4775
-
#414 ^.^
-
#413 neked is^.^ :) -
reggelt ^.^
-
#411 :D -
#410 ^.^
-
#409 jah:) -
#408 De!!...a vinyón elfér :P
Legalább a tudat,hogy megvan :) -
#407 most már ne is jöjjön addig amíg DOOM3-at legalább 2x végig nem vittem -
#406 -
#405 bazdmeg ez egy vicc :((((( -
#404 Várd meg hogy kijojjon a jatek,utana megnezzuk mi hogy sikerult az ea-seknek,a moh1 kiegeszitoi az valahogy mas teszta:) -
#403 Hogy, hogy dicsérik az ujságok az egy dolog. Az elöző mohaa példányokat is halálra dicsérték és nézd meg a kutya nem játszik velük, mert abszolút nem figyeltek oda arra, hogy mit szeretnének a játékosaok, csak dobták ki az agyament újjításaikat amivel aztán senki nem játszik multiban. Ha megnézed az alap mohaa-t és az újjakat akkor látod, hogy jóval több ember játszik az elsővel. Rá kellene ébrednie az ea-nek, hogy ebben a játékban az "ős" mohaa-t kellene értelmes módon továbbfejlesztenie nem pedig mindenféle baromságot kitalálnia, mint pl ez a capture the flag ami a half life-ban quake-ben bejött de itt nem működik mert ez koránt sem az a játék fajta. Ha felmész a cb oldalára akkor láthatod, hogy a klánok 80%-a az obj realism map-at részasíti elönyben. Az ea-meg szarik erre a mod-ra. Egy új mohaa-s játékban sem támogatták ezt. Még egy normális cheat védelmet sem volt hajlandó kiadni. Akkor ezek után én már nem hiszek abban, hogy ez a játék eléri az első mohaa-t ne adj isten még túl is szárnyalja azt. -
#402 jóóóóóó lesz ez :))) -
#401 Sztem varjuk meg a jatekot,aztan majd dontsuk el hogy milyen:) -
Takigabi #400 Tuti azért dícséri mindne újság az előzetes verziókat -
#399 Ez a játék olyan fos lesz, hogy öröm lesz nézni. Akármit csinál az EA az első Medal of Honor-t nem fogja tudni túlszárnyalni. Max csak még bugosabbá teszi. -
#398 #292 -
#397 -
Gabe18 #396 És ez még csak a demó!! -
Mossberg #395 Bazzeg a STALKER után most ez is... -
Gabe18 #394 Remélem a kialakult helyzet nyomán soha nem jelenik meg ez a szerencsétlenség!Idióta EA,áh nem is idióták,ezek °#&@$³XC%X... /öncenzúra/ -
#393 tiszta halflife 2 .. en mondtam is hogy nem lesz belole semmi,sztem meg csak most kezdtek dolgozni a demon,de legalabb ne hitegetnek a nepet faszparasztok -
#392 és még meg se vagyok lepve... -
#391 NC. A Kedvencekből ki is dobom. -
#390 na én most lövöm magam fejbe. ezt olvassátok, csak vigyázzatok, nehogy lebontsátok a szobátokat (én majdnem azt tettem)
Ismét csúszik a Pacific Assault demója
Demo - 2004-07-30 06:45:00
A Medal of Honor széria legifjabb tagjának kálváriája folytatódik, a halasztást követoen ugyanis a ma estére ígért demonstráció mégsem kerül majd publikálásra. A kiadásért felelos Electronic Arts meg nem nevezett okból halasztotta el több hétre a bemutató megjelenését, azaz igen komoly gondok húzhatták keresztül a redwood-i cég számításait. Remélhetoleg a kialakult helyzet nem befolyásolja az idén oszre ígért debütálást.
info: 576 Online
-
#389 -
#388 -
Gabe18 #387 Egyetértek! /de azért az új Medal-ra is rápillantok/ -
#386 "Medal of Honor: Pacific Assault demórészletek !
Jonathan Long, az EA Games munkatársa újabb információkat árult el a pénteken megjelenő MOH: Pacific Assault demóról:
- egy játékos demó lesz
- az E3-on látott Henderson Field pályán játszhatunk majd
Végül elárulta az ajánlott konfigurációt is:
- Windows XP
- 2.0 GHz fölötti P4 vagy Athlon
- 512MB RAM
- Ati vagy Nvidia videókártya 128MB+ memóriával"
by Játékhírek.hu -
Mossberg #385 Deiga'
PLASMARIFLE 4 EVER !!! -
#384 COD, BIA, forever^.^ -
#383 -
Viszont lefogadom,hogy az eljövendő játékosok 80%-a magasról szarik rá....csak lőni lehessen az a lényeg ://
Nemiga' ? -
Pontius #381 MOHAA 4 EVER ! ! ! :) -
Colonel Sink #380 Micsoda meglepétés: a MoH fórumot látogatók szeretik a 2. vh-s játékokat :-) -
#379 -
#378 -
#377 -
#376 én is -
#375 ja en is imadom oket