAA-hoz igaz ez nem hivatalos!
  • Punker
    valami demót kinyomhatnának végre
  • zaki
    akkor épp itt az ideje rászokni. én se szoktam, de azért 1 oldalt mindig viszanézek
  • grebber
    nem szoktam visszaolvasni!
  • zaki
    ezt most komolyan csinálod? bazzeg ott van 10 kib*szott hozzászólásnyira a megjelenési időpont. na az ilyenektől készülök ki idegileg
  • grebber
    Mikor jön a game?
  • rezsofiz
    thx
  • Punker
    Rising Sun=konzol
    Pacific Assault=PC
    amúgy majdnem ugyanaz a game....
  • zaki
    gondolom a konzolosoknak van az a game