628
Trainz Railroad Simu 2004
-
#143 Sziasztok a napszak változást hogy lehet kikapcsolni? -
#142 Skacok nektek müködik a sp1-es javitó csomaggal?Nekem nem akar! -
#141 Nekem megy a V43, M61, M41, M35 asszem, csak a kocsik nem működnek! Miért van ez! Valakinem megvan a Budapest-Szolnok, vagy Bp-Szfehérvár? -
#140 Én feltettem a 2004-re a V-43-at,V-46-ot. Ezek működtek. Feltettem még az M-41-et, de amikor a szerkesztőben leraktam, eltünt. -
#139 A magyar mozdonyokat fel tudom rakni a Trainz 2004-re is? Elvileg ezek a sima Trainzre készültek, nem? Ha lehet, akkor mondja el valaki, hogyan kell! -
#138 Skacok nektek müködik a sp1-el?Nekem nem akar! -
Styrex #137 Magyarítást tud valaki? -
#136 Ja. De vannak korlátok. Nekem a sínnel nincs gondom, csak a peronnal. Na meg a felsővezetéktartó oszlopok... Az a beton, amit tőletek le lehet tölteni, nekem nem jó, mert erre nincs olyan. Az a fajta van, ami rajta volt a gamer cd mellékletén, a német. De abban nem volt olyan, amit a peronhoz tudnék használni. -
Guriga #135 Pályaépítés egyenlőre áll, mert még nincs meg néhány ojjekt. Több befagyasztott layout is van.
Hát a Keleti az nagy falat....
Olyan vágány van, ami egy síkban van a földdel, éppen állomásokra lett kifejlesztve. A HoTTrack csomagban benne van. A doksiját érdemes elolvasni használat előtt.
Vannak alacsony peronok is, keskenyek, magyar jellegűek. De a peronok magasságát tudod szabályozni, főleg ugye lefele, egyszerűen besüllyeszted a földe, amennyire kell. -
#134 De főleg a keleti pu. kellene... -
#133 Még valami: ahogy látom, lehet némi közöd a trainz oldalhoz... A Budapest-Székesfehérvár pályát miért nem lehet letölteni? -
#132 Ahol én lakom van egy állomás (vagyis ami maradt belőle), és a peron hátsó részén a földegyszintben van a peronnal, ezt a játékban nem tudom megoldani. Egyébként ennek a vonalnak egy szakaszát szeretném elkészíteni, ahol lakom. Nem vagyok profi, de amennyi dolgot már végrehajtottatok, abból elég sokmindent el lehet készíteni. -
Guriga #131 A trainz.hu-n jövő héten lesz majd kint pár dolog. Kb 40 darab teherkocsi, (tartályok és ks, lgs sorozat)
Készül a gigant, készülnek a jelzők, sok minden készül, ezért látszik úgy, mintha pangás lenne az oldalon.
A jelzők nem működnek jól, felesleges velük vesződni (a régiek).
Gumikacsa: milyen általad tervezett ojjekteket kéne megcsinálni? -
#130 Na szóval: Olyan válalkozó szelleműt keresek, aki el tudja készíteni az általam megtervezett ojjektumokat, persze nem ingyen. -
#129 Trainz is not installed on this Machine.
Please Install Trainz before using this Installer.
Ezt írja, ha az alábbi készletet telepíteni akarom. Pedig fent van a 2004... -
#128 hát igen, remélem a pályaszerkesztőt megoldják, mert tényleg szar volt :( -
#127 -
#126 Igen, ismerem a trainz.hu oldalát, mindent letöltöttem tőlük, de van négy-öt telepítős cucc, ami nem hajlandó felmászni, csak a trainz 1-re. Minden más működik a 2004-el is. Mellesleg a trainz oldalon már hetek óta nincs semmi új...
Én is várom a MSTS 2-t, csak azt sajnálom, hogy kezelhetetlen a pályaszerkeszője. -
#125 én inkább megvárom az MSTS 2-t, sokkal több free mozdony meg kocsi van hozzá mint ehhez, ezért is voltam szomoru, mert alig találtam hozzá ezeket, a legtöbbje mind az auranon van.... -
Guriga #124 Hi!
Max-hoz van exporter az Auran oldalán, ingyen le lehet tölteni, valamint a Content Creation Guide-ot is, ami leírja, hogy kell objektumokat készíteni a játék alá. A játékból a modelleket nem tudod visszavinni a Maxba.
De a Trainz.hu-n minden fontos infót megtaláltok, és elég sok magyar vonatkozású cuccot is le lehet tölteni. A készlet egyre gyarapodik... -
#123 Huh. Engem minden érdekelne, ami magyar vonatkozású(Jelzők, ojjektumok, vonatok,állomások, minden). Meg ha esetleg lenne valaki, aki tudná, hogyan lehet 3dsmax-ból a trainz formátumába konvertálni, és vissza, annak örülnék. -
Danny L #122 Sziasztok!
Mit tudtok a Passenger Expansion Packről? Ha jobb gombbal Drive módban rákattintotok egy állomásépületre, és View details..., akkor a megnyíló kis ablakban van szó róla, hogy ingyen letölthető a lapról. De a lapon hol? A Download Stationben sincsen. -
#121 a download station oldalán mik vanak, mert nincs serialom és nem tudom megnézni :) -
#120 trainz.hu? -
#119 Tud valaki magyar vonatkozású pályáról? -
Guriga #118 Nem... -
#117 Guriga te a dc-s Gureega vagy? -
#116 Passz de kellemes guritó dombot lehet csinálni! -
#115 mekkora az általános emelkedési szöge a pályának, mennyivel birkoznak meg a mozdonyok? -
neuro #114 miben jobb az új trainz mint a régi? -
#113 Nem tom, de magyar pálya... -
#112 Ez melyik pálya??(A VONATOK IS KIRÁLYAK!!!) -
#111 Azért vannak a neten finomságok...
http://www.trainz.hu -
#110 -
http://www.trainz.hu/modules/eProject/download/152/szili01.jpg -
#108 A szerkesztőben ráteszed, elmented, és a driverben megnyitod. -
#107 hogyan kell a vonatokat a sinre teni ugy mint az előző részben, itt nem találok ilyet, csak drivert, ott vsak tutorial van, meg scenario, ott meg küldetések, és csak ugy hogyan kell vonatozni? :) -
Guriga #106 Sziasztok!
Ha valaki még nem ismeri, nézze meg:
HO TTrainz
A legjobb magyar Trainz portál.... -
#105 nincs mit -
#104 Köszi!!Jó lett!