4775
  • Glpetyus
    ^.^
  • rezsofiz
    neked is^.^ :)
  • Glpetyus

reggelt ^.^
  • rezsofiz
    :D
  • Glpetyus
    ^.^
  • rezsofiz
    jah:)
  • Glpetyus
    De!!...a vinyón elfér :P
    Legalább a tudat,hogy megvan :)
  • Punkerwork
    most már ne is jöjjön addig amíg DOOM3-at legalább 2x végig nem vittem
  • rezsofiz
  • Glpetyus
    bazdmeg ez egy vicc :(((((
  • rezsofiz
    Várd meg hogy kijojjon a jatek,utana megnezzuk mi hogy sikerult az ea-seknek,a moh1 kiegeszitoi az valahogy mas teszta:)
  • Pluskast
    Hogy, hogy dicsérik az ujságok az egy dolog. Az elöző mohaa példányokat is halálra dicsérték és nézd meg a kutya nem játszik velük, mert abszolút nem figyeltek oda arra, hogy mit szeretnének a játékosaok, csak dobták ki az agyament újjításaikat amivel aztán senki nem játszik multiban. Ha megnézed az alap mohaa-t és az újjakat akkor látod, hogy jóval több ember játszik az elsővel. Rá kellene ébrednie az ea-nek, hogy ebben a játékban az "ős" mohaa-t kellene értelmes módon továbbfejlesztenie nem pedig mindenféle baromságot kitalálnia, mint pl ez a capture the flag ami a half life-ban quake-ben bejött de itt nem működik mert ez koránt sem az a játék fajta. Ha felmész a cb oldalára akkor láthatod, hogy a klánok 80%-a az obj realism map-at részasíti elönyben. Az ea-meg szarik erre a mod-ra. Egy új mohaa-s játékban sem támogatták ezt. Még egy normális cheat védelmet sem volt hajlandó kiadni. Akkor ezek után én már nem hiszek abban, hogy ez a játék eléri az első mohaa-t ne adj isten még túl is szárnyalja azt.
  • Punkerwork
    jóóóóóó lesz ez :)))
  • rezsofiz
    Sztem varjuk meg a jatekot,aztan majd dontsuk el hogy milyen:)
  • Takigabi
    Tuti azért dícséri mindne újság az előzetes verziókat
  • Pluskast
    Ez a játék olyan fos lesz, hogy öröm lesz nézni. Akármit csinál az EA az első Medal of Honor-t nem fogja tudni túlszárnyalni. Max csak még bugosabbá teszi.
  • Eisenhower
  • dr Kotász
  • Gabe18
    És ez még csak a demó!!
  • Mossberg
    Bazzeg a STALKER után most ez is...
  • Gabe18
    Remélem a kialakult helyzet nyomán soha nem jelenik meg ez a szerencsétlenség!Idióta EA,áh nem is idióták,ezek °#&@$³XC%X... /öncenzúra/
  • rezsofiz
    tiszta halflife 2 .. en mondtam is hogy nem lesz belole semmi,sztem meg csak most kezdtek dolgozni a demon,de legalabb ne hitegetnek a nepet faszparasztok
  • Punker
    és még meg se vagyok lepve...
  • Kandurex
    NC. A Kedvencekből ki is dobom.
  • Hentes Bill #390
    na én most lövöm magam fejbe. ezt olvassátok, csak vigyázzatok, nehogy lebontsátok a szobátokat (én majdnem azt tettem)

Ismét csúszik a Pacific Assault demója
    Demo - 2004-07-30 06:45:00
    A Medal of Honor széria legifjabb tagjának kálváriája folytatódik, a halasztást követoen ugyanis a ma estére ígért demonstráció mégsem kerül majd publikálásra. A kiadásért felelos Electronic Arts meg nem nevezett okból halasztotta el több hétre a bemutató megjelenését, azaz igen komoly gondok húzhatták keresztül a redwood-i cég számításait. Remélhetoleg a kialakult helyzet nem befolyásolja az idén oszre ígért debütálást.

info: 576 Online

• Glpetyus
  • Glpetyus
  • Gabe18
    Egyetértek! /de azért az új Medal-ra is rápillantok/
  • Serpa
    "Medal of Honor: Pacific Assault demórészletek !

Jonathan Long, az EA Games munkatársa újabb információkat árult el a pénteken megjelenő MOH: Pacific Assault demóról:
    - egy játékos demó lesz
    - az E3-on látott Henderson Field pályán játszhatunk majd

Végül elárulta az ajánlott konfigurációt is:
    - Windows XP
    - 2.0 GHz fölötti P4 vagy Athlon
    - 512MB RAM
    - Ati vagy Nvidia videókártya 128MB+ memóriával"

by Játékhírek.hu
  • Mossberg
    Deiga'
    PLASMARIFLE 4 EVER !!!
  • Eisenhower
    COD, BIA, forever^.^
  • Glpetyus
  • Glpetyus

Viszont lefogadom,hogy az eljövendő játékosok 80%-a magasról szarik rá....csak lőni lehessen az a lényeg ://
    Nemiga' ?
  • Pontius #381
    MOHAA 4 EVER ! ! ! :)
  • Colonel Sink
    Micsoda meglepétés: a MoH fórumot látogatók szeretik a 2. vh-s játékokat :-)
  • Glpetyus
  • ranGer2
  • rezsofiz
  • zaki
    én is
  • rezsofiz
    ja en is imadom oket