4775
-
#694 -
Hamlet #693 Mert Te vagy a legszimpatikusabb itt! :) -
#692 mé nekem címezted ? -
Havi fizetéseDben fogadok,hogy nem lesz ma :) -
Hamlet #690 A legnehezebb fokozaton talán nem lesz annyira arcade.. A CoD is Veteránon már épphogy élvezetes volt. -
#689 Megint...lol...most ígérik 3. -ára! 10-2 -höz, hogy nem lesz, ki állja a fogadást? -
#688 ja, mára ígérik. -
coltcannon #687 Vagyis ma lesz demo! -
coltcannon #686 Holnap demo!!! -
Gabe18 #685 Mi a fene,itt még mi is vezethetünk repülőt.Teljessen univerzális egy játék lesz ez,már ha egyszer megjelenik,ami a demó-t elnézve /illetve nem nézve/ igazán kétséges... -
#684 qrva jóóóóóóóóóóóó !!!!!!!!!!! -
coltcannon #683 Repulos videjo :D -
#682 sztem nem lesz demo,max telj.jatek utan(pl doom3) -
Corey #681 ittvolt egy demo walkthru video a napokban, csak nincsenek messze a kidobással.. -
#680 Talán álmaidban barátom, álmaidban... -
Corey #679 holvan már a demo?:( mielőtt egyetemre menek jövöhét végén legalabb latni szeretnem.. -
#678 Én 3 óra alatt lenyomtam :) -
#677 Breaktrough-t megjelenés után 2 nappal már befejeztem :) -
#676 sztem addigra mire kijön a demo végigtolod a fullt ^.^ -
#675 lehet nem lesz, bár eddig volt -
#674 mé lesz demo is? ^.^ -
#673 :D -
DePreSsZYo #672 -
#671 UP
-
#670 reggelt ^.^
-
#669 majd kiderül ha tényleg kijön a demo HA -
#668 :D Valoszinuleg fogja! -
#667 Üdv!
Azt még nem lehet tudni, hogy a játék fogja-e használni a pixel shadert? -
#666 hat na pangas van mostmar fuck ea yeah fuck na ennyit errol demo se lesz meg egy ideig lefogadom holy shit -
#665 november még nagyon messze van :( -
Gabe18 #664 Hardwired:
"A Mohaa.hu stáb összedobott egy hosszabb lélegzetvételű leírást a nemrég LA-ben megtartott MOH: Pacific Assault Community Day-rol. Számtalan új infó és kép található a cikkben, érdemes végigolvasni az új MOH játék iránt érdeklődőknek. (Thx Zagash) Részlet:
"Az új rendszer már most stabilan és hibátlanul működik és nagyban megkönnyítette a demó küldetés végigjátszását. Érdemes megjegyezni még, hogy a teszteken mindvégig nagy létszámú EALA alkalmazott volt jelen, akik bőszen jegyzetelték a MOHTeam által felfedezett hibákat, hiányosságokat. A teszttel a Community Day első napja véget ért, így a csapat elindult hazafelé, a Ritz Carlton Hotelbe. Mivel azonban a taxitársasággal nézeteltérések adódtak és csak jókora késéssel futottak be a kocsik, így volt egy szabad fél órájuk a fiúknak mélyebben elbeszélgetni az EA-s arcokkal. Ennek eredményeképpen Ed Moore elejtette, hogy sajnos minden jel arra mutat, hogy a Katana (japán kard) kimarad a játékból, hála az ESRB jólelkű cenzorának. Az ESRB ugyanis nem engedélyez semmiféle vágó fegyvert a "Teen" besorolású játékokban. Legalább a bajonett megmarad, az ugyanis szúró fegyver, így az ellen nincs kivetése az ESRB-nek. (a fene érti ezt a hülye amerikai megközelítést). Taxik megérkeznek, Ritz Carlton, szpáty. "
-
Lol. -
#662 -
#661 Ja tényleg -
#660 irtam... olvassá :D -
#659 Söt,még a karjában is van 1-2 :) -
#658 a 3 as képen a csóka fejéből jön ki a füszál meg a táskájából is kinő. :D jah és a karjából is.. :D bár akkor lenne vágó ha ütközésvizsgálat lenne minden füszálon lol azt megérezné még a legmájerebb faszkalap gépe is :D -
#657 rohadt jól néz ki a köd... :D -
#656 -
#655 UPUP