628
Trainz Railroad Simu 2004
  • Charly
    Sziasztok a napszak változást hogy lehet kikapcsolni?
  • Charly
    Skacok nektek müködik a sp1-es javitó csomaggal?Nekem nem akar!
  • Lance Armstrong
    Nekem megy a V43, M61, M41, M35 asszem, csak a kocsik nem működnek! Miért van ez! Valakinem megvan a Budapest-Szolnok, vagy Bp-Szfehérvár?
  • gumikacsa
    Én feltettem a 2004-re a V-43-at,V-46-ot. Ezek működtek. Feltettem még az M-41-et, de amikor a szerkesztőben leraktam, eltünt.
  • Lance Armstrong
    A magyar mozdonyokat fel tudom rakni a Trainz 2004-re is? Elvileg ezek a sima Trainzre készültek, nem? Ha lehet, akkor mondja el valaki, hogyan kell!
  • Charly
    Skacok nektek müködik a sp1-el?Nekem nem akar!
  • Styrex
    Magyarítást tud valaki?
  • gumikacsa
    Ja. De vannak korlátok. Nekem a sínnel nincs gondom, csak a peronnal. Na meg a felsővezetéktartó oszlopok... Az a beton, amit tőletek le lehet tölteni, nekem nem jó, mert erre nincs olyan. Az a fajta van, ami rajta volt a gamer cd mellékletén, a német. De abban nem volt olyan, amit a peronhoz tudnék használni.
  • Guriga
    Pályaépítés egyenlőre áll, mert még nincs meg néhány ojjekt. Több befagyasztott layout is van.
    Hát a Keleti az nagy falat....
    Olyan vágány van, ami egy síkban van a földdel, éppen állomásokra lett kifejlesztve. A HoTTrack csomagban benne van. A doksiját érdemes elolvasni használat előtt.
    Vannak alacsony peronok is, keskenyek, magyar jellegűek. De a peronok magasságát tudod szabályozni, főleg ugye lefele, egyszerűen besüllyeszted a földe, amennyire kell.
  • gumikacsa
    De főleg a keleti pu. kellene...
  • gumikacsa
    Még valami: ahogy látom, lehet némi közöd a trainz oldalhoz... A Budapest-Székesfehérvár pályát miért nem lehet letölteni?
  • gumikacsa
    Ahol én lakom van egy állomás (vagyis ami maradt belőle), és a peron hátsó részén a földegyszintben van a peronnal, ezt a játékban nem tudom megoldani. Egyébként ennek a vonalnak egy szakaszát szeretném elkészíteni, ahol lakom. Nem vagyok profi, de amennyi dolgot már végrehajtottatok, abból elég sokmindent el lehet készíteni.
  • Guriga
    A trainz.hu-n jövő héten lesz majd kint pár dolog. Kb 40 darab teherkocsi, (tartályok és ks, lgs sorozat)
    Készül a gigant, készülnek a jelzők, sok minden készül, ezért látszik úgy, mintha pangás lenne az oldalon.
    A jelzők nem működnek jól, felesleges velük vesződni (a régiek).

Gumikacsa: milyen általad tervezett ojjekteket kéne megcsinálni?
  • gumikacsa
    Na szóval: Olyan válalkozó szelleműt keresek, aki el tudja készíteni az általam megtervezett ojjektumokat, persze nem ingyen.
  • gumikacsa
    Trainz is not installed on this Machine.
    Please Install Trainz before using this Installer.
    Ezt írja, ha az alábbi készletet telepíteni akarom. Pedig fent van a 2004...
  • Tikal #128
    hát igen, remélem a pályaszerkesztőt megoldják, mert tényleg szar volt :(
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Igen, ismerem a trainz.hu oldalát, mindent letöltöttem tőlük, de van négy-öt telepítős cucc, ami nem hajlandó felmászni, csak a trainz 1-re. Minden más működik a 2004-el is. Mellesleg a trainz oldalon már hetek óta nincs semmi új...
    Én is várom a MSTS 2-t, csak azt sajnálom, hogy kezelhetetlen a pályaszerkeszője.
  • Tikal #125
    én inkább megvárom az MSTS 2-t, sokkal több free mozdony meg kocsi van hozzá mint ehhez, ezért is voltam szomoru, mert alig találtam hozzá ezeket, a legtöbbje mind az auranon van....
  • Guriga
    Hi!
    Max-hoz van exporter az Auran oldalán, ingyen le lehet tölteni, valamint a Content Creation Guide-ot is, ami leírja, hogy kell objektumokat készíteni a játék alá. A játékból a modelleket nem tudod visszavinni a Maxba.

De a Trainz.hu-n minden fontos infót megtaláltok, és elég sok magyar vonatkozású cuccot is le lehet tölteni. A készlet egyre gyarapodik...
  • gumikacsa
    Huh. Engem minden érdekelne, ami magyar vonatkozású(Jelzők, ojjektumok, vonatok,állomások, minden). Meg ha esetleg lenne valaki, aki tudná, hogyan lehet 3dsmax-ból a trainz formátumába konvertálni, és vissza, annak örülnék.
  • Danny L
    Sziasztok!

Mit tudtok a Passenger Expansion Packről? Ha jobb gombbal Drive módban rákattintotok egy állomásépületre, és View details..., akkor a megnyíló kis ablakban van szó róla, hogy ingyen letölthető a lapról. De a lapon hol? A Download Stationben sincsen.
  • Tikal #121
    a download station oldalán mik vanak, mert nincs serialom és nem tudom megnézni :)
  • Tikal #120
    trainz.hu?
  • gumikacsa
    Tud valaki magyar vonatkozású pályáról?
  • Guriga
    Nem...
  • 12346
    Guriga te a dc-s Gureega vagy?
  • Charly
    Passz de kellemes guritó dombot lehet csinálni!
  • Tikal #115
    mekkora az általános emelkedési szöge a pályának, mennyivel birkoznak meg a mozdonyok?
  • neuro
    miben jobb az új trainz mint a régi?
  • gumikacsa
    Nem tom, de magyar pálya...
  • PLackó
    Ez melyik pálya??(A VONATOK IS KIRÁLYAK!!!)
  • gumikacsa
    Azért vannak a neten finomságok...
    http://www.trainz.hu
  • gumikacsa
  • gumikacsa

http://www.trainz.hu/modules/eProject/download/152/szili01.jpg
  • gumikacsa
    A szerkesztőben ráteszed, elmented, és a driverben megnyitod.
  • Tikal #107
    hogyan kell a vonatokat a sinre teni ugy mint az előző részben, itt nem találok ilyet, csak drivert, ott vsak tutorial van, meg scenario, ott meg küldetések, és csak ugy hogyan kell vonatozni? :)
  • Guriga
    Sziasztok!

Ha valaki még nem ismeri, nézze meg:

HO TTrainz

A legjobb magyar Trainz portál....
  • nagykispeter
    nincs mit
  • PLackó
    Köszi!!Jó lett!