Ford racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szépségrõl meg sztem annyit, hogy semmi szép nem láttam. átlag😊 a játszhatóság meg vicc. nem már hogy vkinek erre van igénye, hogy egy dobozt tol végig fék nélkül a pályán😊
és ha már keverjük a gémeket, akkor a mercis veri nájsz volt. ehez képest meg pláne. semmiben sem lehet összehasonlítani akárhogyis próbáljátok. elég ha csak a méretet nézzük: 200mb vs 1.1gb😄
Hát honnan jön ennyi fos?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Legalább ha a kocsikhoz nem értesz akkor ne kocsikkal hasonlítgass...
Homályosíts fel merci és ford között mi a különbség? Árban van másban szinte nincs...Kényelemben van hasonlókategória,Tuningra szintén,dizájra szépségre szintén....Faxság volt az összehasonlítás...
És nem azt montam hogy jó a játék,mert én is csalódtam benne.Csak azt mondtam hogy a grafikája JÓ.
Pc-tõl ne várjál már Gran Turismo szintü grafikai látványt😊
Sz'al a lényeg az, hogy a 2.1-essel szebb és gyorsabb is a teljes képernyõs élsimítás!!!
Annakidején az általam említett IANWIZARD féle oldalon lépésrõl-lépésre leírták az ezzel kapcsolatos dolgokat.
Szerintem valami olyasvalamirõl lehet szó, hogy az ATI, optimalizálta a 9-es szériát, ebbõl lett a 9800-as, (sima, nem az XT), de csupán ezért senki sem cserélné le a 9700-asát, és fizetné ki a kettõ közti árrést.
Így az ATI az újabb, optimalizált Feature-ökkel rendelkezõ (smoothvision 2.1-et is tartalmazó) drivert a 9800-ashoz kötötte, annak ellenére, hogy a 9-es széria korábbi darabjaival is tökéletesen mûködik.
Így már kecsegtetõbb lehet a tájékozatlanabb (tuningtól mentes) vásárló számára a csere.
(egyébként ez az irányelv, jól érzékelhetõ az XT szériával kapcsolatban is, a 3.8-as driver-ben már vannak olyan opciók, amelyek csak az XT tulajok számára elérhetõek, és biztos, hogy nem csak az õ kártyáik hasznosíthatnák - pl.tuningszekció. A 3.9-re azt írták, hogy a többi széria számára is elérhetõ lesz)
Egyszóval ezt (is) hidalták-hidalják át az Omega Corner szorgos emberkéi a módosított driverekkel.
A driverük egyébként tartalmaz beépített refreshlockot is (Opengl-re is érvényest), valamint opcionálisan telepíthetõ a Radclocker, ami egy újabb fület eredményez a driver kezelõfelületén, mag és ram sebesség állítási lehetõséggel.
Valamint a telepítésnél rákérdez, hogy a sima, vagy a hack-el drivert telepítse-e?
Ha nem hiszed, próbáld ki:
OMEGACORNER
A telepítéshez nem kell leszedni a fentlévõ drivert, csak a control panelt (ezt viszont mindenképp)!!!
A hasonlat szerintem még mindíg sántít, mondok egy jobbat:
A8 Audi S8 optikával, S8 futómûvel és fékrendszerrel, de változatlan erõforrással...
Engem a 90-es évek elejének játéktermi autós játékaira emlékeztet.
Nem írtam, hogy kisodródás nélkül.
Egyszerûen nem száltam le a gázról, a féket nem használtam, a nagyobb kanyaroknál flippergolyóként lepattanva nyertem jócskán megelõzve az ellenfeleket.
Ha neked tetszik, játssz vele (szíved joga), én is csupán a véleményemet írtam le.
Én (is) nagyon vártam, az elõzetes beharangozások alapján, mert bár mostanában játékáradat van, mégis kevés az utcai NFS szerû autós játék, de nagyot csalódtam...
Mindenesetre majd az ára alapján kiderül, hogy mennyire "jó"!
