4775
-
#614 Stuk-at CoD-ban 20mm-essel kellet szedni nem? mondjuk azt az ágyút se mozgattad volna egyedül olyan gyorsan mint ott kellett -
#613 Zero-k nem voltak páncélozva 10-20 méterről nem kellet nekik sok -
Egyébként az nekem sem tetszik,ahogy az 50-es géppityuval úgy szedi le a japó repülöket mintha papírból lennének...
Azért ez nem egészen így volt :)
Bár még mindig jobb mint a COD-ban a Stukákat lövöldözni :)
Amúgy meg azt olvastam vhol, még arra is vigyázni kell,hogy a leszakadt alkatrészek ne üssenek agyon!!
Erre kiváncsi leszek.. -
#611 :DDDDDDDD -
#610 Bocsánass -
#609 Bocsánass meg,már itt se vagyok :D -
#608 megint kezditek? -
DePreSsZYo #607 -
#606 -
#605 na toltom en is,aztan megnezem -
Gabe18 #604 Na nem is rossz ez,sőt sokkal jobb mint amire számítottam.
Végre igazi háborús hangulat,nem egyedűl a világ ellen.Emellett jól is néz ki./persze majd milyen gépen.../
Hát igen ,a kb. egy találatra robbanó repülők az kissé fura,de ez legyen a legnagyobb gond.
Mondjuk az lett volna a legjobb ha ott a végén a gázpalackal vágja telibe az egyik repcsit... -
Hamlet #603 Na én gyorsan befogom... :) -
#602 Zero-kat ilyen távolságból elkaszálta volna, csak nem tudná a gyakorlatban befogni ilyen gyorsan őket :) -
Hamlet #601 Felőlem lézersugárral is lőhetett volna akkor se végez ilyen mészárlást :) -
#600 Engem az sem érdekel ha Batman is benne lesz.
Nekem tetszik minden értelemben jó lesz szép is talán. -
#599 nem MG hanem 1 50-es légvédelmi volt, amúgy tényleg qrva nagy mészárlás lesz a game, de hát ezért szeretem az ilyeneket :) -
Hamlet #598 Ja egy MG-vel 15 másodperc alatt 257 ellenséges gépet szedett le a hős katona... eddig néztem. -
#597 na ja, de hát ezt írják ki mindig, jó kis hent lesz az tuti :) -
Hamlet #596 Hááááááát...
Ha nem irják ki az egyik szovegben, hogy "most realistic WWII FPS" akkor azt mondom, hogy na jó... valami arcade... ez is kellhet valakinek, de csak igy röhejes. -
#595 a gázpalack durva, de a fegyverek gyengébbnek tűnnek mint pl CoD-ban -
#594 Ezek valami kegyetlen gamet gyúrtak össze megnéztem a movie-t fasz lesz nagyon. -
#593 :D -
#592 töltöm (csak a főnök észre ne vegye:) -
#591 Na jó a múvi? :)
Én majd csak holnap tudom leszedni :) -
#590 -
DePreSsZYo #589 :DDDDDDDDDDDDD -
#588 -
Nemérdekel a múvi,demó kell !! -
#586 forras gamestar -
#585 [MOVIE] MoH: PA
[2004-08-25 @ 08:51 - Berkenye] (kommentek: 0)
Az EA még mindig nem hajlandó kiadni a Medal of Honor: Pacific Assault régóta halogatott demóját - nyilván megvan rá az oka. Mert ha nincs, akkor már rég gáz van. :) Szóval most inkább adtak egy 8 és fél perces animot nekünk, ami a demóban lévő pályát hivatott bemutatni. Gondolták ez is több a semminél. Az igaz is, de hát akkor is jobb lenne sajátkezűleg irányítani már a játékot. A pálya neve egyébként Henderson Field.
MEDAL OF HONOR: PACIFIC ASSAULT 'WALKTHROUGH' -
#584 bazzzeeeeeee ez qrva jó :)
reggelt -
#583 'reggelt :) -
#582 -
#581 -
#580 jah -
#579 ezt mondják 2 hónapja -
#578 ott voltam, de itt régebben megy :) -
Corey #577 Gamestaron írták valsz 1-2 héten belül, és nem lesz tolás -
Pontius #576 Azé a Doom3-on nem tesz túl
Doom3-ban kb 10.000-ig csak OFF ment... -