19
Supergamez Spam
  • magus
    En feliratkoztam a hirlevelre, es csak ahirlevelet kapom. ezt az ngages cuccot nem. csak a penisznagyobbito, a Jessica a horny kislany meg a NYERTÉL EGY UTAT HAWAIIRA HA... leveleket.
  • chuck
    Ragyogoan meglattad a lenyeget.
  • chuck
    Persze nem vagyunk Amerika, de remelem, itthon is hamarosan hasonlo lesz a spammerek "tamogatotsaga"
    Az idezet a Prohardver! oldalrol valo.

Példaértékű büntetés amerikai "spammereknek"
    [Szerző: kentaur | Dátum: 2003-10-28 18:00 | Forrás: Heise.de]

Az Egyesült Államok hadat üzent a spam-nek: szigorú a törvény, szigorú az ítélet is.

A Kalifornia Szövetségi Államban lévő Santa Clara bírósága ugyanis kétmillió dolláros pénzbüntetésre ítélt két, kéretlen leveleket küldözgető magánszemélyt ("spammer"-t). A példaértékű ítéletről több amerikai sajtóorgánum, így a SiliconValley.com internetes oldal is beszámolt.

A bíróság szerint Paul Willis és Claudia Griffin - akik a PW Marketing nevű cég tulajdonosai - 2002-ben többmillió embert bombáztak kéretlen reklámlevelekkel, amelyek témája egy spam elleni könyvre való figyelemfelhívás volt. Ezen kívül visszaéltek a megszerzett e-mail címekkel is. A testület - a pénzbüntetés mellett - mellékbüntetésül tíz évre eltiltotta mindkettőjüket az online-marketing szakmában való munkavállalástól is. Ez egyébként az első alkalom, hogy valaki(ke)t elitéltek a nemrég megszigorított kaliforniai spam-ellenes törvény alapján.
  • lamase
    kométa :D
  • selwik
    Csináljunk botrányt!!! :D
  • Pheel
    Én megoldottam ezt a spam problémát. Megváltoztattam az emilcímemet egy vakvágányosra. Azaz egy olyanra, amit nem nézek és nem forwardolódik :)
  • St
    ahhoz gyenge vagy, hogy ki is használd ezt a hibát
  • Madmaxx
    látod látod miket tudsz meg :))
  • dikki*yysw
    A köcsögöt tudtam rólad a rosszindulatút még nem

;DDD
  • Madmaxx
    pl én :)
  • Rincewind
    Én csak hírlevelet kapok, de arra régen feliratkoztam. Most viszont szeretnék leiratkozni, de nincs a levélben leiratkozási link!!!
    Srácok ezt nagyon gyorsan pótoljátok, mert, ha jól tudom törvénybe ütközik, ha lemarad, és valami rosszindulatú köcsög ezt még akár ki is használhatja. :/
  • comet
    Ne küldjetek már ilyen szarságokat, bár mondjuk annyira nem nagy fáradtság egy spam filtert felrakni...
  • St
    :D
  • dikki*yysw
    Bazzeg tényleg kaptál egy emailt?

Komoly??

ÉS MÉG ÉLSZ???

AZTAPICSA!! ÁRMÁGEDDON!!!!
  • Ramza
    Mondjuk baromira nem zavar.
    Elfér a penis enlargement pills és a get your free cd között :D
  • Ramza
    Ez biztos, hogy nem a hírlevélre való feliratkozással jár, ugyanis én nem iratkoztam fel semmire, de a levelet megkaptam.
  • Speth
    Hát így jártál...legközelebb jobban figyelsz. Régebben én is mindenhová feliratkoztam, de nagyon idegesítőek ezek a levelek, úgyhogy most már nem klikkelek be ilyen hülyeségeket.
  • taxi
    Valahol fel lehetet iratkozni egy hirlevelre. Akkor azt gondoltam, hogy valodi hirleveelt fogok kapni sg-tol. Erre nem volt pelda elmult idoszakban, annyira nem is hianyzott, mivel naponta nezem az oldalt. Ezert is votl feltuno, mikor a mai nap ket postaladamban is sg-s nokia n-gage reklam landolt. Sracok, eleg, hogy mindenhol ezzel talalkozom, nincs szuksegem ra, hogy tovabbi fizetet hirdetesekkel bombazzatok a postaladamat.
    Raadasul meg a szokasos leiratkozo linket sem talaltam meg a levelben.
    Eleg a Spambol !