Ha 10 rugó vagy e fölött: szar
5 rugó körül: érdekes
ingyen, reklámanyagként: jó
Egy ekkora cég, mint a FORD, megengedhetett volna magának nagyobb igényességet is (vagy választhatott volna profibb kivitelezõket)!!!
Ez a 9500-9800 konverzió valóban létezik, már aki ki tudta fogni azokat a bizonyos kártyákat. Ettõl még a Ford 2 grafikáját inkább szépnek nevezném, de legalábbis hozza a kor elvárásait, ami egy ilyen arcade autós gammához dukál. Hyako: ha ez nálad nem így van, akkor tényleg valami probléma van a videókártyáddal.
Én igazából nem vagyok egy nagy arcade rajongó, de szeretem az egyszerû, ötletes megoldásokat és a Ford 2 hozza ezt. Ez egyébként mind csak magánvélemény, senkire nem erõltetek semmit.
Az uccsó jó, hamisítatlan NFS a Porsche Unleashed volt...
Nekem jobban tetszik akkor már a Mercedes Benz WR.
A két program között kb. akkora a különbség, mint egy Merci és egy Ford között...
Sasas & Skynet: Hátrább az agarakkal!!!
Sasas: szar a hasonlatod, nem is kicsit!!!
A te szavaiddal élve: "Te aztán" tájékozatlan vagy!
Nem tudom, milyen kártyád van (nem is érdekel), de mindenesetre tájékoztatásul közlöm veled, hogy a régebbi sorozatú 128mb-os, nem pro 9500-asokból (amilyen az enyém is) akár szoftveres úton is 9700-es, vagy 9800-as "varázsolható".
Régebben az IANWIZARD oldalán folyamatosan letölthetõ volt az aktuális Catalyst driverekhez a módosítot .sys fájl.
Ez az oldal megszûnt vagy elköltözött.
Azóta én az aktuális Catalyst driverekhez módosított Omega drivereket használom, ezeknél az installálásnál - sok egyéb mellett - választható, hogy tuning drivert rakunk-e fel, vagy simát.
A tuning driverek közül választható, hogy 9700-esre, avagy 9800-asra akarjuk-e módosítani szoftveres úton a kártyánkat (9800-as esetén smoothvision 2.1-et kapunk).
Ha nem hiszed nézz utána...
Skynet: ne kötekedj!!!, édesanyádnak van TNT2 kártyája, neked meg TNT lemezeid, a kopasz köcsöggel, meg a hajasbabával.
Utoljára akkor volt Nvidia kártyám, amikor a Voodoo1-esemet cseréltem le egy 4mb-os Riva 128-ra, de az már kibaszott régen volt.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
- Ford Racing 2000 (az 1. rész) magyarítása
- Ford Racing 2001 (a 2. rész) magyarítása
- Ford Racing 2 (a 3., teljesen friss rész) magyarítása
Igen, lehet jönni, hogy minek ezeket lefordítani... hát, vannak akik még annyira sem tudnak angolul, amennyi ezekhez kell, na meg hát: csak
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert ha ez az akkor most kiba..ott nagyot csalódtam....Videók alapján teljesen jónak nézett kis a FRE2 és azt sugalná a cím hogy esetleg MINDEN ford model bennevan...nem csak egy pár darab....
Ez ma egy nagy 0!!!
Nekem a 90-es évek eleje jutott eszembe a menürõl, a betükrõl, meg úgy ált. az egészrõl.
Az olyan autós játék, ami elé leülve, billentyûzettel elsõre, fék nélkül, full gázon legyalázom az összes ellenfelet, azonnali törlést érdemel!!!
0 kihívás, 0 játékélmény!!!
Az NFS feeling maximum a grafikában jelentkezik, kb. tényleg olyan, mint annakidején az NFS volt, mármint az elsõ része, majd tíz évvel ezelõtt!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 400 FT + áfa az nekem kicsit sok!