65
Offline lehessen bongeszni az az osszes sg forum oldalat..
-
#25 Szted ez kevés? Lol. -
#24 Aszittem többet összekalapált a banda...
Egyébként biztosan van ennyi karakter egy azaz egy darab falusi könyvtárban? -
#23 nem kevés az
1600 könyv van kb. egy kisebb falusi könyvtárban :)) -
#22 CSAK?!?!? -
#21 kérd meg St-t, hogy küldje el 2 CD-n, és utánvéttel fizeted... -
#20 Aki a Gumit nem szereti, jó ember nem lehet -
#19 Nemtudok olvasni, csak írni tanitottak meg :-)))))
-
___ #18 hat ha nem is mindent de pl az 1-2 honapja beerkezet hozzaszolasokat igen.. persze nem minden topic erdekel lasd pl Gumiszoba stb...
igaz a cimben az osszesset irtam de rajottem hogy nem kell minden, sot.. -
#17 nem szoktál olvasni csak írni, mi? jellemző ;> -
#16 a fórum teljes mérete adatbázisban 950 mbyte, azaz durván 950 millió karakter. ez úgy megfelel 1600 könyvnyi olvasmánynak. tényleg végig akarod olvasni?
-
___ #15 azert kene mert egy jo ideje mar nem olvastam a forumot [ 1-2 honapja nincs netem] most viszont itt ulok egy netes gep elott estig es jo lenne ha le tudnam vhogymenteni az oldalakat..
ennyi ..
Blasta neked Thx a helpert de nem talalom sehol ezt a Banan Explorert.. esetleg tudnal hozza egy linket? -
#14 Feltételezem, hogy annak jó, akinek nincsen korlátlan internetkapcsolata, azaz főleg annak, akinek "időre megy a kapcsolata". Pl. telefonmodemes, nem igaz? :)) -
Cat #13 egyébként a fórum lementése mire jó? több giga lehet :) -
Cat #12 látom senki nem érti :)
dikki irta hogy az első hozzászoló a gyökér, st meg helyeselt :> -
#11 St megragadt ezen az értelmi szinten -
#10 ?:) -
#9 De nem is Ő nyitotta :-) -
#8 Banan Exlorer a megoldás.
Meg a Website Rarrer is jó, ha be akarod tömöriteni... -
#7 minek ez? -
#6 jaja!
gyökér gladiátor b+, játsz inkább a pöcsöddel -
#5 Ezért kell előre megírni az 1. hozzászólást és csak copy-paste. Gyökérkefék meg majd játszanak a pöcsükkel legközelebb. -
#4 De kurvára utálom amikor belepofáznak elsőként a topicba! Talán nagyfiús érzés vagy nem tudom. -
___ #3 turelem rozsat teremt -
___ #2 szal a kerdes adott van par progi amivel lehet weboldalakat leszedni de nekem meg nem sikerult ugy leszednem hogy az osszes forum osszes oldala latszodjon.. ha vki tud esetleg ilyen progit vagy tudja hoy lehetne beallitani egyes progikon belul akkor segitsen.. Surgos lenne -
#1 aham