1088

• FREAK
    már mondtam

de ott a MBWR is, messze magasan veri az összes NFS-t
  • WiZZaRD
    mondj vmit ami ujabb annal, es jatszhato volt, de komolyan...?
  • FREAK
    "hianyzik pc-re vmi jol jatszhato autos game, uccso talan az nfs6hp2 volt"
  • WiZZaRD
    ???
  • FREAK
    anyway... az eredeti mondatod volt a hülyeség
  • WiZZaRD
    semmi. csak nekem nem mas gamek jottek be jobban szimulacio teren. meg a nascart mint sportagat nem annyira birom.
  • FREAK
    nem értem

mi a bajod az LFS vagy Nascar játszhatóságával?
  • WiZZaRD
    hat nem tudom kit fog zavarni ha nem parabolapalyan fog repulni az az auto, vagy ha a jatszhatosag erdekeben nem 1.0 lesz a a gravitacio, hanem csak pl 0.89...fel sem fog tunni sokaknak. Jol kezelheto legyen. De mostansag mar ez is igen nagy elvaras, pontosan ertheto mirol beszelek (pl VR3). Tokeletes szimulacio meg nincs, mert akkor azt mar emulacionak hivnank:) Termeszetsen legyen benne vmi fizika (anelkul ugysincs), de ha az nem 100%-os a jatszhatosag erdekeben (sztem Viper racing szintet ne is varj...nem tudnak kinek eladni a jatekukat, de csutortokon kiderul minden a demobol remelhetoleg), akkor elfogadom.
  • Shan
    hé!!! RC Cars-t nem bántani! :)

Az tök jó.
    Megjelent már???

Most komolyan!
  • Alexease
    Ennel a jateknal azert erdekes a fizika, mert errol szolna. Akadalyokon maszni, ugrani, repulni stb. Ha ezt egy "buta" szimulacioval erik el, akkor az csak nevetseges lenne.

Olyan, mint ha a FIFA sorozatban a labda, csak csuszna a foldon, es ugy pattogna mint egy fa- vagy acelgolyo. Nem tudom mennyire elvezne bar ki is?! Bar ki tudja, vannak meglepo erdeklodesu emberek
  • ÁjjLe BoBBi
    ;))
  • WiZZaRD
    vazze....hihetetlen. Sajnalom ha vkit a jatszahtosag nem erdekel csak a fizika. En is szeretem a jo fizikaju gamekat, az orok topomban benne van a Sports Car GT, Viper Racing, Rally Masters, Screamer4x4, es az NFS4HS. Igen az NFS4, mert jatszhato volt volt benne kihivas. Nem azert mert szimulacio...De ugyanigy a GPL-t pont az eros fizikai szimulaciojaert birom. Miert nem tudjatok szetvalasztani a kettot? Ha vmi nem uberalles fizika az mar xar?

Egyebkent a beta tesztre feliratkoztam en is mar egy ideje, es remelem nem kell majd csalodnom. Nem egy fizikavilagbajnokot varok (mint ugy tunik sokan), csupan egy jol jatszhato jatekot szeretnek mar vegre latni pc-n, hogy ne csak a 2 evesnel regebbi jatekok legyenek...
  • Alexease
    De ez sem rossz, sot;)))) Monster Truck Stunts Tok jo tores, fizika, es amire keszult, arra szinte tokeletes;)
  • FREAK
    Live For Speed
    Nascar Racing 2003 +modok

de neked külön ajánlom az RC Cars demot :)
  • WiZZaRD
    sorry nem neked:)
  • WiZZaRD
    mondjatok mar pc-re vmit ami ujabb, es lehetett vele jatszani. gyk. nem volt bugos, volt vmi feeling, elfogadhatoan nezett ki, multiban hangulatos volt nagyon...??? nos? mert szerintem nem volt semmi. Most, hogy az nfs6 nem egy fizikabajnok az nem erdekes. En JATSZHATOROL beszeltem.
  • ÁjjLe BoBBi
    meg vállra szerelhető atomsiló is van? ;))))))))))))))
  • FREAK
    áhh az felejtős game, legalábbis 12 év fölött....
  • Alexease
    Meg jo hogy az SL forumban szoltam, hogy lehet jelentkezni, mindenki lemaradt volna rola;))))))

Ha mar valami Insane szeru fizikaval lehetne "tologatni" az autokat, az mar jo lenne. A CrashDay-ben azok az opcionalisan felszerelheto raketavetok, es helikopter-gepagyuk amik nem igazan tetszenek;(
  • Ams
    szűzmária
  • Alexease
    LOL!
  • ÁjjLe BoBBi
    nem fél a srác ;)))
  • Loál János #13
    Stipistopi!
  • ÁjjLe BoBBi
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    jujjj..... halkabban az ilyen veszett baromságokkal
  • WiZZaRD
    igen mar en is lattam belole sok kepet, es igen jol nez ki, de ennyire jatszhato is legyen, mert tenyleg nagyon hianyzik pc-re vmi jol jatszhato autos game, uccso talan az nfs6hp2 volt, de az is nagy csalodas...
  • seAke
    Háááááttttt?
    Inkább CrashDay!
  • Shan
    Egy reménykeltő kép:

• [Walaki]D`Lair
    Már béta teszter vagyok....:D
  • ÁjjLe BoBBi
    van mar 1-2.
  • WiZZaRD
    mig a Chrasday kijon addig bizti ki lehet majd vele huzni. Kicsit aggodom, hogy egy tok ismeretlen csapat kesziti, es mozgokepes anyagot meg nem lattam belole...
  • Shan
    Reméljük....Végre valami tutijó autós játék jól jönne már! hmmmm..
  • cenobite
    Ez milyen atomjó játék lesz!!!
  • FREAK
    yipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Mighty
    Lehet jelentkezni a beta tesztelésre itt.