28
AGP probléma GF FX 5600-as VGA-val
-
#28 inkább takarítsd ki a hűtőt nézd meg hogy nem púposak e a kondik a kártyán.
nem hiszem hogy a biosz frissítéstől gyorsabb lesz... -
#27 csak szeretném frissíteni... mert eléggé oda van már ,lehet segítene rajta !Megy még csak játszani nem lehet ,mert kifagy és csíkozik minden irányba és van ,hogy még a monitort is kikapcsolja !!gondoltam frissítek egyet ... de nem igazán találtám hozzá való biost. -
#26 Üdv!
frissítetted és elszállt?
kélrdezd az eladót! -
#25 valaki tudna segíteni nvidia fx 5600 bios-t hol találok !!
-
#24 Hali!
A bibi az hogy csináltam friss telepítést win98-al, igaz P-II gépen és ott is ugyan ez a hiba. Az eredeti kártyához kapott driver-el fel sem állt a rendszer!
-
izb #23 Driver cleanerrel szedd le az összes nvidia drivert és utána ragd fel a legújjabb detonátort.
Valszeg összeakadnak az új és a régi driverek. -
#22 SZIASZTOK !!!
Inno3D Tornado RIVA TNT2 Model 64 /Model 64 Pro kártyát Cserélnék le egy Geforce4 MX 4000-re.
A gondom az hogy kártya csere és driver telepítés után a rendszer feláll de egy csomó alkalmazásnál lefagy! (Játékok)
Abit VH6T
1200 MHz celeron
640 MB Ram
-
#21 Inno3D Tornado RIVA TNT2 Model 64 /Model 64 Pro kártyát Cserélnék le egy Geforce4 MX 4000-re.
A gondom az hogy kártya csere és driver telepítés után a rendszer feláll de egy csomó alkalmazásnál lefagy! (Játékok)
Abit VH6T
1200 MHz celeron
640 MB Ram
-
#20 Nekem ment 2× es alap.ban R 9200 bár nem teszteltem 3dmark01 el meg játékkal sem, de tudta vezérelni a monitort meg minden, és még baja sem lett... -
#19 Milyen alaplap? Csak mert ha nem tud legalább 4x AGP-t, akkor a 9200 nem fog neked elindulni benne. -
Borg #17 Nem fogod észrevenni a különbséget. -
Roll #16 Hello Srácok!
Akarok venni egy új videokártyát 8x-os agp-vel, de az alaplapom csak 4x-es agp-t tud(msi 845E max).A kérdésem az lenne hogy mennyit befolyásol az agp? -
#14 Milyen alaplap pontossan? -
#12 Milyen procid van? Celeronccsal annyit megy kb. Boltban tesztelte a barátom, és röhögve mesélte, hogy Gef3 1-2ezer pontot ráver az 5600-osra.
Mééé vesztek ti ilyen karit?? -
#10 Bosco!
Nézz el ide:
Aopen
Szedd le az alaplapodhoz valo cuccokat (főleg az AGP drivert ajánlanám), és tedd fel őket. Meni fog az... -
#8 Milyen proci? Mert ha celeron, akkor nagyjából jó a pontszám.
Egyébként meg a videokártya beállításoknál valahol kiírja, hogy hányas AGP-vel megy (ha azt írja hogy PCI mód, akkor nincs fennt AGP driver, és úgy jóval lassabb). -
bosco #6 Köszi megpróbálom! -
#5 Akkor tedd fel a legújabb chipset drivert, dx9-et és detonátort. ha íg se jó, installálj le minden drivert amit tudsz, és tedd fel újra. Nézd meg azt is, hogy biosban lehet e állítani agp-t, és ha igen, mire van állítva. -
bosco #4 Köszi Plane Scape, de a legújabb AGP driver már fenn van és ez sem segített. Valaki ajánlotta a Rivatuner nevű programot, szerinted ez segíthet? -
#3 Itt találod -
#2 Az alaplapra telepítsd fel az AGP drivert. -
bosco #1 Császtok!
A következő problémám van: nemrégiben vettem egy Inno3D Geforce FX 5600 256MB-os VGA kártyát a gépemhez ( Intel celeron 1.7 Ghz, Aopen MX 46U2 alaplap, 40 GB HDD, 384 MB mem. + a fenti VGA )és annak rendje módja szerint fel is telepítettem. A dxdiag futtatása során vettem észre, hogy az AGP gyorsítás nem hozzáférhető. Páran azt mondták, ha nincs teljesítmény csökkenés és a játékok futnak a gépen ezzel ne is foglalkozzak. A gondom az, hogy a 3DMark01SE-n a kártya 4400 és 6500 pont között produkál, ami elég rossz, de a 3DMark03-n 2009 pontot nyom, ami viszonyt normalnaja. A játékok jól futnak, de mégis aggaszt az AGP gyorsítás hozzá nem férhetősége. Szóval légyszi segítsetek pár hasznos tanáccsal ötlettel. Ja és az összes szükséges és új driver a gépen van ( pl. AGP driver, VGA driver stb. )
Köszönettel: Bosco