12
Mobil-rack USB
-
#12 Nekem egy sima 2.5 inches LC-Power külső házam van, az is megteszi -
#11 Hy!megjött az IB-351U(külső USB-s ház) rackem, vettem bele egy WD winchestert, belevágtam. Viszont az a problémám ,hogy ugye se partícionálva, se formázva nincs a lemez, a win így csak a racket ismeri fel, de meghajtóként nem látja az XP.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de lehet vmi trükkel partícionálni/formázni a rackben lévő HDD-t?(még nem volt, teljesen szűz) -
#10 önmagában az USB biztosan kevés, mert nem tud elég tápot adni a merevlemeznek. de többet nem tudok... -
#9 Sziasztok! Ez jó lesz arra, hogy winyót csatlakoztassak notebookhoz? És FireWire-öset vagy USB-set érdemes venni szerintetek? Köszi szépen a helpet! -
#8 -
#7 a csatlakozó helye ott van de nem az a lényeg
ahhoz spéci kábel kell amiben van egy elektronika ami 20 ezer forintba kerül
van egy másik fórum a témáról, elvileg itt van kép is -
#6 lehet hogy csak 1.1, a lényegen nem változtat.
most épp nem ott vagyok, ahol az, nem tudom megnézni. de nekem 2.0 rémlik -
Fam #5 kétezer forintért usb 2.0 mobilrack, az egy picit gyanús, nem? -
#4 a boltban, ahol vettem nem USBset kértem, csak ezt adták.
és szerintem 2000 Ftnál ha nem USBset veszek sem nagyon kapok olcsóbban Mobilracket.
és igen, van a hátulján csatlakozó.
tehát akor az a lényeg, hogy nem IDEn keresztül csatolom a vinyót, hanem USBn keresztül, és akkor megy hot-swap módon az egész? -
Cat #3 uramisten... minek veszel usbset ha nincs rá szükséged?
előnye, hogy pl nem kell kikapcsolnod a géped ha vinyot akarsz berakni/kivenni -
#2 Nincs a hátulján USB csatlakozó? -
#1 Most vettem nemrég egy mobil-racket a gépembe, és meglepődve tapasztaltam, hogy ez egy USBs mobil rack. elolvastam a felhasználói "kézikönyv" ide vonatkozó passzusait, de csak azt találtam benne, hogy hú de jó nekem, mert ez már támogatja az USB2.0 szabványt, meg mindan. meg hogy dugaszoljak bele a sín hátuljába egy USB kábelt, hogy működjön ez a ficsőr.
de mire jó ez egyáltalán, tudja valaki?