197
Lássuk a tippeket.
-
#197 Meg hát a régi nagy kedvencem Pigniczki Krisztina ! :) -
IXEMGabeo #196 Hingis gyerekkorom szerelme xD
-
#195 Nekem annak idején még a kézilabdázó Farkas Ági jött be.
Martina Hingis is bejött egészen addig amíg nem narkózott. -
IXEMGabeo #194 úgy értettem Radulovicnál, amíg láttam a válogatottban:) én úgy klubmeccseket nem nézek...
jaja Görbiczet mondták NO1-nek de nekem se jött be soha azokkal a ropi lábaival:D:D
vízilabdázó csajok még nagyon szépen Drávucz Rita pl -
#193 Soha nem nézek vacsoracsatát, de a minap csak Kovács Ági miatt néztem meg. Jó csajszi még mindig szerintem ! Radulovics még mindig játszik a Dunaújvárosban akit pár hete élőben volt szerencsém látni a pályán, és hidd el semmivel nem rosszabb mint volt pár éve.
A rúdugró csajt lefigyeltem a googlén. Hát ő is a csinosabb fajtából való. Sokan Görbiczet mondják a no1-nak de ő nekem annyira nem , viszont Kovács Kati kajakozó illetve Nagy Ivettet annál jobban csípem ! -
IXEMGabeo #192
-
IXEMGabeo #191 jóféle topik...
Magyarországon régen Kovács Ágit bírtam, aztán amíg játszott kézilabdában Bojana Radulovic volt a kedvencem, na meg még mindig Pálinger Katalin...Janics Natasa se rossz, de irritáló, hogy a celebműsorokban részt vesz...
világviszonylatban Iszinbajeva, rúdugró csaj az egy állat:D, Marion Jones (aki doppingolt is), Cathy Freeman futónőt régen bírtam, Kirsty Coventry uszónőt bírom még...teniszezők közül pedig Ana Ivanovic a kedvencem:) -
#190 Nekem még mindig Tápai Szabina :) -
#189 ez neked bizony bann -
rolipoli #188 [moderálva] -
#187 női súlyemelést ?:) -
#186 dehogynem -
#185 teniszen és röplabdán kívül nem is érdemes -
Vardar #184 Nem sok olyan sportágat nézek amiben nők is szerepelnek. Az úszó EB-búől egyedül a női ugrást láttam. -
piamania #183 Így van.Volt általános iskolai osztálytárs. -
#182 Szávay Ágnes teniszezőnő. -
Vardar #181 Jó kérdés:)
#179 ez ki ez? -
#180 Ezek csajok? -
piamania #179
-
#178 Görbicz Anita -
Vardar #177 Ez ki? -
#176 -
#175 -
#174 jobbklikk-->tul.(Allison Stokke)
szép nagyon -
#173 bejövős -
#172 Az orosz rúdugró királynő szerintem. (Jelena Iszinbajeva) -
#171 -
Vardar #170 Ez ki ez? -
#169 nevezném őt:
-
#168 Jelena Dokic?:D -
mochee #167 Kicsik és satnyák a mellei -
#166 vááh cseppet izmos -
juzosch #165 Laure Manaudou -
#164 nem hittem, hogy van olyan úszónő aki igencsak jól néz ki.
de tévedtem
-
#163 ő ki? -
#162 szerintem is -
Tmac #161
-
Tmac #160 Szerintem ő a legjobb, de lehet hogy, elfogult vagyok.
-
#159 hogy a fenébe van az, hogy az ilyen cicababáknak mindig van pumájuk....és általában egy sík hülye faszkalap...:P -
#158 az tuti!!!:DDD
jaja